That's it for me: 'Heroes'


Αποχαιρετισμός για μια σειρά, μετά το άλμα.

Υπήρξε απόλαυση για κάποιο διάστημα, το να παρακολουθώ το 'Heroes' περιμένοντας πώς και πώς την ώρα που θα το έθαβα για το blog. Η τελευταία φορά που είχα την ψευδαίσθηση οτι πρόκειται για σειρά άξια λόγου ήταν πίσω εκεί προς το τέλος της 1ης σεζόν, πριν δηλαδή η ψευδαίσθηση καταρρεύσει με το θρυλικά κακό εκείνο φινάλε. Κι από τότε έχει περάσει ενάμισης χρόνος. Ενάμισης χρόνος κακής τηλεόρασης, με χαρακτήρες που κάνουν μεταξύ τους διαγωνισμό ηλιθιότητας, με σεναριογράφους που σχεδόν προκαλούν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα σκεφτεί την πιο τεμπέλικη απόδραση από τις διάφορες εντυπωσιακές σε scope ιστορίες που ξεσηκώνουν από τα κόμικς που έχει διαβάσει ο Jeph Loeb.

Στο μεγαλύτερο διάστημα της πρώτης σεζόν, οι τύποι μας είχαν ξεγελάσει. Όλους. Οι συγκρίσεις με το 'Lost' έδιναν κι έπαιρναν, να επιτέλους μια σειρά που κυλάει γρήγορα και ξέρει πού πάει. Όπως φάνηκε έπειτα όμως, ούτε πού πήγαινε ήξερε, ούτε να κυλάει γρήγορα πολυήξερε. Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα παραμένει για πάντα σύμβολο, ένα από τα χειρότερα σύνολα επεισοδίων στην πρόσφατη μνήμη: αργόσυρτοι ρυθμοί, τραγικοί νέοι χαρακτήρες, σοκαριστικά κακή αίσθηση storytelling, σενάριογράφοι που στρίμωχναν τους αυτούς τους σε μια γωνία για να γράψουν απλά στην επόμενη σκηνή οτι δεν υπάρχει πια εκεί τοίχος.

Στην πραγματικότητα τα περσινά επεισόδια ήταν τόσο άθλια που δε χόρταινα να γράφω γι'αυτά. Ο ορισμός του punching bag. Πόσο όμως να ασχοληθείς με κάτι που δε σου αρέσει καθόλου; Με πόσους τρόπους να γράψεις οτι ο Mohinder είναι πανηλίθιος; Πόσο πολύ να σπάσεις πλάκα με την παντελή έλλειψη έμπνευσης; Πόσες τρύπες να κάνεις στην καρα-διάτρητη εσωτερική λογική αυτού του πράματος; Και τι λόγια να βρεις για τις κάκιστες ηθοποιίες;

Στη νέα σεζόν που ξεκίνησε την περασμένη βδομάδα, ένας μελλοντικός Peter συναντάει σε ένα μελλοντικό γκαράζ μιας μελλοντική Claire. Το ξέρουμε αυτό γιατί είναι όλα σκοτεινά και goth-cool, με ουλές στο πρόσωπο (παρότι μπορεί πολύ απλά να την εξαφανίσει), και κολλητά leather outfits, και σοβαρά πρόσωπα, και μαλλιά γλυμένα από αγελάδα, και όλα αυτά τα πολύ επιβλητικά. Η Claire πλησιάζει τον Peter, ο οποίος σε αυτό το σημείο πλέον είναι βασικά θεός, και επιχειρεί να τον σκοτώσει, πυροβολώντας τον με ένα όπλο με το οποίο τον σημαδεύει για περίπου 47 ώρες. Και νομίζατε οτι πέρασαν για πάντα οι μέρες που κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον Sylar με ένα παρκόμετρο.

Έτσι ο Peter γυρίζει στο παρόν μας, με στόχο να αποτρέψει ένα ακόμα χαλασμένο μέλλον. Τώρα, αυτό παρουσιάζει δύο βασικά προβλήματα. Πρώτον, όσο η σειρά διατηρούσε (ακούσια, όπως μάθαμε μετά) την ψευδαίσθηση λειτουργίας σε ένα ντετερμινιστικό σύμπαν όπου κανείς δε μπορεί να αλλάξει παρελθόν και μέλλον, αυτή η ιδέα ήταν πολύ cool. Τώρα απλά ξέρεις οτι κάποιος θα κάνει ένα μαγικό, θα λάβει χώρα μια βαρετή σκηνή μάχης, και οι καλοί θα νικήσουν. Δεύτερον, πώς τα ξέρουμε όλα αυτά; Ίσως γιατί τα έχουμε ξαναδεί στην ίδια σειρά;

Ας μεταφερθούμε σε ένα άλλο σημείο της αφήγησης, εκεί δηλαδή που ο πατέρας του Hiro του αφήνει έναν μετά θάνατον DVD με μία και μόνο απλή οδηγία και ο Hiro πάει και κάνει ακριβώς αυτό που έπρεπε ρητά να ΜΗΝ κάνει. Και ωραία, την έκανε τη μαλακία και ξέθαψε τη μισή φόρμουλα που θα καταστρέψει τον κόσμο ολόκληρο και θα κάνει τον Ando ένα κακό ρομπότ που θα σκτώσει τον Hiro με τις κόκκινες ηλεκτροκλανιές που πετάει από τα χέρια του.
(Δεν είναι φοβερό, by the way, το πώς πάντα υπάρχουν κάτι τόσο απλοϊκώς αποτελεσματικά ματζαφλάρια; Και αφού είναι ένα χαρτί με τόσο τρομακτικές ιδιότητες, γιατί δεν το καίει κάποιος;) Και ωραία, έκανε κι άλλη καπάκι μαλακία και άφησε μια τύπισσα να του το κλέψει και να το πάει στο διαμέρισμά της στο Παρίσι το οποίο ξέρουμε οτι είναι στο Παρίσι γιατί έχει φυσικά θέα τον πύργο του Άιφελ. (Ένα σχόλιο κιόλας, αν επιτρέπεται. Αγαπητή κοπέλα με καρφάκια που τρέχεις γρήγορα, και apparently περίμενες υπομονετικά σε μια γωνιά τον Hiro να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του πατέρα του για να κλέψεις ο,τι είχε μέσα: Get a life.)

Τις έκανε λοιπόν αυτές τις γκάφες ο μικρός μας Hiro. Θυμίστε μου ξανά λοιπόν για ποιο λόγο δεν πάει μισή ώρα πίσω στο χρόνο για να τις διορθώσει; Ήταν επειδή εκείνη τη μία φορά έχασε 6 μήνες από τη ζωή του μπανίζοντας την Charlie, κι επειδή εκείνη την άλλη φορά πήγε μερικούς αιώνες πίσω και τα σκάτωσε; Grow. Up! Αν αποτύχεις, ξαναπροσπαθείς, βλήμα. Εξάλλου έχουμε εμπεδώσει πως οτιδήποτε έχει γραφτεί σαν γεγονός στο σύμπαν του 'Heroes', ξεγίνεται ανετότατα. Πού είναι το πρόβλημα; Τόσο ξεδιάντροπη αμηχανία σεναριογράφων απέναντι στις υπερδυνάμεις ενός χαρακτήρα ούτε στα χειρότερα 'X-Men' δεν έχω διαβάσει.

Θα μπορούσα να συνεχίσω για παραγράφους ολόκληρες. Για τον νέο και επικότερα ηλίθιο Mohinder που βρήκε και μια bimbo για να έχει να χαίρεται. Για τον Nathan και την πνευματική του αναγέννηση. (Δείτε πόσο πολύ ωριμάζω ως άνθρωπος. Αυτοσυγκρατήθηκα σε σημείο σχεδόν να μην το αναφέρω καν αυτό!) Για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες του Zachary Quinto να μας πείσει οτι είναι τρομακτικός και για το οτι καθώς φαίνεται ο Sylar θα είναι Γ Ι Α Π Α Ν Τ Α στο show. Για το οτι ο resident Magneto μας, είναι τελικά γιος της μαμάς Πετρέλη, άρα αδερφός του Peter, και θείος της Claire. (;) Και για το πώς αυτό το τελευταίο μπορεί κάποτε να με είχε νοιάξει, αλλά την ώρα που είμαι στην πόρτα του κινούμενου τρένου έτοιμος να πηδήξω έξω, δεν είναι αυτό που θα με κάνει να γυρίσω και κάτσω μέσα.

*άλμα*

46 σχόλια:

  1. Χαρά στο κουράγιο σου, που κάθησες κι έγραψες όλα αυτά για το Heroes! :) Εγώ πλέον το βλέπω λόγω της παρέας μου αλλιως κι εγώ θα το είχα ήδη παρατήσει. Κάνεις ξεσκαρτάρισμα κι αφήνεις τα καλά για το τέλος; lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι και ο Μαλακ---συγγνώμη--- Μοχίντερ με υπερδυνάμεις!
    Tyler μαζί σου.
    Για πιάσε το Fringe, να αρχίσουμε κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του έδωσα κι εγώ μία τελευταία ευκαιρία με τα 3 πρώτα επεισόδια, αλλά ως εδώ κι εγώ...
    Ίσως τα μαζέψω να τα δω μαζεμένα σε κάνα κενό προς γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poso dikio exeis...mohinsdr rip off apo fly;;;karalol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα θελα να προσθέσω ότι ο σεβαστός κατά τ' άλλα κύριος Loeb αντιγράφει εαυτόν...

    Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά όταν ο Mohinder (νομίζω) έχει μια επιφοίτηση και αντί για ΕΥΡΗΚΑ πετάγεται από τη μπανιέρα της βαρεμάρας του και με άριστη βρετανική προφορά φωνάζει "IT'S ALL CONNECTED (οου μάι γκαντ)!!!", την ίδια στιγμή ο Bruce Banner στο Ultimate Origins γίνεται πράσινος από το κακό του και σηκώνεται να βαρέσει τον συγγραφέα μπας και κατεβάσει καμιά καινούρια ιδέα.

    Ωραία, δεν έχω δει στην τηλεόραση παρόμοια σειρά, αλλά για το θεό, ας βάλει καμιά φρέσκια ιδέα, γιατί το παραπάνω δεν είναι το μόνο.
    Αρχίζει να θυμίζει Παπακαλιάτη. Προσπαθώ να μην κλείσω τα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορθώς έπραξες βρε Tyler, ότι και να πούμε για το Heroes λίγο θα είναι, ειδικά η τρίτη σεζόν είναι ακριβώς ίδια με τη δεύτερη, αλλά λιγότερο αργή ωστε να υπάρχει τουλάχιστον το ελαφρυντικό της "γρηγορότερης εξέλιξης"!

    Πειράζει όμως που ενώ ξέρω οτι οδεύει προς την καταστροφή, δε μπορώ να σταματήσω να βλέπω?? Σαν να παρακολουθείς ένα trainwreck ένα πράμα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ, είναι πολύ χάλια και αυτή η season μέχρι τώρα, αλλά και πάλι, προτιμώ να βλέπω Heroes παρά να παρακολουθώ trash tv όπως Survivor, American Idol, How I Met Your Mother κ.τ.λ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 90210 is worse. xDD

    Ποιος νοιάζεται για τα τεράστια κενά στην αφήγηση; Το Heroes είναι όπως η μουστάρδα όταν τρως μπριζόλα: συνοδευτικό.

    Where is the GOSSIP GIRL report??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. neos το ξέσκισες, τι σχέση έχει How I Met Your Mother με το Survivor και την trash tv?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΚ, είμαι λίγο (ή και παραπάνω) υπερβολικός, αλλά είδα τα 2-3 πρώτα επεισόδια από το HIYM και το σιχάθηκα, οπότε το κατατάσσω στα trash..

    Αλήθεια, αυτή η σειρά δεν την έδειχνε στο STAR για λίγο με το όνομα Πιτσουνάκια?? Μέχρι που προφανώς κατάλαβαν και αυτοί πόσο χάλια είναι..:P

    Sorry που βγαίνουμε off-topic..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιτσουνάκι, είσαι πολύ μικρός για να πιάνεις στο στόμα σου το HIMYM. Σεβασμός... >:|

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Well said. To Heroes peftei pio katw kai apo to Smallville me tin premiera auti. Pio katw epeidi nomizei oti einai sovari seira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Pote tha postereis kati apo ta iatrika re tyler???
    3 meres perimeno...
    Alla den peirazei giati apokto apothemata gia na ta po mia kai kali...hehe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. neos, τα "Πιτσουνάκια" ήταν το αμερικάνικο "Coupling", τα'χεις μπλέξει μου φαίνεται...μάλλον αλλού χάζευες όταν έπαιζε το HIMYM...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eftixos pou erxetai kai to dollhouse........loooooooool.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και κάπου έχουμε χάσει και μια Ιρλανδή μπαργούμαν. Εγώ γι'αυτήν ανησυχώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Persky,
    Πραγματικά απορώ πώς αυτή η σειρά βρίσκεται ακόμα στον αέρα. Έχω σταματήσει να την βλέπω από το δεύτερο κύκλο γιατί είχα βαρεθεί τους ηλίθιους χαρακτήρες της.

    PS
    (Πότε) Θα γράψεις για Gossip Girl, Fringe, True Blood και Desperate Housewives?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΚ, λάθος με τα πιτσουνάκια, δεν θυμόμουν καλά, αλλά το HIYM το παρακολούθησα πρόσφατα (όσο άντεξα, δηλαδή 2,5 επεισόδια..) και είναι πολύ χάλια..

    Γενικά παρακολουθώ US και (λίγο) British TV πάνω από 20 χρόνια. Το neos είναι ειρωνικό..

    Περιμένουμε post για τις καινούριες σειρές, True Blood, Fringe κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και για Pushing Daisies!!

    Στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν σχεδόν έκλαψα απο τη χαρά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το HIMYM είναι φοβερό (με κορυφαίο τον N.P. Harris). Όσο για το Heroes πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Sylar Ομοσπονδιακός!!! Κουλό.... Ο Ίνδος θυμίζει το The Fly τρομερά πρωτότυπο. Και όταν στους X-men διαβάζαμε το Days of Future Past είχαμε σοκαριστή. Μετά από 20 χρόνια δεν δείχνει καθόλου πρωτοποριακό. True Blood και Fringe μέχρι στιγμής τα σπάνε. Και ναι θα έρθει και το Dollhouse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ πάντως άντεξα 3 σεζόν Prison Break, δε θα αντέξω άλλες 3 Heroes; Νισάφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ απόλυτα. Πάντως, το δίδυμο Sylar-Bennett και η "συνεργασία" τους, δίνει νέο ενδιαφέρον.

    Μην ξεχάσουμε και το Chuck. Γρήγορα post..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ιστορία με το fly και τον Mohinder αλλά και την αντιγραφή του Halloween στην σκηνή Sylar Claire ήταν γνωστά από καιρό από τον Kring ως tributes (βέβαια τα όρια αντιγραφής και tribute είναι ασαφή). Ωστόσο, το Heroes είναι σαν το junk food, πρέπει να το αποφεύγουμε αλλά το τρώμε συχνά. Από την άλλη η ατάκα πικατσού στο Χίρο με έκανε να λιώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τώρα θυμήθηκες να παρατήσεις το Heroes; Εγώ το αποφάσισα τη στιγμή που είδα το season finale της 1ης, lol. Ούτε η Kristen δεν κατάφερε να με γυρίσει...

    neos, δεκτό το να μη σου αρέσει το HIMYM, αλλά όχι και trash... Δηλαδή το Prison Break που κατατάσσεται; Uber-super-giga-trash?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Sugnwmh alla to prison break einai mono tou mia autonomh kai nea kathgoria sto trash :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Tribute είναι μία ατάκα, μία σκηνή δευτερολέπτων ως κλείσιμο του ματιού στον θεατή. Όχι να ξεπατικώνεις ολόκληρες σκηνές σε όλο το επεισόδιο από το Fly.

    Και ένα μπαν στον κύριο που μιλησε έτσι για το HIMYM παρακαλώ :P

    Prison Break η φετινή σεζόν έχει πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα εξακολουθήσω να βλέπω Heroes, καθώς παραμένει καλύτερο από άλλες σειρές. Μπορεί να είναι κακή και η 3η season μέχρι τώρα, αλλά τουλάχιστον είναι γρήγορη.

    Για το Prison Break, η φετινή season έχει άλλο στυλ δράσης, πιο πολύ σαν heist παρά prison-related. Βέβαια, στα σχέδια που κάνουν, ακολουθούν πάντα την δύσκολη διαδρομή, για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να γελάμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kiria,kiria....emena mou arese kai to mentalist.tha me paixoun ta alla paidakia;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. loipon fetos petajame mexri stigmis!!!!!!

    heroes
    apo to kako sto xeirotero kai fisika o mohinder einai vasikos logos zitiseis lovotomi gia na jexaseis oti iparxei afti i seira!!!!

    sarah connor mpla mpla

    athlio ahlio athlio
    kai i summer na paei sto dollhouse tora!!!!

    90210

    vareto kai ok kaki kopia tou paliou
    pera apo mia pipa stin arxi kai kati alla den exei kati allo

    knight rider

    ok thelete logous???oute to palio den antexa!!!!

    afta


    tyler thelo gossip girl tora!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πραγματικά χθες σκεφτόμουν ότι δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτή τη σειρά. Είδα μέχρι το 3 και η ηλιθιότητα πάει από το κακό στο χειρότερο. Μάλλον θα δω λίγο ακόμα από συνήθεια και για την αγάπη της 1ης σαιζόν περισσότερο (που κι αυτή δηλαδή είναι αγάπη που γεννήθηκε στις 2 η ώρα το βράδυ μετά από 7 σφηνάκια τεκίλα και 3 βότκες και δεν κυκλοφορούσε τίποτα καλύτερο στο μπαρ εκείνη τη στιγμή).

    Φαντάζομαι ότι από τη 2η και μετά όλοι λίγο-πολύ ξέραμε ότι πηγαίναμε για train wreck, αλλά δεν περίμενα ότι μπορούσαν να το σκίσουν τόσο πολύ και να μένουν και στον αέρα. Oh well.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. kale, ti panzourlismos ine aytos apo comments

    na riksw pali to eristiko mou?

    LATREYW ti nea seira!

    ine apla... GREAT COMIC BOOK KITSCH!!

    exoun parei sbarna ta x-men k den exoun afisei oute ena stoixeio uncopied!

    evil self time travelling back to the present to replace regular self

    third summer brother!

    cloning!

    back from the dead!

    shallow religiousness!

    agapaw agapaw agapaw! san na blepw ta 90s x-men stin othoni mou :)

    apla, you've got to stop taking it seriously. ine mia sapounofouska, exei trupes stin ploki, exei gafes, exei koukouroukou xartonenious xaraktirismous... alla toulaxiston pleon ine fast-paced k fun anti na prospathei na ginei lost sti thesi tou lost me kanena apotelesma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. p.s. den ta pame kala fetos apo sumfwnia goustwn, ti egine kollite? elpizw toulaxiston to Fringe na to thapseis k sto True Blood na ertheis plai mou na proskuname sunama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έλα, δε μπορεί ο καλύτερος λόγος για να αφιερώνω μια ώρα από τη ζωή μου κάθε βδομάδα να είναι "μου θυμίζει τα χειρότερα κόμικς που διάβαζα ως πιτσιρικάς"!

    Για όσους ζητάνε 'Gossip Girl', απλώς ενημερώνω για τις προθέσεις μου να κάνω έναν σχετικό μαραθώνιο το weekend και να χτυπήσω ένα (ή όσα, δεν έχω αποφασίσει) ποστ προς Κυριακοδεύτερο. Όλα τα υπόλοιπα, όπως μου κάθονται! Θέλει καμιά βδομαδούλα ακόμα, αλλά θα συγχρονιστούμε, πού θα πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. YAY!Gossip Girl rules!!!
    Alla postareis tipota simera po ta alla i mpa???Tsampa perimenoume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν γράψω σήμερα, θα είναι το βραδάκι μάλλον. Αλλιώς θα ανέβει πολύ πράμα το Σαββατοκύριακο. (Σίγουρα: Pushing Daisies, Gossip Girl, Fringe, House και βλέπουμε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χμμμ σκληρέ tyler θα σου στείλω ένα Dalek να σε κάνει exterminate! LOL!
    Εμένα πάντως μου άρεσε το άνοιγμα του φετινού Heroes!
    Bέβαια σπάστικα με την Claire γιατί τελικά δεν πέθανε. Δηλαδή όλος ο 1ος κύκλος ανατρέπεται... Save the cheerleader, Save the world?? Bollocks I say!
    Οσο για τον Hiro, είναι ακόμα στην "noob" έκδοση το άτομο... η εξέλιξη του έλεγε περισσότερα!
    Αll in all, κάτσε να δούμε πως θα πάει το πράγμα! Αρχή είναι ακόμα!

    p.s. Αντε αντε να δούμε και για Gossip Girl τι θα μας πείς!

    p.s.2 Ελπίζω να γράψεις κάτι τις για το X-mas special Doctor Who...
    Ακούγονται πολλά και διάφορα τώρα τελευταία δια στόματος RTD.. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί θα μπω σε spoilers. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν είναι οτι δεν πρόκειται στη ζωή μου ξανά να δω ποτέ 'Heroes', απλά οτι του έδωσα μια τελευταία ευκαιρία και παρέμεινε όσο ανόητο το θυμόμουν, οπότε αν μη τι άλλο τέλος τα εβδομαδιαία write-ups. Ίσως μία στο τόσο; Στα volume finale; Στα HRG-centric επεισόδια; Θα δείξει.

    Όσο για 'Doctor Who', όσο κι αν κατά καιρούς γκρινιάζω για τη σειρά, είναι γκρίνια που έρχεται από ένα ειλικρινέστατο μέρος αγάπης χωρίς όρια. Είναι από τις ελάχιστες σειρές που λατρεύω σε σημείο σχεδόν παράλογο, και που δεν βλέπω πώς με οποιονδήποτε τρόπο θα σταματήσω ποτέ μου να λατρεύω. Ή να παρακολουθώ. Οπότε ναι, εν ολίγοις, θα γράψω για το Christmas Special. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδιά, όλοι θέλουμε να διαβάσουμε σχόλια για Fringe, True Blood, GG κ.λπ. αλλά Tyler, ελπίζω να γράψεις τίποτα για το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς (μέχρι το φινάλε του BSG). Φυσικά μιλάμε για το φινάλε του έπους που λέγεται The Shield, και το οποίο έχει ξεκινήσει εξαιρετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά, αυτό μας έλειπε κιόλας! Φυσικά και θα γράψω για το 'Shield', αναλυτικά για κάθε επεισόδιο, όσο πίσω κι αν έχω μείνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. To Shield είναι η καλύτερη σειρά της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή.
    Πολύ φοβάμαι ότι θα τελειώσει με 2 θανάτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Eimai mazi me to Manwli se afto...
    Einai apistefta pio kako alla maresi na to vlepw ws trash-talk-of the day..
    Riksame apistefto gelio me ta nea episodia k lew na synexisw na to xazevw (kyriws otan kanw colouring sto pc, se minimized window:P)

    WB energa Thodwri btw, thelw na dw ti les gia to True Blood:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. tpt spoudeo i 3i season alla tin protimao mexri stigmis apo tin telios vareti 2i.
    eleos omos me ton hiro,den ton antexo.poli xazos ke spastikos xaraktiras pu distixos den tha ton ksefortothume pote.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κι εγώ ανήκω σε αυτούς που παράτησαν το Heroes. Χάλια. Όχι μόνο δεν έχει ενδιαφέρον, αλλά κατάντησε και σαπουνόπερα χειρίστης μορφής, με όλο το «όλοι μια οικογένεια είμαστε». Αυτό, δε, πακέτο με τα ταξίδια στο χρόνο αν θέλουν να συνεχίσουν με τα tributes, μπορούν να το τραβήξουν μέχρι το All You Zombies του Heinlein. Αλλά και πάλι θα αρνηθώ να το δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και σιγά μην ήξερε κιόλας το 'Heroes' να κάνει αναφορά στον Heinlein. (Το έβλεπα να συμβαίνει στο 'Lost', ας πούμε.) Εδώ μέχρι X-Men φτάνουμε, δεν πάει πιο έξω το πεδίο αναφορών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή