The Entourage Experience


Ήθελα να το αναφέρω από την Παρασκευή που έσκασε το νέο στο twitter της Sasha Grey, αλλά όλο το ξέχναγα. Τεσπά, μικρή σημασία έχει. Η λατρεμένη porn star κάθετος σχεδόν indie ηθοποιός κάθετος 'πρωταγωνίστρια του Soderbergh', θα έχει μεγάλο recurring ρόλο στην επόμενη σεζόν του Entourage, δίνοντάς μας λόγο να το δούμε για άλλη μια χρονιά, και μάλλον να παραιτηθούμε στο ενδεχόμενο να παρακολουθούμε τις ανόητες, drama-free περιπέτειες του Vince και των 3 χαζών κολλητών του μέχρι να έχουν φτάσει στην ηλικιακή περιοχή των DeNiro/Pacino/Hoffman.

Χμ, ξέφυγα. Η Sasha θα παίζει τον εαυτό της (καλό πρώτο βήμα), ο οποίος στην ενδο-Entourage εκδοχή του θα έχει γκομενικά τρεχάματα με τον Aquaman, προς μεγάλη χαρά των φίλων του, και όλων εμάς των υπολοίπων, προφανώς. Βασικά σκέψου το λίγο. Το casting της Sasha Grey στην πιο casually μισογύνικη αντρική καφροκωμωδία της τηλεόρασης ήταν απλά η απόλυτα λογική εξέλιξη, το μόνο αποδεκτό Επόμενο Βήμα. Οπότε, και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά αυτό, very well done to all.

Όσο για τον αν η Sasha μπορεί να παίξει έστω τον εαυτό της; Αδιάφορο. Οι μόνες δύο 'αληθινές' της ταινίες ήταν το Girlfriend Experience του Soderbergh, το οποίο είναι μια από τις 10 αγαπημένες μου ταινίες του 2009, και στο οποίο η στάρλετ είναι βασικά το απόλυτο κενό, στο πρόσωπό της το συναίσθημα και η οποιαδήποτε έκφραση λάμπει δια της απουσίας της, γεγονός που συμβάλει στην αποστολή της ταινίας, οπότε win.

Και η άλλη είναι το Smash Cut, ένα homage στις gore z-movies του Herschell Gordon Lewis όπου η Sasha παίζει μια κακή ηθοποιό που υποδύεται μια slutty nurse που γίνεται τροφή για τα σκουλήκια. Οπότε όπως θα υπέθεσες, αν η κοπέλα ξέρει να παίζει, ως τώρα δεν έχει ακριβώς χρειαστεί να το δείξει. Και τώρα παίζει τον εαυτό της. Χμ.

Best bet; Δεν κάνει. Αλλά ξέρει να διαλέγει τους σωστούς ρόλους ώστε να μη χρειαστεί να κάνει. Τόσο το καλύτερο για εμάς.

.

3 σχόλια:

  1. και μονο για αυτό θα αρχίσω την σειρά:) αγαπάμε sasha!

    δεν ξέρεις ποσο συμφωνούμε για το Girlfriend Experience!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει που ανησυχείς για το ερμηνευτικό επίπεδο της Grey. Λες και θα έχει κανέναν κολοσσό απέναντί της και όχι το κρέας επιπέδου Μπεν Άφλεκ Adrian Grenier.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, ναι, δίκιο έχεις. Απλά ήταν μια αφορμή να αναφέρω τις δύο ταινίες της που μου αρέσουν :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή