Entourage: Excelsior!


Πώς είναι η Sasha Grey στο Entourage;


Όπως
περιμέραμε, απόλυτα ταιριαστή. Το Entourage έχει περάσει 6-7 χρόνια ως η απόλυτη αντρική φαντασίωση. Ένας εκχυδαϊσμός επιθυμιών του αντρικού πληθυσμού που φυσικά θα ήθελε να είναι μεγάλος movie star, να γυρνοβολάει στο Los Angeles πηδώντας μια διαφορετική μοντελοστάρλετ κάθε βράδυ, να πίνει καφέ με τους φίλους του ενώ περνάει από δίπλα η Jessica Alba για να πει ένα γεια, να του πηγαίνουν στο τέλος όλα καλά και φυσικά να εκδικείται στην πορεία τις γυναίκες με κάθε πιθανό τρόπο.

(Στο τέλος αυτού του επεισοδίου, για παράδειγμα, δύο από τις μπόλικες 'κακές γυναίκες' που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη σειρά για να σπείρουν εφιάλτες για τους ήρωές μας, σχηματίζουν μια συμμαχία για να τη φέρουν στον Ari Gold. Bitches, eh;)

Από αυτή την μεγάλη φαντασίωση έλειπε φυσικά μόνο η άλλη μεγάλη φαντασίωση, δηλαδή Η Πορνοστάρ. Ο Vince γνωρίζει τη Sasha Grey σε ένα μπαρ και φυσικά κολλάει μαζί της αμέσως. Είναι σέξι, αεράτη, ακομπλεξάριστη, έχει και χιούμορ, φτιάχνει φοβερά pancakes. Και είναι και πορνοστάρ! Που διαβάζει κουλτουριάρικα βιβλία, και γουστάρει κουλτουριάρικες ταινίες. Η Grey -που όπως βιάστηκε να μας υπενθυμίσει μέσω του
twitter της, πήρε το όνομά της όχι μόνο από τον Dorian Gray, αλλά και από την κλίμακα του Kinsey για τον σεξουαλικό προσανατολισμό- είναι όλα μπορεί να ονειρευτεί κάποιος σε μία γυναίκα, αυτό είναι το όλο της concept.

Άρα φυσικά και είναι η τέλεια φιλενάδα για τον Vince.

Σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι αν υπάρχει σχέδιο για την παρουσία της πέραν του να κάνει τον Vince πιο χαρούμενο και πιο μεθυσμένο-- μα τι λέω. Φυσικά και αυτός θα είναι ο λόγος της παρουσίας της. Και, αρκεί να θυμόμαστε τι είναι αυτό που βλέπουμε, δεν με χαλάει αυτό σαν προοπτική. Έτσι κι αλλιώς η Grey αλληλεπιδρά με όλο το καστ πλην του Jeremy Piven, του μόνου ηθοποιού της προκοπής δηλαδή εκεί μέσα. Και παίζει τον 'εαυτό' της. Τι να πάει στραβά;

Γενικότερα εκτιμώ τις λίγες φορές που η σειρά πατάει μια παύση για κάποιον από τους βασικούς ήρωές της και αφήνει κάτι να είναι απλώς όμορφο, αντί να αγωνιά να μας πείσει ότι οι ήρωές μας την πάτησαν μόνο για να εμφανιστεί στο τέλος ένας Scorsese από το πουθενά να τους σώσει. Αυτή τη στιγμή ανάμεσα στην τεκίλα του Turtle, την Sasha Grey, και τον Stan Lee, ο Vince μοιάζει να βρίσκεται σε μια από αυτές τις σπάνιες φάσεις.

~-~

Αυτό δεν αφορά το υπόλοιπο επεισόδιο. Γιατί ανάμεσα στις αναζητήσεις του E στα μετόπισθεν, σε αυτή τη χαζομάρα με τον Ari που ξαφνικά πάει να χάσει τρεις random πελάτες του από τον Σύλλογο Αδικημένων Γυναικών της σειράς (Jessica Simpson; Aaron Sorkin; WTF;), και σε ό,τι ανόητο απασχολεί τον Drama αυτές τις μέρες, η σειρά συνεχίζει επί της ουσίας να μοιάζει με ερασιτεχνικό (*) fan fiction ανθρώπου που δεν ξέρει να γράφει.

(*Ναι, φυσικά υπάρχει και επαγγελματικό.)

Κι εγώ συνεχίζω να την βλέπω. I know, I know. Είπαμε. Porn.

.

4 σχόλια:

  1. Το Entourage έκανε την πορεία του, κάποιες στιγμές καλά, άλλες όχι, αλλά ένα πράγμα που κάνει καλά είναι το climax της σειράς. Από season σε season νιώθεις μια άνοδο.. και το Oscar θα του το δώσουν στην ταινία.

    Δεν με ενοχλεί γιατί αυτό ήταν πάντα κατά τη γνώμη μου και έτσι παρέμεινε.. Ο Drama πάντα θα κολάει στο πιο ηλίθιο θέμα, ο E πάντα θα είναι ανασφαλής, και ο Ari πάντα θα κάνει την τρίχα τριχιά γιατί αυτό κάνει 6 χρόνια και δουλεύει γι'αυτόν (και για μένα που τα ατελείωτα rants του με κράτησαν ως εδώ)..

    Αυτό είναι το Sex and the City του αντρικού πληθυσμού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα περιμένω κάποιον να μου εξηγήσει πως γίνεται μία σειρά που - όπως δίκαια επισημαίνεις κι εσύ - γίνονται πάντα τα ίδια και στην ουσία είναι μία αντρική φαντασίωση που κρατάει 7 χρόνια τώρα να μου αρέσει τόσο πολύ και να την παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον. Ίσως, όπως λέει ο φίλος, να είναι το Sex and the City για άντρες. Παρόλαυτα συνεχίζω να είμαι κολλημένος κάθε βδομάδα.

    Μην ξεχάσουμε να πούμε ότι η Sasha είναι ελληνικής καταγωγής. Αυτή κι ο Theo Alexander μας κάνουν περήφανους αυτό το καλοκαίρι ως sexual playthings διακεκριμένων αντρών :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως μου επεσήμαναν και στο twitter, ο λόγος είναι αυτός ακριβώς, που λες κι εσύ, και που λέω κι εγώ στην αρχή του κειμένου. Είναι τόσο ισχυρή η φαντασίωση που δε σου πάει να πεις όχι. Μόνο αυτό, ή αλλιώς το ΗΒΟ περνάει subliminal messages.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με τον Troy του Community για το HBO πηγαίνουμε για σπουδές άλλωστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή