The day the TV died

Το FOX ανακοίνωσε την πρεμιέρα του 'Dollhouse' για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.

Kαι σε περίπτωση που αυτό δεν αρκούσε για να μου σκοτώσει τη διάθεση, τα καλά παιδιά του whedonesque μου θύμισαν οτι σαν αυτή τη μέρα, είχε ανακοινωθεί το κόψιμο του 'Angel'.

~-~

Neil Gaiman: Yes. It really is this thing of executives loving the smell of their own urine and urinating on things. And then more execs come in, and they urinate. And then the next round. By the end, they have this thing which just smells like pee, and nobody likes it.

Joss Whedon: There's really no better way to put it.

(από την από κοινού συνέντευξη των 2 δημιουργών για το περιοδικό ΤΙΜΕ, 25/9/05)

13 σχόλια:

  1. Καλά αφού θα πάει και το Terminator Παρασκευές, τι θα έχουν τη Δευτέρα εκτός από 24? Το Prison Break έχει παιχτεί σχεδόν το μισό. Θα απλώσουν τα υπόλοιπα 11 επεισόδια μέχρι το Μάιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toulaxiston den exei kopei! o Scott mou eksigouse tis diafores Fox me WB k pws ine katadiasmeno to show alla den kserw. to neo trailer ine apisteyto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai to House tha paizei Deyteres 8/7c (apo tis 19 Ianouariou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Παρασκευή δεν είναι η μέρα που πάνε τα shows να πεθάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς αυτό είναι η Παρασκευή, ναι.

    Ποτέ δεν το θέλησαν το 'Dollhouse' γαμώ το μου, ποτέ. Τι μπήκαν σε τόσο κόπο και μας ξεσήκωσαν έτσι άμα ήταν απλά να το πνίξουν στη γέννα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανένα show δεν είναι Παρασκευή ποτέ, εκτός από procedurals του CBS και το 'Battlestar Galactica' που όμως επιβιώνει με 1.5 μύρια θεατές.

    Κανένα show δεν έχει κάνει πρεμιέρα Παρασκευή στο FOX από το 'X-Files' και μετά και να μην έχει κοπεί μετά από τρία δευτερόλεπτα.

    Κάποιοι υπεραισιόδοξοι λένε οτι επειδή ντεμπουτάρει Παρασκευή, οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις από τη σειρά θα είναι χαμηλές, και οτι θα κάνει καλό ταίριασμα με 'Terminator' και 'Battlestar Galactica' που θα ακολουθούν την ίδια βραδιά.

    Μόνο που το 'Terminator' πάει Παρασκευή για να πεθάνει (με τα χίλια ζόρια πήρε full season, και κόβω τα αρχίδια μου οτι αν το FOX γούσταρε το 'Dollhouse' θα είχε στείλει τη Sarah Connor στον αγύριστο) και με τα νούμερα του 'BSG' δεν επιβιώνεις όχι στο FOX, αλλά ούτε στο CW.

    Δε βλέπω πώς μπορεί να σωθεί αυτό το πράγμα. Ήμουν από αυτούς που παρέμειναν ήρεμοι όταν ο Joss πήγε ξανά στο FOX, και από εκείνους που παρέμειναν ήρεμοι ακόμα κι όταν το στούντιο έκλεινε την παραγωγή κάθε δεύτερη βδομάδα για να αλλάξει το premise, να αλλάξει τον πιλότο, να αλλάξει την κατεύθυνση, να αλλάξει τους μισούς χαρακτήρες ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.

    Αλλά αυτό είναι σαν τελειωτικό χτύπημα. Μιλάμε για DOA μη αναστρέψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *αγκαλιάζει τον Tyler*
    έλα μην πανικοβάλεσε,ολα καλά θα πάνε.
    Και εξάλου πάντα θα έχεις το gossip girl και το shield
    (αυτό τουλαχιστον φέτος).
    Αλλά αυτό το πούστικο to FOX όλα μου τα γαμάει...
    Μου γάμησε το the o.c που το έκοψε,μου γάμησε το prison break και το έκοψα εγώ,τωρα το house παω να το κόψω απο το γαμημενο φιναλε(χωρις cutthroat bitch δεν μου αρέσει καθόλου.ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!)
    αντε τώρα και το dollhouse στον αγύριστο...
    Το FOX μας μισεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SURVIVOR POST PLEASE!!!

    And DON'T merge it with other shit. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο φίλτατος batigoal είπε αλλού μια σωστή κουβέντα για το θέμα, η οποία παραφράζεται στο "δεν γυρνάς εκεί που σε χέζουν". Λοιπόν χτες τελείωσα το Firefly το οποίο ήταν ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ και ΜΙΣΗΣΑ το ^%##$^% το FOX που έκοψε μια τόσο AWESOME & PERFECT σειρά. Ε λοιπόν το μίσησα εγώ που λατρεύω το House και που δεν έχω αξιωθεί να δω Buffy/Angel. Ο Joss γιατί ΣΚΑΤΑ γυρίζει εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι fun του Joss από το 2002 όταν είδα για πρώτη φορά Buffy και είχα ενθουσιαστή. Από τότε έχω παρακολουθήση όλη την πορεία και είχα σπαστει με το firefly, μία από τις καλύτερες σειρές ever. Τώρα γιατί ξαναγυρνάει στο Fox είναι μυστήριο μάλλον θα δούμε πάλι 12-13 επεισόδια και μετά εδώ θα είμαστε πάλι να κράζουμε το Fox.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο FOX πήγε γιατί είχε talent deal εκεί η Dushku, μαζί με την οποία ανέπτυξε το concept.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. an thimamai kala leei se interview oti akoma kai i ginaika tou ton rotise ti pas na kaneis ekei pali!!!gia to fox ennoo
    mipos olo to concept einai na eleytherothei i dushku apo fox
    kai epitelous o whedon na paei agglia na girisei to katarameno buffy spin off me giles!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή