Survivor: That's messed up


Never a dull moment στο ανεπανάληπτο φετινό Survivor, με αυτό τον θεότρελο και σχιζοφρενή παίχτη που έχουμε μπλέξει.


Υπάρχουν δύο πραγματικότητες όταν μιλάμε για τους καλύτερους παίχτες του Survivor. Από τη μία είναι το καθαρά in-game επίπεδο, όπου o Boston Rob θα χάνει από την Amber, o Russell θα χάνει από τη Natalie κτλ κτλ. Γιατί αυτοί οι παίχτες σμπαραλιάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους, δεν παίζουν με πράο τρόπο (σαν τον Yul ή έστω τον Todd) παρά σαν σίφουνες παίζουν όσο επιθετικά μπορείς να παίξεις χωρίς να ψηφίσεις ξέρωγώ και τον ίδιο σου τον εαυτό επειδή ξύπνησες στραβά το πρωί. Αυτοί δε θα κερδίσουν ποτέ. Για να το θέσω με όρους του επεισοδίου που μόλις είδαμε, δεν έχω ιδέα πώς περιμένει ο Russell να κερδίσει ψήφους στο Jury με την κίνησή του να ξεφορτωθεί την Danielle. Είναι η 3η της συμμαχίας του από την πρώτη μέρα, και δεν έκανε τίποτα που να κάνει 'αποδεκτό' το να την διώξει.

Αλλά εδώ έρχεται το άλλο επίπεδο, η άλλη πραγματικότητα που λέγαμε στην αρχή. Και είναι η πραγματικότητα του τι παίχτες θέλω να βλέπω να παίζουν αυτό το παιχνίδι. Χωρίς λοιπόν να αφορά άμεσα εμένα προσωπικά το αν ο -κάθε- Russell κάνει φίλους ή εχθρούς με την κάθε του κίνηση, αυτοί είναι οι παιχταράδες που θέλω να βλέπω σε δράση. Τόσο απλό είναι το ζήτημα. Γιατί από τότε που έμαθε πως η Parvati και η Danielle του κρατάνε μυστικά (σύμφωνοι, μόνο ένα μυστικό, αλλά είναι αρκετό- ποιος του λέει ότι δεν είναι κι άλλα ή ότι δε θα εμφανιστούν τέτοια στο μέλλον;) ψάχνει μανιασμένος και ανήσυχος να βρει ένα τρόπο να ξαναμπεί στη θέση του οδηγού που αρχίζει να νιώθει ότι έχει χάσει.

Η ψήφος για την Candice, και ο τρόπος που τον έκανε χαζούλη ο Rupert, ήταν το wake-up call που ήθελε ο Russell. Δε θέλω να υποτιμήσω την εξαιρετική κίνηση του τίμιου γίγαντα Αργύρη Καμπούρη, αυτές είναι οι ξύπνιες κινήσεις που δίνουν στους παίχτες δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όπως η αντίστοιχη της Sandra να σώσει τον εαυτό της όταν ήθελε να την διώξει ο Russell, στέλνοντάς τον να κυνηγάει τον Coach (και μιλώντας για την Sandra, well played το μη playing του idol, το οποίο κράτησε και έθαψε σε μια γωνιά για μελλοντική χρήση). Αλλά τι να πει η μαγκιά του Rupert μπροστά στο β' μισό του επεισοδίου.

Όπου ένας μαινόμενος Russell διέλυσε τον ανταγωνισμό στο immunity challenge κερδίζοντάς το για δεύτερη μόλις φορά αν απατώμαι (ένα ακόμα measure μεγάλου παίχτη- όταν το ΗΘΕΛΕ, το κέρδισε, όπως και απέναντι στον Brett στη Samoa), και με την ασφάλεια που αυτό του έδινε, μπόρεσε να κάνει ό,τι παλαβομάρα του ερχόταν στο μυαλό να κάνει, χωρίς να φοβάται για -άμεσες- συνέπειες. Και η εν λόγω παλαβομάρα ήταν η εξής: με προβληματίζουν τα κολλητηλίκια της Parvati με την Danielle, γιατί ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο RUSSELL HANTZ και κανείς δε μπορεί να είναι σε κοντινότερη συμμαχία με την συμμαχία ΜΟΥ, κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να οδηγεί αυτό το πλοίο για έστω μια μέρα. Άρα, βάζω Parvati και Danielle να αμφισβητήσουν η μία την άλλη. Μακροπρόσθεσμο, αλλά έξυπνο. Την κρίσιμη στιγμή, άμα οι δυο τους φοβούνται η μία την άλλη, ποιον θα εμπιστευτούν τελικά; Τον Papa Bear που κάνει αυτοκτονικές κινήσεις για να διασφαλίσει το well-being της συμμαχίας του. Καλά ως εδώ.

Μόνο που αυτές, αποδεικνύοντας έμπρακτα πόσο κοντά είναι, το συζητάνε το θέμα, άρα ο Russell που πιάστηκε να λέει χοντρά ψέμματα, τώρα είναι σε δύσκολη θέση. Όχι μόνο η συμμαχία του σταματά να τον εμπιστεύεται, αλλά και ο σκοπός ο αρχικός δεν πέτυχε. Ίσα-ίσα, οι δυο τους είναι ακόμα πιο κοντά τώρα. Το τελικό καρφί στο φέρετρο της Danielle ήταν αυτό που αναγκάστηκε να παραδεχτεί μη μπορώντας άλλο να αντέξει τα mind games του Russell: "Είμαι πιο κοντά στην Parvati από όσο νομίζεις." OH, REALLY.

Αυτή ήταν και η κορυφαία στιγμή ενός ακόμα επικού Συμβουλίου, τόσο επικού που το έχω παρακολουθήσει 4 φορές για να αφομοιώσω κάθε μικρή στιγμή awesomeness του, από τα δάκρυα μιας Danielle που δεν έχει ιδέα γιατί έχει έρθει σε αυτή τη θέση, μέχρι την ήρεμη σαν άγαλμα Parvati που δεν βγάζει κιχ στη διάρκεια του Συμβουλίου παρά στο τέλος σοκαρισμένη λέει απλά ένα "That's messed up". Από την Courtney που όπως πάντα έριχνε βιτριόλι ("Boo-hoo") μέχρι την Amanda που-- WHOA. Hello, Amanda! Πρέπει να ψηφίζεται πιο συχνά η Amanda για μέλος του Συμβουλίου. Και βέβαια την παραδοχή της αμηχανίας της Jerri, το ιδανικό είδος παίχτη που αν έχει γύρω του ο Russell θα μπορεί πάντα, και για πάντα, να κάνει οτιδήποτε θέλει. Η κοπέλα δεν έχει ιδέα γιατί ψήφισε αυτό που ψήφισε, αλλά το έκανε γιατί η απουσία στρατηγικής σκέψης την κάνει φτερό στον άνεμο-Russell.

Είναι όντως ασταμάτητος;

Η διαφορά με τη Samoa είναι ότι εκεί βρέθηκε αυτή η δύναμη της φύσης, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, και κανείς μα κανείς απολύτως δεν το αμφισβήτησε ως την τελευταία στιγμή. Έτσι αναίμακτα φτάσαμε στο τέλος, γι'αυτό και ήταν σκανδαλώδης η νίκη της Natalie. Δεν υπήρξε δευτερόλεπτο που να μην έχει ο Russell τον έλεγχο.

Ενώ εδώ, τα πράγματα αλλάζουν με έναν πολύ βασικό τρόπο. Όχι με το πώς παίζει ο Russell, αλλά με το τι παίχτες συναντά απέναντί του. Όχι καλύτερους (τους έχει ξεφορτωθεί όλους εξάλλου), αλλά πιο έμπειρους, με μεγαλύτερα Εγώ από τους διάφορους Micks και Shambos. Ο κάθε Rob και η κάθε Parvati δε θα δεχτούν να αφήσουν έναν τύπο που δεν έχουν ξαναδεί να τους πει ότι έχει τον έλεγχο. Θα αντιδράσουν, θα επιχειρήσουν να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους. Και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.

Έχει πολλή πλάκα που οι παραγωγοί θεώρησαν φυσικά (και όπως όλοι μας νομίζω) ότι αυτή ήταν η χρονική στιγμή του παιχνιδιού που με ευκολία η συμμαχία του Russell και της Parvati θα ξεκλήριζε τους υπόλοιπους Heroes τον έναν μετά τον άλλον, και επειδή αυτό κάνει για βαρετή τηλεόραση, έχωσαν δύο Συμβούλια σε ένα επεισόδιο. Όμως δεν υπολόγισαν ότι τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το πλάνο -τους- όταν υπάρχει αυτό το hobbit on crack, που δε μπορεί να αφήσει στιγμή να είναι βαρετή. Κι έτσι βρεθήκαμε με ένα επεισόδιο τόσο γεμάτο με ανατροπές και συγκινήσεις και στιγμές ανθολογίας, που θα μπορούσε άνετα να είναι δίωρο.

Απορείτε ακόμα γιατί οι παραγωγοί του show είναι τόσο ερωτευμένοι με τον Russell; Ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά τους εύκολη. Μου είναι τόσο δύσκολο να φανταστώ αυτό το παιχνίδι την επόμενη σεζόν, μετά από ένα χρόνο γεμάτο με την περσόνα του. Ο Russell είναι το Τέλος του Survivor.
That's messed up!


.

23 σχόλια:

  1. Μην ξεχάσω. Στο site του CBS τρέχει ψηφοφορία για την πιο ηλίθια κίνηση στην ιστορία του show.

    Για πείτε γνώμες. Εγώ μάλλον Erik λέω, αλλά μπορώ να πειστώ άνετα για κάποιον σαν τον James ή τον Tyson.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ, υποσχεθηκε tyler οτι θα εγραφα κ εδω μετα το 30λεπτο τσατ μας για το επεισοδειο, αλλα δεν ξερω τι να πρωτοπω

    ενας ειναι ο cardinal rule, you dont break your fucking core alliance πρωτου εξουδετερωσεις κ τον τελευταιο αντιπαλο! απαραβατος νομος! στην προηγουμενη σεζον τον βοηθησε να φτασει στο τελος, αυτη τη σεζον φαινεται θα τα φαει τα μουτρα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα που έφυγε η Danielle.Τώρα μπορούν να μπουν και άλλοι παίκτες στο final 3 και όχι οι προφανείς,αυτούς που όλοι περίμεναν από το 2 επεισόδιο.Για την Candice δεν με ενδιαφέρει καθόλου βασικά,πάντα βαρετή και αδιάφορη την έβρισκα.Ποιος ο λόγος που πήρες μέρος φέτος; Κανένας απολύτως, κατά τη γνώμη μου.
    Τέλος πάντων, πίσω στα ενδιαφέροντα πράγματα.Όπως λέει και ο Probst στο blog του,ο Russell έχει κουραστεί αδιανόητα και ολοφάνερα.Δεν είναι συνηθισμένος να μην έχει τον έλεγχο και έχει τρομοκρατηθεί.Ως εκ τούτου κάνει σπασμοδικές κινήσεις, γιατί απλά έτσι του τη βάρεσε, κανένα στρατηγικό υπόβαθρο.Όσο και λογικό να είναι να διώξει την Danielle(είναι καλή στα challenges και είναι κολλητή της ακατανόμαστης), δεν έχει idol ,οπότε ας τελειώνουμε με αυτή, τόσο παράλογο είναι να τη διώξει από τώρα.Είναι ακόμα 6.Μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει το παιχνίδι, όπως και θα γίνει όπως φαίνεται και στο preview του επόμενου.Κατά τη γνώμη μου, δεν σκέφθηκε ιδιαίτερα καλά την απόφαση του.Απλά στράβωσε με αυτές τις 2 για κάποιο λόγο(του κράτησαν κρυφό το idol,αποφάσισαν να ψηφίσουν Candice και όχι Colby),στράβωσε με τον εαυτό του που τον ξεγέλασε ο Rupert,όλα μαζί.Απλά αποφάσισε ότι δεν την ήθελε άλλο και τέλος, έπρεπε να φύγει.Το θράσος του να επιμένει ότι η ίδια τον πλησίασε για να διώξουν τη Parvati ακόμα και στο council ,ήταν τουλάχιστον απίστευτο.Δούλεψε όμως, γιατί η άλλη μέσα στο φόβο της ότι θα φύγει, που δεν κατάλαβε καν από που ήρθε ή γιατί συνέβη,είπε την απαράμιλλη βλακεία της.Το ύφος της Parvati με το που την ακούει να το λέει, δεν θα το ξεχάσω ποτέ!
    Και έτσι έφυγε.Γιατί ο Russell το ήθελε και έκανε και τη Jerri να το θέλει, χωρίς να έχει ιδέα γιατί.
    Η έκπληξη του επεισοδίου όμως δεν ήταν η Danielle ή η διεστραμμένη στρατηγική του Russell,για μένα.Η έκπληξη ήταν ο Rupert .Έκτος του ότι δεν τον είχα τόσο έξυπνο ώστε να σκαρώσει όλο αυτό με το fake idol (και σίγουρα δεν είχα τον Russell τόσο χαζό ώστε να το φάει αμάσητο),άλλαξε τον τρόπο που παίζει εντελώς.Διατυμπάνιζε την ηθική και την αξιοπρέπεια του και δεν είχε άδικο, έτσι έπαιζε.Λάθος ναι, ηλιθιότητα ναι, αλλά ήταν ειλικρινές.Όμως, το να ανταλλάσεις βρισίδια και προσβολές με έναν άνθρωπο που λες ότι απεχθάνεσαι και να κάνεις συμμαχία μαζί του και να το παίζεις κολλητός του για να σώσεις το τομάρι σου, δεν είναι.Φυσικά και έτσι παίζεται το Survivor, εννοείται.Ο Rupert όμως δεν έχει ιδέα πως παίζεται και τώρα που αρχίζει και αποκτά, είναι κάτι εντελώς ξένο και περίεργο για μένα.Δεν θα αργήσει να στραφεί κατά του Colby, είναι θέμα χρόνου.Όχι ότι έχει ελπίδες να κερδίσει, αλλά λέμε.
    Από δω και πέρα είναι θέμα ποιος θα πρωτοφάει ποιον, η Parvati τον Russell ή το αντίθετο; Σύγκρουση γιγάντων που σίγουρα θα είναι καθηλωτική. Η γνώμη μου όμως είναι, ότι ούτε φέτος βλέπω τον Russell να κερδίζει έτσι που παίζει.Δύσκολα.Πολύ δύσκολα.
    Πιο εύκολα βλέπω τη Sandra,ειδικά τώρα με το idol.Πρέπει όμως να μη το πει σε ΚΑΝΕΝΑ ότι το έχει, γιατί με το που θα το καταλάβουν, έχει φύγει.Όντας χάλια στα challenges,κρατώντας το idol κρυφό είναι το μόνο που της έχει μείνει.

    Όσο για τη πιο ηλίθια κίνηση...ΟΚ, συμφωνώ για τον Erik αλλά σαν αυτό που έκανε ο JT φέτος, δεν υπάρχει άλλο!Ειδικά το γράμμα που του έγραψε-ααααχ,το γράμμα!-ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας και φυσικά της ηλιθιότητας.Ο Erik τουλάχιστον το καημένο ήταν μικρό και δεν ήξερε.Του τη πέσανε και οι γυναίκες και τα 'χασε.Ο JT,previous winner;;;;Αδικαιολόγητος!

    ps.sorry για τα τεράστια comments και το ψιλοσπαμάρισμα.
    pps.Είναι πολυυυυυυυύ δύσκολο να γράφεις στα ελληνικά, τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά εγώ τώρα υποψιάζομαι/εύχομαι ότι η Jerri θα στράβωσε με τον Russell και θα δούμε και αυτό το σουρεάλ στο επόμενο: Parv/Jerri/Sandra σε συμμαχία εναντίον του. lol.

    ΥΓ: Η Courtney βρήκε τη θέση που της πρέπει χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχα, όντως. Λοιπόν, συμφωνούμε επί τόπου στα εξής δύο: Από εδώ και στο εξής, κάθε σεζόν Survivor θα ξεκινάει με τον Russell πάντα στο καστ και με την Courtney πάντα στο Jury.

    AtenRa, δίνε, μη μασάς. Ήταν και επεισόδιο που ό,τι και να γράψεις πάντα θα έχει κι άλλο. Έπος.

    Κατά τη γνώμη μου, δεν σκέφθηκε ιδιαίτερα καλά την απόφαση του.
    True, αυτό είναι χαρακτηριστικό του Russell. Ποτέ δε σκέφτεται σε βάθος χρόνου. Κάνει πάντα ό,τι του έρχεται να κάνει, sledgehammer, head first, πώς το λένε. Βουρ. Και μετά βλέπουμε. Γι'αυτό ποτέ δεν βγαίνει από το παιχνίδι, και γι'αυτό και ποτέ δε θα το κερδίσει, φοβάμαι.

    Δύο σχόλια που ξέχασα να κάνω για τους δύο Heroes:

    *Rupert. Ναι, αυτό που λες. Με το που θα απαλλαγεί από τα ηθικοπλαστικά μπορεί τελικά και να μην είναι όσο ζούδι νομίζαμε ότι είναι. Αλλά ας αφήσει τα κηρύγματα για κάποιο άλλο show καλύτερα.

    *Colby: Μα το θεό, ο φετινός Colby είναι ο χειρότερος παίχτης στην ιστορία του Survivor. Απλά pathetic.


    Για την ηλιθιότερη κίνηση, το επιχείρημα υπεράσπισης του JT είναι ότι πήρε ένα στρατηγικό ρίσκο που από την πλευρά του θα μπορούσε να είναι γαμώ τις κινήσεις. Είναι απλά ατυχές και αστείο, αλλά δε θα το έβαζα ποτέ στην ίδια κατηγορία με τους άλλους 4!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, όσο για το επόμενο επεισόδιο, δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να γίνει οτιδήποτε. Ίσως είναι όλοι σε τόσο μεγάλη σύγχυση που να πάνε να ψηφίσουν κάτι εντελώς ασφαλές τύπου Colby. Μέχρι να ανασυνταχθούν, "και βλέπουμε". Αυτό, ή θα γίνει αυτό που φαινόταν μάλλον αδιανόητο, ο Russell και η Parvati να έρθουν όντως head to head.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επικό επεισόδιο, επική σαιζόν!

    Για Rupert δεν είδα σχολιάκι. Πειράζει που εκτός από sore loser τον θεωρώ και εντελώς γελοίο; Και αποδείχτηκε για άλλη μια φορά με το interaction του με τον Russell: απ' τη μια τον κράζει που είναι "ανήθικος" κτλ και απ' την άλλη κάνει στο τσακ μπαμ συμμαχία μαζί του για να γλιτώσει το σουτάρισμα. Και συνεχίζει να το παίζει άγιος! Και μιλάει για την Candice σαν να μιλάει για τον Fairplay! OMG ρε man, ξεκόλλα, και σταμάτα να μιλάς. Και μιας και είπα για Fairplay: "He could be worse than Johnny Fairplay." No shit Sherlock. LMAO

    Για το Russell τα λόγια είναι περιττά και πραγματικά μετά το "ξύπνημα" μετά την ήττα στο 1ο tribal council έγινε ισοπεδωτικός. Για το πώς θα μπορούσε να προχωρήσει παρακάτω, αντιγράφω αυτό που έγραψα και αλλού: αν και το να πετάξει έξω την Danielle ήταν αρκετά risky, είναι πολύ εύκολο να το κρατήσει έτσι μέχρι το τέλος: έστω ότι πάει με Jerri (που κάνει ό,τι της πει ο Russell πια), Rupert & Colby (που δεν έχουν και άλλη επιλογή) και πετάει έξω Parvatti ή Sandra (αν και εδώ θα μπει το hidden immunity idol στη μέση και θα γίνει πανηγύρι). Μετά μπορεί εύκολα να πετάξει το Rupert, μετά την μια απ' τις 2 που έχουν μείνει και να κρατήσει Colby - Jerri που είναι ανίκανοι και δεν παίζει να κερδίσουν. Απ' την άλλη, μπορεί να κάνει καμιά μαγκιά και να μείνει τελικά με Sandra - Parvatti, και με 2 νικητές στο final 3, ξαφνικά έχει τρελές πιθανότητες να το σηκώσει.

    Τέλος (γιατί βγήκε και τεράστιο το ρημάδι το comment :P ), ακόμα μια αγαπημένη σκηνή ήταν η αψιμαχία Russell-Parvatti στο δάσος. Πραγματικά όμως πόσο δίκιο έχει ο Probst που τους παρομοιάζει με παντρεμένο ζευγάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. hey they ARE the king and queen of survivor :0

    na epanalabw edw to sxoliaki tou Tyler sto proswpiko tsat mas:

    exw ayti ti thewria oti o russell DEN GINETAI NA KATAPSHFISTEI
    einai opws sto lost
    pou oi xaraktires den ginetai na pethanoun epeidi den tous afinei to nis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι και μόλις διάβασα τα comments και τα μισά που λέω τα έχετε πει ήδη. :P Και για πιο ηλίθια κίνηση, είναι όλες μια και μια αν και με Colby παίζει να διαφωνήσω, άλλωστε το είχε πει ότι αν δεν κερδίσει θέλει να κερδίσει ο πιο άξιος και βασικά στο τέλος δεν έκανε και καμιά τρελή προσπάθεια να πείσει τους jury να τον ψηφίσουν. Και ο JT ψιλοέχει τη δικαιολογία ότι (ακόμα κι αν το "Villain" δεν τον έκανε να νιώσει :P ) δεν είχε δει Russell εν δράσει. James vs Erik για μένα, με Erik να επικρατεί για κάτι ψιλά. Ό,τι πιο βλακώδες μπορούσες να κάνεις σ' εκείνο το σημείο, χωρίς κανένα απολύτως νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχα, η παρομοίωση με το Lost ήταν κορυφαία!!
    Αλλά μπορεί να καταψηφιστεί ανετότατα.Το κάναν στη Samoa οι ψαρούκλες, δεν θα το κάνουν τώρα οι παλιοί;
    Ο Colby είναι όντως ότι χειρότερο έχει συμβεί στο Survivor.Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα, αλλά δυστυχώς το είδαμε και αυτό φέτος.
    Όσο για τον Rupert, με τίποτα δεν κάνω κήρυγμα ή ξαφνικά το παίζω ηθική .Απλά ήταν κάτι που δεν περίμενα με τίποτα από τον συγκεκριμένο παίχτη, that's all.
    Ελάτε ρε παιδιά, το γράμμα του JT δεν ξανάγινε!Δεν υπάρχει, έχει γράψει ιστορία, πως το λένε!Ίσως επειδή το έχω πολύ πρόσφατο να μου φαίνεται έτσι.Αλλά, ΟΚ μπορώ να συμβιβαστώ και να το βάλω μαζί με την βλακεία του Erik .Όσο για James,για θυμίστε μου λίγο τι είχε κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O James κατάφερε να έχει 2 hidden immunity idols, και να μην μπει στον κόπο να χρησιμοποιήσει κανένα, με αποτέλεσμα να φύγει και με τα 2 στην τσάντα του! Και μιλάμε για tribal council που έκανε μπαμ ότι θα τον ψήφιζαν τουλάχιστον για να flushάρουν το ένα idol. Μόνο φωτεινές πινακίδες "ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!" δεν είχε βγάλει ο Probst. :P

    Για τη Κίνα πάντως, επειδή την είδα πρόσφατα, πραγματικά Tyler με εκπλήσσει ότι θεωρείς τον Todd άξιο νικητή. Η Amanda είχε κάνει ό,τι έκανε αυτός + ενορχήστρωσε την έξοδο του James. Αν δεν ήταν τόσο ανίκανη στο τέλος να στηρίξει το παιχνίδι της, έπρεπε να πάρει τα λεφτά με κλειστά μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Xμμμ, αυτό το να φύγει με idol στη τσέπη δεν το είχε πάθει και ο Ozzy στο fans vs favs; Και ο Jason μετά απ'αυτόν;
    Όσο για Amanda στο China συμφωνώ ότι έκανε τα ίδια ακριβώς με τον Todd, απλά όπως και στο F vs F ,ήταν φανερό ότι δεν είχε καμία ελπίδα να νικήσει.Δεν ξέρω, κάτι έχει αυτό το κορίτσι που κάνει τους άλλους να μη θέλουν να τη ψηφίσουν με τίποτα.Πρέπει να το κοιτάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή χαζομάρα είχε κάνει κι ο Ozzy. Κι εκεί παραλίγο να βγάλει ο Probst φωτεινές πινακίδες. :P Και είχε προηγηθεί και η παραίτηση από το challenge για να φάει κάτι ντόνατς, ενώ την προηγούμενη (αν θυμάμαι καλά) είχε φάει του σκασμού σε reward. Γενικά άξιζε πολύ εύκολα θέση στο hall of fame και η έξοδος του Ozzy. Δεν ήταν όμως και 2 τα idols που ακόμα και τσάμπα να το χαλάσεις το 1, έχει κι άλλο.

    O Jason είχε κάνει την άλλη επική χαζομάρα, έπαιξε το ψεύτικο idol! Καλό παλικάρι κι αυτός, άφθονες στιγμές γέλιου. :P

    Η Amanda δυστυχώς ενώ έπαιξε πολύ ωραία στην Κίνα, στο τέλος το μόνο που έκανε ήταν να λέει πόσο συντετριμμένη ήταν που χάλασε τις καρδιές αυτών που ψήφισε. Ε δεν κερδίζεις έτσι ένα μύριο. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AtenRa, δεν εννοούσα εσένα με τα κηρύγματα κτλ, τον Rupert εννοούσα!

    Αλλά μπορεί να καταψηφιστεί ανετότατα.Το κάναν στη Samoa οι ψαρούκλες, δεν θα το κάνουν τώρα οι παλιοί;
    Στο τέλος ναι, αλλά αυτό που έλεγα ήταν ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν αρχίζει και μοιάζει να μη μπορεί να τον διώξει κανείς, ακόμα και όταν μαθηματικά αδύνατον να επιβιώσει αυτός κι η συμμαχία του. (βλ. Tyson) Είπαμε, force of nature!

    Αχ, το fake immunity του Jason. H έξοδος του Ozzy. Τι ωραία που είναι τα all-star seasons! (LOL)

    Για την Κίνα θεωρώ ότι όποιος κέρδιζε από Todd-Amanda θα το άξιζε. Απλά ο άλλος ήταν ισοπεδωτικός στο TC και ήταν τυχερός που έπεσε στο μοναδικό Jury στην ιστορία που δεν ήταν ένα μάτσο bitter Bettys.

    Η Κίνα πλάκα-πλάκα δεν ήταν καμιά φοβερή σεζόν σαν 'ιστορία', αλλά έχει βγάλει αξέχαστους χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και μένα να εννοούσες και τι έγινε; I can handle it :)Συζήτηση κάνουμε εξάλλου, δεν τρέχει.
    Που λες,πέρυσι στη Samoa ο Russell αλόνιζε μόνος του και ανενόχλητος.Τώρα έχει και η Parvati το "δεν μπορείτε να με διώξετε που να χτυπιέστε" syndrome.Και σε αυτό σίγουρα δεν είχε υπολογίσει ο Russell.Γι'αυτό και αρχίζει και το χάνει σιγά σιγά.
    Και νομίζω στη τελική ότι πρέπει να δούμε επειγόντως Survivor reruns!Σχεδόν επιβάλλεται!Μόνο που δεν ξέρω κανέναν να θέλει να δει-το περιφρονούν βλέπεις οι ψευτοκουλτουριάρηδες και οι σοβαροφανείς!Τόσα ξέρουν!-και να τα βλέπεις ξανά και μόνος σου ε, δε λέει και πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα συμφώνησω ότι ο Ράσελ υπάρχει για να κάνει το παιχνίδι πολύ πιο συναρπάστικο αλλά αγνοεί παντέλως το social κομμάτι του παιχνίδιου. Και άλλοι έχουν τεράστιο ego, κι άλλοι πετούσαν έξω τον ένα μετά τον άλλο, αλλά ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού από το merge και μετά είναι ότι πρέπει να το κάνεις με τρόπο που να έχεις ελπίδα για ψήφο στο τέλος. Κ την Παρβάτι τη μισούν σχεδόν οι πάντες αλλά δν είναι τόσο over the top. Πίστευω το ότι γυρίστηκε back to back με τη Samoa η σεζόν έκανε εν τέλει περισσότερο κακό στον Ράσελ απ ότι στους αντιπάλους του που δν ήξεραν με ποιον έχουν να κάνουν. Γιατί στην ουσία παίζει για τη 2η θέση και δν το ξέρει καν. Άμα είχε δει τη σεζόν του και τι του κόστισε το μύριο πιστεύω θα ήταν πιο cool και πιο sneaky σε μερικά πράγματα κ θα μπορούσε να φτάσει τέλικο και να το διεκδήκησει επί ίσοις όροις ακόμα κ απέναντι σε κάποιον εξίσου κάλο.

    Το να βγάλει την Ντανιέλ αν και εντυπωσιάκο δν ξέρω κατά πόσο θα των ωφελήσει. Απ ότι είδα στο preview οι άλλες 2 κάλες παίκτριες που έχουν μείνει τον έβαλαν στο μάτι.

    Πάντως η σεζόν τα σπάει. Και εφόσον στο φινάλε κερδίσει κάποιος εκ των Ράσελ, Παρβάτι ή έστω Σάντρα (που δν έχει κάνει κάτι τρομερό σαν κίνηση αλλά παίζει πιο εξύπνα απ όλους ως τώρα)κ δν γίνει κάμια ανατρόπη με νικήτη κάνενα nobody που έφτασε στο τέλος από τύχη. Για μένα όσοι έφτασαν στην ένωση πλην αυτών των τρίων είναι απλά τρόφη κ δν έχουν κάμια συμμετόχη στο τι γίνετε. Οι υπόλοιποι έξυπνοι παίκτες (Τομ, Σιρι,Ρομπ) δυστυχώς έφυγαν νώρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις, και γι'αυτό λέω από την αρχή της σεζόν ότι βλέπουν μόνο τη μία μεριά του νομίσματος όσοι πιστεύουν ότι ο Russell έχει ευνοηθεί που γύρισε τις δύο σεζόν του back-to-back. Όπως κανείς δεν ήξερε πώς παίζει (αλλά έπρεπε να έχουν υποθέσει τα χειρότερα γιατί μπήκε στο καστ, και μάλιστα στους VILLAINS, ενώ είχε παίξει μόλις πριν 1 μήνα), έτσι κι ο ίδιος δεν ήξερε πώς παίζει σε σχέση με τους άλλους παίχτες. Δεν ήξερε πως παίζει για τη 2η θέση, τόσο καιρό απλά υπέθετε πως επαναλαμβάνει την τακτική που του είχε ήδη αποφέρει ένα μύριο.

    Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Russell μια τρίτη φορά να παίζει το παιχνίδι σε επόμενο all-stars (όχι εδώ κοντά, ας αναπνεύσουμε πρώτα λίγο), τότε που πια όλοι θα ξέρουν πώς παίζει, και ο ίδιος θα ξέρει ότι πρέπει να παίξει αλλιώς. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Μπορεί να θριαμβεύσει, μπορεί να φύγει στο πρώτο επεισόδιο. (Αν και θα επιμείνω στη θεωρία μου. Ο Russell έχει κάποια περίεργη κοσμική δύναμη που δεν του επιτρέπει να ψηφιστεί εκτός παιχνιδιού. Αν παίξει 7 φορές, θα φτάσεις σε 7 τελικούς.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. υποστηριζω σαντρα. η μονη που δε φοβαται ρασελ κ του το λεει στα μουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι πάρα πολύ καλή παίχτρια, αλλά τη βαριέμαι αφάνταστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλο ξεχνάω να το γράψω: H Danille στην exit interview που έδωσε στο HitFix.com βασικά είπε ξεκάθαρα ότι ο Russell πολύ καλά έκανε και την πέταξε έξω, γιατί στο επόμενο Συμβούλιο θα ήταν η σειρά του να φύγει. Αυτό που εμείς μπορεί να είδαμε ως πανικό, τελικά ήταν καλό ένστικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Na rwtisw kati?
    Mpika sto site tou cbs gia to diagwnismo tou dumbest move.
    Mporei kapoios na mou pei ti eixe ginei me tin Tina kai ton Colby sti defteri season giati den to exw dei?
    Thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εν συντομία αυτό που είχε γίνει είναι ότι ο Colby είχε πάρει σβάρνα τος πάντες και τους κέρδιζε όλα τα individual immunities, οπότε τους είχε αφήσει να φαγώνονται κι αυτός προχώραγε στο παιχνίδι ανενόχλητος. Στο final three κέρδισε πάλι φυσικά, και είχε να διαλέξει ποιον θα πάρει μαζί του στον τελικό: έναν ενοχλητικό φωνακλά τύπο που κανείς δεν πολυσυμπαθούσε ή την σιδηρά γιαγιά του Survivor, την Tina που όλοι συμπαθούσαν και θαύμαζαν επειδή είχε φτάσει ως εκεί πάρά το ότι δεν ήταν κάποιος δυνατός άντρας ή νεαρή γυναίκα. Και ο χαζός πήρε μαζί του την Tina για να το παίξει καλός, και φυσικά έχασε το εκατομμύριο. Σε ολόκληρη εκείνη τη σεζόν δεν παίζει να υπήρχε οποιοσδήποτε παίχτης πλην της Tina που θα κέρδιζε ποτέ τον Colby, κι αυτός κατάφερε να έχει στον τελικό μαζί του αυτήν ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Diladi apo ta 5 dumb moves afto einai to mono sto opoio o prwtagwnistis vgazei ta matia tou entelws monos tou. Xwris na pesei stin pagidas kapoiou allou or something. Endiaferon!
    (BTW, tha psifisw ena apo ta ypoloipa moves)

    ΑπάντησηΔιαγραφή