Slow Show


Είναι κάποιες φορές που το escapism σου μοιάζει λίγο άτοπο και άκαιρο και δεν πολυέχεις και τη μεγαλύτερη όρεξη του κόσμου τελοσπάντων. Αλλά επειδή ο dust road θα σταματήσει να μου μιλάει, σύντομα σχόλια μετά το άλμα για το τελευταίο 'Gossip Girl' (2x13 O Brother, Where Bart Thou?) πριν το Christmas break.

Το επεισόδιο είχε φανταστικό ρυθμό, και δεν αναφέρομαι μόνο στο αριστουργηματικό και σοκαριστικό κλείσιμο με το 'Slow Show' των National. Τo ένα storyline κύλαγε πολύ ωραία μέσα στο άλλο, δεν έπαιξε ούτε λεπτό βαριετημάρας. Ε, λείπανε και κάτι ΝΕΚΡΑ ΒΑΡΗ από το επεισόδιο (γκουχ γκουχ), είχαμε και τον Chuck να περιφέρει την uber-θυμωμένη μουτσούνα του εντονότερα από συνήθως, είχαμε την Blair να του λέει τις 3 λέξεις επιτέλους (και να βρίσκει παρηγοριά από τον Cyrus!), είχαμε τη Serena να κάνει ιπποτικά στην άκρη για να ζήσει και η μητέρα της τον έρωτα που παραδέχτηκε οτι τρέφει για τον Rufus, και είχαμε και το τρελό twist με τη συνάντηση στο σταθμό στο τέλος!

Διάολε, επιτέλους ήταν έτοιμοι να σμίξουν οι δυο τους (αφού η Lilly θρήνησε κάπως σε fast-forward) μόνο για να βρεθούμε σε άλλη μια αναπάντεχη στροφή; Αργκ. Περιμένω να δω τώρα πού θα πάει αυτή η ιστορία: εκτός της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, έχουμε και τα δυο μούλικά τους, τον Dan και τη Serena, να φτύνουν αίμα για να κρατηθούν ο ένας από τον άλλον. Γαμώτο τους, έχουν τρελή χημεία, τι να τους κάνουμε. Rufus & Lilly are just not meant to be. :(

Αλλά Blair! "I love you!" Omigod-uh! Δεν ήταν υπέροχη η στιγμή που απλά αγκαλιάζονταν ενώ από πάνω ο Matt Berninger των National έχυνε την ψυχή του πάνω στις νότες του 'Slow Show'; Γαμώ τα επεισόδια, και έχει ιδιαίτερη πλάκα πόσο άνετα ξεπερνάμε όλοι τη σεναριακή ευκολία του ξεκαθαρίσματος του Bart Bass. Τόσο πολύ δε μας ένοιαζε, και τόσο πολύ κάνει τη σειρά ακόμα καλύτερη λόγω των συνεπειών!

14 σχόλια:

  1. To mono pou me stenaxwrei vlepontas auto to episodio einai oti and provalontan to gossip girl p.x apo to ABC o ed westwick tha eixe xestei sta emmys!
    GAMOTO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω ο κόσμος καίγεται και εσύ ασχολείσαι με το gossip girl?????






    (καλα κανεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επανάσταση θα είναι fabulous.


    (ντρέπομαι. LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το μυστικό της Lilly? Είναι δυνατόν να είναι μόνο ότι στα 15 της έμεινε έγκυος από τον Rufus και πήγε στην Γαλλία να το ρίξει; Το μυστικό που πούλαγε τόσο ακριβά ο Tyler to the highest bidder, που η - γλυκειά, πλέον - Cece θέλει να βγει στη φόρα και ο Chuck αναρωτιέται γιατί, πρέπει να είναι πιο μεγάλο από αυτό!

    "Το πρόβλημα είναι ότι είναι ερωτευμένη με τον Rufus και όσο κρύβει το μυστικό, ποτέ δε θα είναι μαζί". "was it a boy or a girl?"

    Kάτι λείπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα ρε, άμα έριξε το παιδί του είναι pretty huge!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και huge είναι και κολλάει και με το σχόλιο του Chuck...γιατί να θέλεις να διαδώσεις κάτι τέτοιο...;;; χεχεχε...

    Αλλά, όσο το κρύβει, δεν μπορεί να είναι μαζί του; Εκεί κολλάω λίγο, αν και το gg έχει τόσα κενά, που αυτό παίζει να είναι και το λιγότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. was it a boy or a girl?
    Απο τα λεγόμενα δεν εκανε εκτρωση αλλα πήγε στην γαλλία να γεννήσει κρυφά και να δώσει το παιδί φια υιοθεσία.Πιστοποιητικό γέννησης πρέπει να εκαιγε ο chuck. Αυτό μάλιστα ειναι μεγάλο μυστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λες; Οπότε θα έχουμε σύντομα την είσοδο νεαρού γαλοοαμερικάνου χαρακτήρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. WAS it a boy or a girl σημαίνει ότι έκανε έκτρωση. Μάλλον. Είναι πιθανό να έχουν ήδη παιδί μαζί βέβαια, αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο 90210 της CW και θέλω να πιστεύω πως δε θα το επαναλάβουνε. Αν έχουνε πάντως παιδί και το κάνανε στα 15 τους, τότε μάλλον τώρα είναι γύρω στα 25. Πότε είναι το επόμενο επεισόδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και, ναι, είναι μεγάλο μυστικό. Και αν είναι αυτό, αν η ξανθιά γέννησε στο Παρίσι, έχει δίκαιο η μάνα της να λέει ότι αν εξακολουθεί να το κρατάει μυστικό, δε θα μπορούνε να είναι μαζί με τον Rufus. Και έχει τα δίκια του και ο Chuck να λέει "γιατί να θες να αποκαλύψεις κάτι τέτοιο;". Και αυτό το WAS τότε; Για να μας μπερδέψουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. periergo omos pou den eidame Bart na pethainei, i estw kapoios na dei to ptoma.. imaste sigouroi oti tin ekane? k pos akribws egine to moiraio? giati toso vagueness?

    lete na gurisei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαπουνόπερα είναι, φυσικά και παίζει. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιστευα οτι η Lily γεννησε κρυφα απο τον Rufus.. Και μετα διαβασα τι εγινε σε ενα μπλογκ και μου χαλασε την εκπληξη.. Υποθετω πως δεν θα θελατε σποιλερ εδω ετσι? Οποτε δεν το λεω.

    Ναι η Lily εθαψε και θρηνησε τον αντρα της σε μισο επισοδιο και στο αλλο μισο σχεδιαζε τις διακοπες της με τον ερωτα της ζωης της.. Τοσο χαζο αυτο.

    Πιστευω θα ειναι τελειο τωρα που θα δειξουν πως ηταν η Lily και ο Rufus οταν τα ειχαν τοτε, παλιααα...
    Θα δουμε επι τελους προς τι το τετοιων τεραστιων διαστασεων κολλημα...

    Γελασα πολυ με το Dan και τον Aaron, που προσπαθουν και οι δυο να κερδισουν την S, κλπ. Εκλαψα με την τελευταια σκηνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή