The CW: 2010-2011


Τι θα βλέπουμε του χρόνου στο CW; Την Maggie Q!!


Δεν είναι άσχημο το προγραμματάκι που παρουσίασε το CW, με γεμάτες όλες τις νύχτες και δυο νέες σειρές. Φαντάζομαι ότι βγάζει νόημα το ζευγάρωμα όμοιων shows μεταξύ τους, κι επιπλέον απέφυγε τις επαναλήψεις, προγραμματίζοντας για πρώτη φορά full 10 ώρες την βδομάδα. Από την άλλη, εμπορικά καθαρά αν το δεις, δεν ήμουν ποτέ μεγάλος φαν της λογικής "ας βάλουμε μαζί όλα τα ίδια shows", γιατί έτσι δημιουργείς μικρά γκέτο κοινού, αντί να το απλώνεις παντού- μειώνεις τις πιθανότητες ένας φαν του Supernatural και του Smallville να κάτσει να δει Life Unexpected. Αλλά εμάς λίγο μας νοιάζει αυτό τώρα άμεσα (εκτός αν γουστάρουμε το Life Unexpected και συνειδητοποιήσουμε ότι το CW μόλις υπέγραψε τη θανατική του καταδίκη ζευγαρώνοντάς το με το One Tree Hill).

To πρόγραμμα ανά νύχτα:

ΔΕΥΤΕΡΑ
Teen soap night. 90210 και Gossip Girl ενώνουν τις δυνάμεις τους, τώρα που το Melrose Place μας αποχαιρέτησε (boo).

ΤΡΙΤΗ
Bubble show night. Life Unexpected και One Tree Hill θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν μαζί τη στιγμή που με τα χίλια ζόρια τα κατάφεραν χώρια. Επίσης, One Tree Hill=το According to Jim της σαπουνόπερας;

ΤΕΤΑΡΤΗ
Fabulous bitches night. To America's Next Top Model θα ανοίγει για το πρώτο νέο show του δικτύου, κάτι που λέγεται Hellcats (!), έχει να κάνει με μαζορέτες (!!), πρωταγωνιστεί η Ashley Tisdale (!!!) και είναι executive producer o Tom Welling (!!!!). To crossover appeal του για το κοινό του Smallville είναι σαφές, νομίζω.

ΠΕΜΠΤΗ
Sexy adrenaline night. To Vampire Diaries, το μεγαλύτερο hit της σύντομης ιστορίας του δικτύου, θα ανοίγει για το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ της σύντομης ιστορίας του δικτύου, μια νέα εκδοχή δηλαδή της Nikita (αρχικά του Luc Besson, αισίως στην 3η αναβίωσή της). Που αντί της θεάς Peta Wilson τώρα θα έχει τη θεά Maggie Q στο ρόλο κατασκόπου παύλα δολοφόνου που είναι στο τρέξιμο από μια νέα κατάσκοπο που εκπαιδεύει η κυβέρνηση (ή κάτι τέτοιο- στο ρόλο η Lyndsey Fonseca, κόρη του Ted στο ΗΙΜΥΜ), και εμάς να τσεκάρουμε τουλάχιστον τον πιλότο για να μη σου πω όλη τη σειρά, ακόμα και ψυχαναγκαστικά αν πρέπει. Συγγνώμη, αλλά αν κάποιος μου χαρίζει 40 λεπτά Maggie Q τη βδομάδα εγώ δε θα φανώ αγνώμων λέγοντας όχι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Sci fi night. Smallville και Supernatural, πιθανότατα και τα δύο στις τελευταίες σεζόν τους. (Το Smallville σίγουρα, το άλλο από όσο ξέρω ο Kripke ήθελε να το λήξει και φέτος κιόλας, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Erik.)


.

2 σχόλια:

  1. μπα κατάφερε να βγάλει την φετινή χρονια το One Tree Hill και πάει και για επομενη?
    το Smallville από την άλλη δεν το βαρέθηκαν? και μένα με άρεσε και το έβλεπα μέχρι τον πέμπτο που άρχισε να ξεφεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ μέχρι 5ο έβλεπα, ναι, James Marsters για Big Bag κτλ. Μετά κούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή