'So You Think You Can Dance': Top 8


Προβληματάκια παράδοσης είχαμε αυτή τη βδομάδα, αλλά κούτσα-κούτσα κάτι γίνεται. Απολαύστε την ripped-from-the-headlines, super-fun contemporary χορογραφία της Mia Michaels, κι αφού αναρωτηθείτε για μια στιγμή πώς στα κομμάτια θα χάσει η Katee αυτό τον τίτλο, ελάτε μια βόλτα μετά το άλμα για να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα ζευγάρια, και για να μάθετε και μια σοκαριστική αλήθεια για τη Mia.

Καταρχάς, όσο κι αν θαυμάζω την Katee και έχω ήδη αποδεχθεί τη νίκη της (κάτι που καθόλου δε με χαλάει, by the way) εξακολουθώ να έχω στην τοπ προσωπική μου θέση της Chelsie. Η οποία μαζί με την Katee είναι οι δύο μοναδικές χορεύτριες που δεν έχουν κάνει έστω μία βαρετή routine, και όπως έχει αποδείξει η καρα-άνιση πορεία του Mark μετά το χωρισμό των ζευγαριών, αυτό δεν είχε εν τέλει να κάνει μόνο με τις χορογραφίες που τους έδιναν, αλλά με τη χαρισματικότητα του κάθε χορευτή ξεχωριστά.

Αυτή τη βδομάδα η Chelsie με τον Joshua ψιλοέφτυσαν αίμα, παίρνοντας τις δύο με διαφορά δυσκολότερες χορογραφίες της βραδιάς, και τις έκαναν να φαίνονται εύκολες. Εντάξει, διασκέδασα περισσότερο με αυτή που έβαλα πάνω-πάνω στο ποστ, αλλά ρίχτε μια ματιά εδώ τι κάνουν οι δυο τους με το tango.


Tα πόδια! Τα πόδια!! Εκτός από το σημείο που πρακτικά συμβαίνει foot sex μεταξύ τους, καθόλη τη διάρκεια της χορογραφίας η Chelsie κεντάει. Και στη ντίσκο;


H ντίσκο απέχει μια ίντσα από το να είναι ισάξια του quickstep ως sudden death για τους διαγωνιζόμενους, και αυτή η ίντσα μπορεί να είναι αυτή ακριβώς η χορογραφία. Η Chelsie αλλάζει στάση στον αέρα ενώ την γυρίζει γύρω-γύρω ο Joshua. Στο 1:07! Δείτε!

Τώρα εντάξει, τι να πούμε για τους υπόλοιπους. Ο Mark και η Comfort ήταν το χειρότερα ζευγάρι με διαφορά και έπρεπε να φύγουν και οι δύο πακετάκι όπως ήταν, αλλά προφανώς η προσγείωση του συμπαθούς Tim Burton-esque χαρακτήρα έβαλε κόσμο να ψηφίζει για να τον σώσει, αφήνοντας τους δύο καλύτερους male dancers στον πάτο, και τον καλύτερο αυτών να φεύγει. Δεν πολυέσκασα πάντως, ποτέ δεμ ε κέρδισε ο Will ως προσωπικότητα και ενώ τεχνικά είναι αρτιότατος κτλ, ποτέ δεν πολυένιωσα τίποτα βλέποντάς τον να χορεύει.

No such luck με την Comfort, που ξαναέφυγε από το διαγωνισμό, με την Courtney να την συντροφεύει στον πάτο και να ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες της για να μας αποχαιρετίσει την επόμενη βδομάδα. Το 'καλήναιμωρέ' δεν αρκεί, πλέον, όταν έχει από πάνω της την Katee και την Chelsie. Στα αγόρια δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, καθώς από τους 3 χορευτές που έχουν απομείνει και οι 3 έχουν ξεκάθαρα τα fanbases τους, και ο λιγότερο καλός από τους 3 είναι ο μόνος που δεν έχει προσγειωθεί ποτέ στον πάτο. Ενδιαφέρον.

Πριν κλείσω, μια σοκαριστική αλήθεια για την Mia Michaels, που έφερε στην προσοχή μου ο φίλος και αναγνώστης του blog, georgethebeast, κατόπιν σουρεαλιστικής συζήτησής του με πελάτισσα. Γκουγκλάρισα λοιπόν την σοκαριστική πληροφορία που ήρθε στα αυτιά μου, και έκπληκτος αντίκρυσα αυτό το δελτίο τύπου:

Με ένα νέο και πρωτοποριακό σόου ετοιμάζεται η Άννα Βίσση για τη νέα χρονιά. Όπως μαθαίνουμε ήδη συμφώνησε για τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα. Για μία ακόμα φορά την επιμέλεια του σόου υπογράφει ο Τάκης Κουβατσέας όπως και στο Βοτανικό το 2006. Η βραβευμένη με Emmy Αward Mia Michaels (συνεργασίες με Madonna, Celine Dion κ.α) θα επιμεληθεί τις χορογραφίες ενώ για το φωτισμό υπέυθυνη θα είναι η Ελευθερία Ντέκο, η οποία ειδικεύεται στον θεατρικό φωτισμό και έχει βραβευτεί με Emmy Award για την επιμέλεια και τον σχεδιασμό του φωτισμού στην 'Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004'.
Tι σκατά;! Mia μου, κι εγώ σοκαρίστηκα που δεν ήσουν και φέτος υποψήφια για Έμμυ, αλλά αυτές δεν είναι σωστές αντιδράσεις! Να το συζητήσουμε λίγο το θέμα!

Κλείνουμε με την παραδοσιακή ματιά μας στην 3η σεζόν. Το μετριότερο επεισόδιο της σεζόν είχαμε τέτοιο καιρό πέρσι, και φτύνοντας αίμα κατάφερα να θυμηθώ μια χορογραφία που με είχε εντυπωσιάσει, παρά τα όποια τεχνικά shortcomings παρατήρησαν οι κριτές. Απολαύστε την uber-hot rumba με τους Lauren & Dominic:

5 σχόλια:

  1. Κι εγώ δυσκολεύτηκα παρα πολύ να βρω το επεισόδιο..i wonder why!

    Τον καημένο τον Joshua τον λυπήθηκα με όλες αυτές τις στροφές και τα lifts που έπρεπε να κάνει, είπαμε είναι δυνατός, αλλα τον εξόντωσαν!

    Η χορογραφία της Μia ήταν απολαυστικότατη. όσο για τη Βισση μην απορείς...αφου δεν κάνει διεθνή καριέρα, σου λέει, ας φέρω κάποιον διεθνή σε κάποιον τομέα για ξεκάρφωμα! εξάλλου η Mia κάνει και την Σελίν Ντιόν στο Λας Βέγκας, τι καλύτερη είναι αυτή;;
    ΛΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i vroma pou vgike sto net einai oti aytos pou kanei capping to epeisodio einai diakopes!!!!
    asta na pane
    fantazeste na pane diakopes proti vdomada tou septemvri???
    kai na min vgaloun to gossip girl???
    tha patho krisi!!!
    otan mporeso tha sas anevaso tin sourealistiki sizitisi me pelatissa sto taxi gia mia michaels kai anna vissi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti kala pou efygan aytoi pou efygan :) Eimai kakos I know :P

    Epa8a to idio sok me ton enan ek twn btm 2 antrwn. Einai fan favorite I guess.

    Katee for the wiiiin! An k arxizw me ta podia ths Chelsea na pa8ainw ena ntoubroutza, sto tango htan yperoxh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Na sou po kalo to SYTYCD alla to Mad Men review that to doume simera i mpa???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ήδη μισο-έτοιμο, αλλά λόγω δουλειάς θα ολοκληρωθεί απόψε το βραδάκι. Sorry for the delay, αλλά έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή