TV Bits

Ένας συνδυασμός από γιορτές, μαζικές αποχωρήσεις για το καλοκαίρι και σκάλωμα με το 'Guitar Hero' (ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ) μου καθυστερεί το ποστ για το 'Mad Men', το οποίο το έχω ξεκινήσει αλλά θα βγει το weekend, μαζί με το φινάλε του 'So You Think You Can Dance'. Για την ώρα πάμε στα γρήγορα μια ματιά σε όμορφα πραματάκια που είχε το ίντερνετ τις τελευταίες μέρες, γιατί είναι μπόλικα.

Ο Lester και ο The Bunk θα είναι μαζί μας και στο 'Treme' του David Simon, το οποίο μοιάζει τώρα (αν αυτό ήταν δυνατόν) ακόμα καλύτερο, ακόμα πιο cool, ακόμα πιο πολυαναμενόμενο. (THR)

Ο Shawn Ryan ετοιμάζει πολλά-πολλά πράγματα για την επόμενη σεζόν. (THR)

H Jane Espenson θα γράψει και ο Edward James Olmos θα σκηνοθετήσει την τηλεταινία 'Battlestar Galactica' που ετοιμάζεται για μετά το τέλος της σειράς, γύρω εκεί στο 2032 που το Sci Fi λογικά θα έχει προβάλει τα υπόλοιπα 10 επεισόδια της σειράς σε 17 μίνι-σεζόν. (LA Times)

Το 'CSI' παίζει και να βρήκε έναν πολύ cool αντικαταστάτη για τον William Petersen που, ΟΚ, δεν είναι και John Malkovich, αλλά είναι τουλάχιστον ο Μορφέας. (THR)

H Dark Horse έχει ανεβάσει ένα 8σέλιδο κόμικ 'Serenity', το οποίο δεν είναι το 'Shepherd's Tale', αλλά είναι εκεί οπότε το διαβάζουμε μωρέ. (DHP/MySpace)

O Nigel Lythgoe αφήνει το 'American Idol' για να επικεντρωθεί μάλλον στο πώς θα καταστρέψει αποτελεσματικότερα το καλό του reality show, τώρα που το Idol δεν πολυπάει χειρότερα. (Variety)

Παιδιά; O Ryan από το 'Office' θα παίξει στο 'Inglorious Bastards' του Tarantino!! (THR)

2 σχόλια:

  1. Perimeno toses meres na sxoliaso to episodio tou Man Men kai esi to sproxnis sto weekend.BUMMER!
    Anyway,eimai sigouros oti tha aksizei toulaxiston ton kopo!Se ena episodio me toso ratsistika,misoginistika,seksistikastoixeia olo kai kati tha exeis na peis.
    Min ksexaseis kai tin paidiki kakopoiisi kai tin thriskeutiki katapiesi...(ok den m'arese to episodio,to paradexome alla to review sou toulaxiston elpizo na na kalo!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pou einai ta review pou iposxethikes???

    ΑπάντησηΔιαγραφή