Blackout στη Θεσσαλονίκη

Πριν λίγες μέρες έσκασε στο YouTube μια έκκληση προς το ABC για ανανέωση του FlashForward υπό τη μορφή γαμάτου βίντεο που απεικονίζει ένα blackout στο κέντρο μιας πόλης.

Το κλου είναι ότι η εν λόγω πόλη είναι η Θεσσαλονίκη. Δείτε:



Διότι να σου κόψουν το Jericho, OK, στέλνεις στο κανάλι φυστίκια. Αλλά όταν σου κόψουν το FlashForward τι άλλο έχεις να κάνεις; Αναγκαστικά λιποθυμάς στην Αριστοτέλους. Ρώτησα τον Δημήτρη (του οποίο το κανάλι στο YouTube μπορείτε να δείτε
εδώ) πώς οργανώθηκε η φάση:

“Προσωπικά καίγομαι με τις σειρές. Όταν έκοψαν το FlashForward ξενέρωσα, μαζί και η παρέα, που το βλέπαμε γενικά σχεδόν όλοι. Μια μέρα είδα σε μια σελίδα από Αμερική που λέγανε ότι θα κάνουν blackout μπροστά στο κανάλι για διαμαρτυρία, και είπα να μαζευτούμε κι εμείς, να πούμε και σε φίλους και γνωστούς, και να κάνουμε αυτό το βίντεο.”

Όμως λέει κιόλας πως η φάση πιο πολύ έγινε για το γέλιο και για τον χαβαλέ, και αναφέρει μερικά περιστατικά.

“Οι περαστικοί απλά κοιτούσαν όλοι τους, μερικοί μας έλεγαν ότι θέλουν κι εκείνοι να πέσουν, χωρίς να ξέρουν καν γιατί το κάνουμε! Άλλοι ήταν απλώς με την απορία "τι κάνουν τα παιδιά;" Μια γιαγιά αναρωτιόταν τι πάθαμε. Είχαμε και 5-6 άτομα τα οποία 'λιποθύμησαν' στο έτσι. Άγνωστοι που απλά ήθελαν να συμμετέχουν. Ένα παλικάρι με το που πέσαμε στην Αριστοτέλους ήρθε και ξάπλωσε κι αυτός εκεί.”

Δε θα ήθελα να είμαι στην Αριστοτέλους αν το ΗΒΟ έκοβε το True Blood. Ή μήπως...;

.

6 σχόλια:

  1. heh...
    Ρε αν το προωθούσε λίγο θα του μαζεύαμε πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dude, awesome! Heh, αν και η σειρά τελικά δεν με κέρδισε και λιγο πολυ συμφώνησα με την απόφαση να κοπεί, χαίρομαι που μας έδωσε αυτή τη διαμαρτυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως πολύ ήσυχα κόπηκαν οι σειρές φέτος. Δε διάβασα πουθενά για καμιά καμπάνια ανανέωσης. Θυμάσαι πέρυσι τι γινόταν με το save Chuck;
    Εκτός αν μαζεύτηκαν τίποτα σαραντάρηδες να διαμαρτυρηθούν για το Law & Order!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός αν μαζεύτηκαν τίποτα σαραντάρηδες να διαμαρτυρηθούν για το Law & Order!

    L O L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν το ήξερα θα ήμουν κι εγώ εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οντως γαμω τις ιδεες,αν και η σειρα δεν ηταν κ τπτ τρομερο εδω που τα λεμε

    τεσπα ορεξη ναχουμε να καυλαντιζουμε κ ολα καλα

    (πουσαι δημητρη ξεκινα το wire ρε συ πουναι ΦΦ Χ 1000000)

    ΑπάντησηΔιαγραφή