Survivor: Gabon


Πολύ σύντομα σχόλια για την απογοητευτική πρεμιέρα του HD 'Survivor' μετά το άλμα.

Δεδομένου του πόσο αφάνταστα πολύ διασκέδασα την περσινή έκδοση του show (και τις δύο δηλαδή, αλλά ειδικά το
επικό fans vs. favorites) η φετινή χρονιά μοιάζει να ξεκινά κάπως αργά. Ο Probst είναι όπως πάντα διασκεδαστικός, αλλά όταν γίνεται το καλύτερο πράγμα ενός επεισοδίου, τότε ξέρεις οτι κάτι δεν πάει καλά. Και αυτό που δεν πάει καλά είναι οτι χάρη στην απύθμενη ηλιθιότητα και αχρηστία των ανθρώπων που διάλεξαν την ανάπηρη φυλή, βρεθήκαμε με μία γεμάτη δυνατούς συμμετέχοντες (αν και ελαφρώς βαρετούς) και μια άλλη που δε μπορεί να πάρει τα πόδια της. (και με επίσης βαρετούς χαρακτήρες.)

Σοβαρά, είδατε τη ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ να μη μπορεί να σκαρφαλώσει μια πλαγιά; Τι σκατά;!

Αλλά επειδή η κατεύθυνση αυτής της διπλής πρεμιέρας ήταν τόσο εμφανής, τόσο στα αποτελέσματα των (όχι και τρελά συναρπαστικών) προκλήσεων, όσο και στο οτι Ναι, ΟΚ, προφανώς και θα σουτάρανε την ενοχλητική γιαγιά, δε μπόρεσα να ενδιαφερθώ αρκετά για να ξεδιαλέξω αγαπημένους και μη. Πρόβλημα αυτό, και ελπίζω να λυθεί σύντομα. Γιατί αλλιώς θα πρέπει να βρει ο Mark Burnett τρόπο να ξαναφέρει στο παιχνίδι την Parvatti και τον Penner, και πού να τρέχεις τώρα.

5 σχόλια:

  1. barethika k egw, proti fora me survivor. i mia apo tis 2 fyles den exei paiksei KATHOLOU k den blepw stand-outs akoma... den sou fanike ligo san na to eixan aplwsei to episodio? entaksei itan diplo, alla sto kathe individual kommati tou eixan mono mia dokimasia anti gia duo, k to upoloipo itan aneleito filler me ligo off skinothesia apo to survivor standard...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελό filler όμως! Και δεν παίζει να μην το βλέπανε οι παραγωγοί πού πάει το πράγμα-- ας ξεκίναγαν με ένα διπλό αποκλεισμό για να σφίξει λίγο το storytelling.

    Τουλάχιστον είχαν χρόνο για ατελείωτα πλάνα από τη φύση, για να εγκαινιαστεί και το καινούριο cool HD τους. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to koritsaki pou latrepsame sto in treatment os alice sto alice in wonderland tou tim burton.just to let u know dark....asxeto alla kalooooooo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nαι, τέλειο νέο είναι. Τον Burton τον έχω βαρεθεί κομματάκι, αλλά οτιδήποτε για την καριέρα της Mia, το αξίζει όσο δε λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας βρισκω αυστηρους! το πρώτο επεισόδιο είναι πάντα βαρετό, τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν τσακώνονταν πως θα φτιάξουν το shelter, γιατί ήταν έτοιμο!
    προφανώς η δυναμική των 2 φυλών είναι για γέλια, αλλα θέλω να πιστεύω ότι άμεσα θα τους ξαναχωρίσουν/ανακατέψουν.
    η ολυμπιονίκης πήρε μετάλλιο μάλλον καθαρίζοντας φασολάκια...
    υγ. το τοπίο δε μου αρέσει. προτιμώ θάλασσες και κοκοφοίνικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή