'Survivor': Ace v. Fang

Ακόμα το 'Survivor' βρίσκεται σε ένα στάδιο που φεύγουν προβλέψιμα οι βαρετοί του παίχτες και η χοντρή στρατηγική δεν έχει αρχίσει να παίζει το ρόλο που πρέπει, οπότε δεν έχω τίποτα να πω. Όμως απλά πρέπει να ποστάρω για αυτό το ξεκαρδιστικό κλιπάκι του Entertainment Weekly (από τα πολύ διασκεδαστικά εβδομαδιαία blogs του Jeff Probst), με τον Ace (δηλαδή χαλαρά τον πιο ενδιαφέροντα χαρακτήρα της σεζόν) να κοροϊδεύει τους νέους tribemates του απορώντας μπροστά στην ανικανότητα και ηλιθιότητά τους. Enjoy εδώ, στο κάτω μέρος του ποστ.

2 σχόλια:

  1. Whot? Χαλαρά ο πιο ενδιαφέρων;; Fuuuuuuuuu he sucks with his FAKE accent, νομίζω ότι έχω να δω τόσο αντιπαθητικό χαρακτήρα από την Ευαγγελία στο δικό μας ΣΑΡΒΑΪΒΟΡ.

    I'm going to marry Dan. :))))


    Έλεος η εκμετάλλευση του γκέι δικηγόρου από τον ξανθό σφίχτη, a disgrace to my kind. I mean, he's using you bitch and he's NOT going to have sex with you.

    Οι Κότες μου βγάζουν μια κωλοπαιδοσύνη, οι losers της Fang τουλάχιστον έχουν πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα δεν είπα οτι θα τον έκανα παρέα, οτι είναι ενδιαφέρων είπα ;)

    Tο κακόμοιρο παιδάκι ο δικηγόρος είναι όντως λόγος να ντρέπεσαι ως ανθρώπινο είδος. Άμα φας τη χυλόπιτα αποσύρεσαι με αξιοπρέπεια, δεν το παίζεις υπηρέτης! Αχ αχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή