Gilmore Girls-athon: Done!


So.

Εδώ και κανά δίμηνο έκανα αργά αλλά σταθερά έναν μαραθώνιο Gilmore Girls, παρακολουθώντας όλα τα επεισόδια του 6ετούς canon της σειράς επί Amy Sherman-Palladino. Για διάφορους λόγους (που μπαίνουν στην όλο και διογκούμενη λίστα των πραγμάτων για τα οποία θέλω να ποστάρω αυτό το καλοκαίρι), δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το μη-φινάλε της σειράς*, αλλά παρ'όλ'αυτά δε μπορούσα να σταματήσω τον εαυτό μου από το να αρχίσει να αναρωτιέται ποιες θα ήταν οι μυθικές Δύο Τελευταίες Λέξεις με τις οποίες θα έκλεινε τη σειρά η Amy.


Αυτή τη στιγμή κλείνω προς το "Shut up!", αλλά από κοντά ακολουθεί το
"-Hi.
-Hi."
και το "Υou're adopted." :P

Πραγματικά τη λατρεύω αυτή τη σειρά.

Λέω τώρα να το ρίξω στο Curb Your Enthusiasm, γιατί όποτε (ξανά)πιάσω το Firefly θέλω να συνοδευτεί από write-ups για το μπλογκ. Άρα βάλτο κι αυτό στη μεγάλη λίστα. Sigh.


~-~

(* Δε θέλω να είμαι σκληρός με τον David Rosenthal και τους υπόλοιπους συγγραφείς της 7ης σεζόν, αλλά έγραφαν μια διαφορετική σειρά που δε θα απασχολήσει ποτέ το μπλογκ ως μέρος των Gilmore Girls της Amy Sherman-Palladino.)

.

4 σχόλια:

  1. Λατρεμενη σειρα, δε χορταινω να την βλεπω. Αλλα γτ shut up?

    sirina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Shut up, με την έννοια που λέμε Get out! Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό κομμάτι κάποιας πιθανής συζήτησης μεταξύ της Lorelai και της Rory, δηλαδή ο τρόπος με τον οποίον σίγουρα θα έκλεινε η σειρά. (Με τις δυο τους να συζητάνε.) Και φυσικά η κάμερα θα απομακρυνόταν εν μέσω αυτής της κουβέντας, σε τυχαίο σημείο της.

    Οπότε βασικά θα μπορούσαν να είναι δύο οποιεσδήποτε τυχαίες λέξεις. Sure, because. Yeah but. Cute butt. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεράστια σειρά, μέσα στις 10 αγαπημένες μου και να σκεφτείς ότι πριν την δω, ο macho εαυτός μου την είχε απορρίψει. Όλα αυτά μέχρι τα πρώτα λεπτά του πιλότου. Λατρεμένη σεζόν; Εμένα η 5η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε διάβαζα που σε διάβαζα ανελλιπώς γιατί συμφωνούμε σε πολλές από τις κριτικές σου σε σειρές, αλλα τώρα με το gilmore girls marathon και την 7η σεζον που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ με κέρδισες για τα καλά.

    Μπορώ να ομολογήσω οτι όταν πριν 3 χρόνια είχα δει αυτό το αναθεματισμένο φινάλε της 6ης σεζόν δεν είχα κλείσει μάτι και στα φορουμ προσπαθούσαμε να βρούμε πιθανά σενάρια για το πως θα ανατρεπόταν το σκηνικό (ονειρο? δεν είχε συμβεί τίποτα και απλά έτσι το παρουσίαζαν?) αλλά ήρθε ο Rosenthal και τα έκανε πιο μπάχαλο απ'οτι τα άφησε η ASP.
    (Αν και μεταξυ μας πιστεύω οτι τα ίδια θα έκανε και αυτή και απλά ο DR ακολουθούσε το "μεγαλοφυές" σχεδιό της).
    Η 7η σεζόν πρέπει να διαγραφεί από καθε dvd της σειράς, δεν αποτελεί μέρος της, και η σειρά θα έπρεπε να τελειώσει εκεί στα μέσα της 6ης σεζον πριν παρουσιαστεί η rory clone-call me april....

    ΑπάντησηΔιαγραφή