FinaleWatch: Gossip Girl


Chuck Bass, what have you done; Σύντομα spoilers για το season finale του Gossip Girl.


So, o Chuck Bass όχι μόνο κανόνισε την Jenny, το οποίο btw ήταν η πιο δίκαια τιμωρία που θα μπορούσε να της τύχει για τα μύρια όσα έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν, και όχι μόνο του έμεινε στη μέση η απόπειρα πρότασης γάμου (;!) στην Blair, αλλά έφαγε και σφαίρα σε ένα σκοτεινό σοκάκι και τώρα είναι μόνος του μαζί με το μείγμα αίματος και αλκοόλ που τρέχει από την πληγή του.

Και μέσα σε όλα, ο Dan θυμήθηκε ότι αγαπάει τη Serena εν μέσω γενικευμένου οικογενειακού δράματος (btw, William Baldwin ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ) λίγο πριν του σκάσει από το πουθενά μια Georgina: Μάνα του Παιδιού του. Ουπς! (Δε λατρεύετε σε αυτές τις σειρές πώς πάντα όποιος είναι έγκυος κυκλοφορεί με μια γουνάρα πριν σκάσει η αποκάλυψη; Σκάει ο τζίτζικας κούκλα μου, θα πάθεις τίποτα άμα κυκλοφορείς γύρω-γύρω όλη τη μέρα με τη φλοκάτη τυλιγμένη πάνω σου.)

Οπότε τώρα βασικά όλη η σειρά είναι στον αέρα, με Blair/Chuck, Nate/Serena, Dan/Vanessa, Rufus/Lilly όλους σε διάλυση, με τον Chuck αιμόφυρτο και πιθανώς νεκρό (ναι, αμέ) και με την Jenny να τρέχει σε άλλες πολιτείες, κάνοντας τη σειρά κάτι σαν 67% λιγότερο συναρπαστική για το πρώτο σκέλος της επόμενης σεζόν. Αλλά ΟΚ, ίσως το επιπλέον δράμα που δημιουργήθηκε από όλο τον υπόλοιπο πανικό να βοηθήσει τη μπάλα να κυλάει μέχρι την επιστροφή της μικρής. Ποιος να το έλεγε πριν ένα χρόνο ότι θα έφτανε η στιγμή που θα έγραφα τέτοια λόγια, but there you go.

Κατά τα άλλα μια so-so season έφτασε στο τέλος της (είναι ο γνωστός πλέον Κανόνας Josh Schwartz: οι 3ες σεζόν των σειρών του είναι πάντα οι χειρότερες,
μακράν), αλλά με το σχολείο οριστικά στο παρελθόν, αυτοί οι άγριοι, fabulous, κακομαθημένοι, πάμπλουτοι 20άρηδες ενδέχεται του χρόνου να δώσουν σαπουνοκαταστάσεις πέρα από κάθε φαντασία.

Αλλά είπαμε: Jenny come back soon!


.

5 σχόλια:

  1. Εγώ δεν πιστεύω ότι η Georgina είναι όντως έγκυος. Επίσης, αν είναι να επιστρεψει η Jenny να ξεβαφτεί πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, θεέ μου δηλαδή, όταν έκλαιγε εκεί στο τέλος και όλη αυτή η γκοθομπογιά έτρεχε στα μούτρα της είχα αηδιάσει.

    Ενδιαφέρον αυτό που λες για Georgina. Λες να βλέπει Glee για να παίρνει ιδέες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λοιπόν δραματουργικά συμφέρει να πεθάνει ο Τσάκ. αλλά θα ναι σωκ. και δε το πολυβλέπω. λοιπόν οι μόνοι που χουν μείνει με σάπια σαμπ-πλοτς είναι ο Νέητ, που είναι ομορφονιός (κάτι πήγε να γίνει τη περίοδο που ήταν ζιγκολό αλλά αλλαλάξαν οι βλαχοτηνέητζερς της ντακότας και τον φέραν πίσω στην απάθεια/αδιαφορία) και φυσικά ο έρικ. λοιπόν ο έρικ είναι παντελώς άχρηστος χαρακτήρας. αλλά, και για το τζενάκι πριν τρία χρόνια κανείς δε φανταζόταν τι ιστορίες έκρυβαν τα ανορεκτικά του χεράκια. ε γι αυτό μόνο λέω μπορεί και ο έρικ να κάνει τπτ. κατά τ άλλα πιστεύω ότι το τρου μπλαντ θα με κρατήσει τώρα αντάξιο στη λειτουργία που επιτελούσε τόσο καιρό το γκόσιπ. αντε πότε ξεκινάει αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε και το παιδί νομίζω παρά τους πολλούς λόγους να μην είναι αλήθεια, νομίζω ότι παρά ταύτα είναι. γιατί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μπει το σόου στην ενηλικίωση. ΙΤΣ ΦΑΜΙΛΥ. και οικογενεια με τη τρελη του χωριού! ότι καλύτερο. επίσης πεθαίνω για να ακούσω το λόγω που έμεινε η λεγάμενοι τόσους μήνες στη λευκορωσία. επειδή της είπε ο θείοςΒάνια ότι είναι πρίγκηπας? να δεις θα το ρίξουν στο ηφαίστειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Τζωρτζίνα θα μπαστακωθεί μέχρι τον Νοέμβριο κι έπειτα θα επιστρέψουν η Τζένυ κι η Βανέσα οπότε μπορεί η Τζωρτζίνα να κάνει κόλπο. Για την Τζένυ τώρα,ε, καλά να πάθει αφού έκανε όλες τις μαλακίες της γης, συνεργάστηκε με βαπόρι, έκανε τον Έρικ να χωρίσει για να αναφέρω μερικά.Ας ελπίσουμε βέβαια πως θα έρθει αλλαγμένη ως χαρακτήρας και θα έχει καταλάβει πως Μπλερ δεν γίνεσαι, γεννίεσαι. Τώρα που το σκέφτομαι βγάζει και ωραίο ηθικό δίδαγμα η ιστορία αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή