and a happy new year!

That's all για φέτος, folks! Ήταν μια χρονιά πολύ φτωχή τηλεοπτικά, πληγωμένη ανεπανόρθωτα από την απεργία των σεναριογράφων που άφησε σειρές να πεθάνουν έναν αργό θάνατο, δεν επέτρεψε σε άλλες να αναπτυχθούν, και το χειρότερο, δεν έδωσε γόνιμο έδαφος για τη γέννηση νέων. Τη σεζόν 2008-2009 μάλλον θα τη θυμόμαστε για πάντα ως τη Σεζόν Που Δεν Συνέβη Ποτέ.

Παρ'όλ'αυτά ένα τοπ-10 το οφείλω, και πράγματι θα εμφανιστεί τις πρώτες μέρες του 2009. Επιπλέον, στο β' μισό του Γενάρη θα ποσταριστεί παραδοσιακά το μόνο πράγμα που έχει μείνει σταθερό σε όλα τα χρόνια που υπάρχει αυτό το μπλογκ, δηλαδή τα 50 καλύτερα επεισόδια της χρονιάς. (Για την ακρίβεια δεν ξέρω αν θα είναι και φέτος 50. Η παραγωγή ήταν τόσο μικρή, όσο και μέτρια. Θα το παλέψω πάντως.)

Το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή λέει ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και τρελή χαλάρωση μετά την αλλαγή του χρόνου, και από τις 5 Ιανουαρίου πιάνουμε δουλειά. Τη Δευτέρα θα κοιτάξω να μαζέψω ένα preview του χειμώνα το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και μια ματιά στο 'Dοllhouse' που δε θα δούμε ποτέ (το αρχικό, pre-Fox πιλοτικό σενάριο κόβει βόλτες online), από την επόμενη θα ξεκινήσει η ανάρτηση του τοπ-10 μου για το 2008 (μη μασάτε τόσο άγρια τα νύχια σας όμως), και στις 19/1 η 50άδα ή 25άδα ή 37άδα ή ό,τι μπορέσω να βγάλω φέτος.

Και πάλι, καλή χρονιά σε όλους. Τα λέμε από βδομάδα.

1 σχόλιο: