FinaleWatch: The Office


Όμορφο κλείσιμο για μια πολύ δυνατή σεζόν, ε;

To πόσο πολύ αναπτύχθηκε η σειρά φέτος φάνηκε από το sort of μάζεμα των δυνάμεων για αυτό το season finale, όπου εκτός από γνωστές φάτσες σαν τον David Wallace ή τον φίλο του Dwight, είδαμε να επιστρέφουν και οι very special guest stars Amy Ryan και Idris Elba.

Η πρώτη για να δημιουργήσει πάλι υπέροχες σπίθες με τη χημεία της με τον Steve Carell και να μας κάνει να γελάσουμε γλυκόπικρα όταν ο Michael ανακοίνωνε στην κάμερα πως "δεν εμφανίστηκε η κατάλληλη στιγμή" για να της πει κάτι. (Και νωρίτερα οι δυο τους να μας κάνουν να θέλουμε να αποστρέψουμε το βλέμμα μας, με το Dunder Mifflinaire, αν θυμάμαι τον τίτλο.)

Ενώ ο Elba έδειξε πόσο bitter είναι ακόμα για την ταπείνωσή τους από την Michael Scott Paper Company και την ισχυροποίηση του Michael. H συμπεριφορά του απέναντι στον Jim, εντός γηπέδου ή εκτός, έστησε με έξυπνο τρόπο την αναπάντεχη αποκάλυψη του φινάλε, η οποία πρέπει να πω πως εκτός από καλά φυλαγμένο μυστικό έγινε και με υπέροχο, υπέροχο τρόπο.

Αγαπημένο αστείο, ο αντίστοιχος Toby από τα κεντρικά της εταιρείας, που βασικά ήταν κλώνος συμπεριφοράς. Και επίσης θα πρέπει να πω οτι χαίρομαι που κρατάνε τριγύρω την Εrin. (H σκηνή όπου ο Andy και ο Dwight προσπαθούν να την εντυπωσιάσουν παίζοντάς της μουσική παραμένει η αγαπημένη μου από το φετινό Office. Είμαι εντελώς sucker για spontaneous μουσικά ξεσπάσματα!)

Όμορφο κλείσιμο για μια σεζόν που έκανε ξανά το Office εξαιρετική σειρά. Η καλύτερη μετά την 2η;


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου