Survivor: Αυτό είναι το νέο καστ.


To CBS
έβγαλε στη δημοσιότητα τη λίστα των συμμετεχόντων του 21ου Survivor, και ανάμεσα σε αυτούς συναντάμε τον Jimmy Johnson, που μπορεί σε εμάς να μη λέει τίποτα σαν όνομα, αλλά ως δις νικητής του Super Bowl, στην Αμερική είναι κάτι παραπάνω από d-list celebrity σαν αυτά που συνήθως συναντάμε σε reality.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τον αντιμετωπίσουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι. Η παρουσία του θα είναι κάτι παραπάνω από ελέφαντας στο δωμάτιο, σκεφτείτε για λίγο να γινόταν ελληνικό Survivor και ανάμεσα σε 19 ανθρώπους σαν εμένα κι εσένα να βρισκόταν κι ο Μίμης Δομάζος.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση των παραγωγών να συμπεριλάβουν ένα τόσο μεγάλο όνομα στο καστ σημαίνει πρώτον πως το Survivor είναι πλέον open for business για κάθε ενδιαφερόμενο (τουλάχιστον μέχρι ο κάθε ενδιαφερόμενος να διαπιστώσει πως η πιθανότητα να δώσει το Jury ένα μύριο σε κάποιον πάμπλουτο είναι μάλλον λίγες) και δεύτερον πως, ευτυχώς, δεν διαγράφεται στον ορίζοντα κάποια lame 'celebrity' εκδοχή για αυτό το reality, αφού δεν έχει πρόβλημα να ρίχνει τα celebrity μαζί με τους John Does.

Αυτό το οποίο όμως διαφαίνεται πως θα κάνει σύστημα το Survivor, είναι τα all-star editions, τα οποία για να είμαστε δίκαιο, ως τώρα τους έχουν βγει όλες λίρα εκατό. Δεν εκπλήσσομαι λοιπόν από την
εντονότατη φημολογία που θέλει το Survivor 22 να είναι η Russell vs. Boston Rob σεζόν, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω κάτι μέσα μου να πεθαίνει:


Όσο κι αν είμαι μεγάλος φαν και των δύο παικτών (σίγουρα οι δύο καλύτεροι μη νικητές που έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι), νιώθω κάπου πως enough is enough. Και κυρίως, πως το καλύτερο που θα είχε να κάνει το Survivor αντί να πατάει στην φήμη του κάθε Jimmy Johnson ή του βέβαιου must-see χαρακτήρα που θα είχε μια season-long μάχη Russell/Boston Rob, θα ήταν να βρει φρέσκα twists για το παιχνίδι. Κάτι στο οποίο, 10 χρόνια μετά, ίσως πλέον να δυσκολεύεται υπερβολικά να κάνει, όπως μαρτυρά η απεγνωσμένη προσπάθεια των ανθρώπων του CBS να πασάρουν ως φρέσκο twist τον ηλικιακό διαχωρισμό της ερχόμενης σεζόν, κάτι που έχει ξαναγίνει τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν.

Guys, βρείτε κάτι καινούριο κι αφήστε τον Russell στον πάγκο, έστω για μία χρονιά. Ούτως ή άλλως θα προτιμούσα χίλιες φορές να τον έβλεπα στο Amazing Race με την Parvati. Ή, ξέρεις, με τον Boston Rob.

Now, there's a twist.

.

9 σχόλια:

  1. Old vs young βλέπω τις tribes, ελπίζω να μην γίνει της Gabon... Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που λες στο τέλος για Russell-Rob, όσο κι αν τους γουστάρω, δεν ξέρω αν θέλω πραγματικά να επιστρέψουν (τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα). Καλή σαιζόν να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως ο διαχωρισμός ψιλομούφα, απλά θα κρατήσει μέχρι το πρώτο tribe swap κ μετά θα φύγουν όλοι οι παπούδες εκτός από κανά δ΄το ξύπνιους.

    Για Ράσελ-Ρομπ επίσης συμφωνώ. Ωραίες οι all star seasons αλλά ας περάσει λίγος καιρός να βγούν και νέοι παίκτες, δν χρειάζεται να μην χρειάζετε να γυρίσουν αλλές 3 φορές η Παρβάτι κ η Αμάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ναι, αυτοί οι διαχωρισμοί όντως είναι συνήθως για τα μάτια του κόσμου. Ο Αμαζόνιος -όπου ο αρχικός διαχωρισμός καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού- είναι μάλλον η εξαίρεση. Περισσότερη σημασία για το παιχνίδι έχει υποθέτω αυτό το νέο ματζαφλάρι που εισάγεται φέτος, το Medallion of Power, που δίνει σε μία φυλή προβάδισμα στις Δοκιμασίες, αλλά αφού χρησιμοποιηθεί περνάει στην κατοχή των αντιπάλων.

    Επίσης, το Russell Factor που έλεγε ο Probst για τα είδωλα, που θα πει ότι τα κρύβουν καλύτερα και δίνουν δυσκολότερα στοιχεία για να τα βρει κανείς. Για να δούμε πώς θα παίξουν όλα αυτά στην πράξη.

    Βασικά αυτό που θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε αν όντως επιστρέψει ξανά ο Russell στο παιχνίδι, θα ήταν μια σεζόν με old-school κανονισμούς. Περισσότερο δηλαδή από μια σεζόν "Russell vs. Rob" (που την έχουμε ήδη δει, βασικά) θα με ιντιγκάριζε μια σεζόν όπου το gimmck θα ήταν "ο Russell χωρίς είδωλα, μόνος απέναντι σε 17 παίχτες που ξέρουν ποιος είναι."

    Βασικά νομίζω βρήκα ιδέα για επόμενο post. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Medallion of Power? Seriously? Αυτό λες να ήταν το "φοβερά σοκαριστικό, ανατρεπτικό, νέο στοιχείο που θα ταράξει τους θεατές του κύκλου;" του τρέηλερ; Χμμμ. Ελπίζω σε ενδιαφέροντες χαρακτήρες και blindsides γιατί ο διαχωρισμός ούτε και μένα μου άρεσε κ δύσκολα θα αναμετρηθεί με την προηγούμενη σεζόν.

    P.S. Bring Parvati back. Again!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπαμε, θέλουμε Parvati με Russell στο Amazing Race! FTW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά από αρκετούς μήνες που σας παρακολουθώ, αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον οικοδεσπότη για το πολύ ωραίο blog και τους λοιπούς για τη συμμετοχή και τα σχόλιά τους.
    Είναι super, μετά την παρακολούθηση της οποιαδήποτε σειράς που σε ψήνει και χωρίς να έχεις φίλους που ασχολούνται για να σχολιάσεις (πόσο μάλλον το survivor που δεν ξέρω κανέναν που να το βλέπει), να έχεις ένα μέρος σαν και αυτό για να καταφύγεις.
    Διαβάζοντας λοιπόν εδώ τα σχόλιά σας για survivor, ψήθηκα και είδα την τελευταία σεζόν. Το αποτέλεσμα ήταν να καταπωρωθώ και να δω μετά κολλητά, σεζόν 19, 18 και 17 (με αυτή τη σειρά). Τελείωσα προημερών, συνδυάζοντας θέαση και διάβασμα σχολίων του blog. Απόλαυση. Εντάξει, αυτό που έχω να πω είναι ένα: Russell. Απολαυστική TV ο τύπος. Αλλά εντάξει. Όπως λένε πιο πάνω Dexter και Joel, χαλαρά, όχι καπάκι κι άλλο Russell. Ας περάσει λίγος καιρός. Α, και κάτι ακόμα. Από τις 4 αυτές σεζόν δεν μπορούσα να βλέπω 2 άτομα. Από σεζόν 17 – Gabon και οι 2. Ο Ken, σαν ποντίκι ήταν ο τύπος, το είπε και μόνος του (αν είναι δυνατόν, ο Probst λέει ότι είναι ένας από τους αγαπημένους του παίκτες) και η Crystal. Μία λέξη της ταιριάζει: pathetic! Άκου εκεί χρυσό μετάλλιο το 2004. Έλεος όμως, έτσι; Τέλος πάντων, μη σας πρήζω άλλο.
    Απλά, ήθελα να πω το εξής. Δεν μπορώ να βρω από τα γνωστά μαγαζάκια παλαιότερες σεζόν. Απ’ όσο έψαξα δεν παίζουν (zero seeders). Προσπάθησα και μέσω amazon, αλλά εκεί τα DVD είναι region 1, οπότε θέμα.
    Καμιά ιδέα; Μπορεί κανένας καλός άνθρωπος να βοηθήσει;
    Εις το επαναλέγειν λοιπόν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τις αγαπημένες μου σειρές το Survivor όπως θα έχεις διαπιστώσει, και πάντα χαίρομαι όταν μεγαλώνει η παρέα. Και έχοντας δει κι εγώ (όπως και πολλά από τα παιδιά που σχολιάζουν) σχεδόν όλες τις σεζόν της σειράς, πραγματικά απολαυστική TV σαν τον Russell κανείς δεν έχει κάνει.

    Παλιότερες σεζόν μπορείς να βρεις σε rapidshare forums σαν το Teh Paradox- για torrents δεν έχω υπόψη μου. Αλλά υποπτεύομαι ότι σε ολόκληρο ίντερνετ όλο και κάπου θα υπάρχει κάτι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το επαναλέγειν ήταν άμεσο λοιπόν.
    Ευχαριστώ για το tip, αρχίζει το ψάξιμο ξανά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγώ θα γούσταρα τρελά Parvati και Russell στο Amazing Race! Η Parvati θα κάνει τα γλυκά μάτια στους υπαλλήλους για καλά αεροπορικά εισητήρια... κι αν δε πιάνει το κόλπο, τότε ο Russell θα πραγματοποιεί αεροπειρατίες. lol

    @magia156... μπορείς να βρεις όλες τις 19 season του survivor εδώ http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=4821677

    και την 20η εδώ: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=4699527

    Προτείνω ανεπιφύλακτα:
    Season1: Borneo
    Season7: Pearl Island
    Season8: All-Stars
    Season13: Cook Islands
    Season15: China
    Season16: Fans vs Favorites (Micronesia)
    Season19: Samoa
    Season20: Heroes vs Villains

    ΑπάντησηΔιαγραφή