Survivor: Yay or Nay

Δυο σύντομα σχόλια έχω να κάνω για το επεισόδιο.

Πρώτον, πόσο χαίρομαι που η Τρελή Naonka δεν λέει να εγκαταλείψει το show. Είναι λόγος για να βλέπεις, όχι αστεία. Και άσε αψυχολόγητες παλαβομάρες τύπου 'κλέβω τα τρόφιμο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο'. Εδώ η τύπισσα κάνει κάτι επικά ξεσπάσματα σε κάθε Tribal. Ο άφωνος Probst ήταν το highlight της σεζόν ως τώρα!

Δεύτερον, αντίο Marty και να μας γράφεις. Δεν ήταν απλά από τους πιο εκνευριστικούς παίχτες που θυμάμαι να έχω δει στο παιχνίδι (γενικά μου τη δίνουν οι υπερφίαλοι τύποι που νομίζουν ότι ελέγχουν τα πάντα αλλά δεν), έκανε και λάθη που με έκαναν να θέλω να βγάλω τα μάτια μου και να τα φάω. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε νέα φυλή και το καλημέρα σου να είναι "γεια, έχω immunity, σκύψτε τώρα"; Δηλαδή τι περίμενε, ότι θα τον αγκάλιαζαν μετά; ΦΥΣΙΚΑ και θα έκαναν σαν παλαβοί να τον ξεφορτωθούν, και ΦΥΣΙΚΑ το έκαναν.

Για να μην πιάσω την προ λίγων επεισοδίων ακατανόητη συμφωνία με τον Sash. Δηλαδή το έχεις που το έχεις το immunity, και την έκανες τη μαλακία να το βγάλεις έξω για να δείξεις σε όλους πόσο μεγάλο το έχεις. Ε, παίχτο σωστά τουλάχιστον. Κάνε μια καλή συμφωνία, απείλησε κανέναν, αγόρασε την ψήφο κανενός! Τι σαχλαμάρα ήταν αυτό το "δώστο μου, και εγώ δε θα σε ψηφίσω." Whaaaat;

Nonsense. Κακός παίχτης, είχε έρθει η ώρα του.

Και τώρα; Επιμένω στην αρχική μου εκτίμηση ότι η Brenda και η Naonka είναι locks για το τελευταίο επεισόδιο (είχα και την Kelly B εκεί μέσα, oops, ωραία μην την έπαιξε το show), αλλά ποιοι άλλοι; Οι παραγωγοί μοιάζουν να χτίζουν ένα arc για την Jane και τον Chase, οπότε λογικά κι αυτοί έχουν να δώσουν. Και τελικά πού θα φτάσει ο Dan, του οποίου η έκπληξη για την συνεχιζόμενη παραμονή του πρέπει να είναι μεγαλύτερη κι από τη δική μας;

Γενικά κάπως τα έχουν κάνει λίγο σαλάτα σε αυτή τη σεζόν- είναι υπερβολικά άνισο το character development, υπάρχουν 5-6 παίχτες που έχουν αναπτυχθεί (δύο εκ των οποίων εγκατέλειψαν πολύ νωρίς, άρα πρόβλημα) και μετά υπάρχει πολλή φύρα. Purple Kelly, Benry (;!), Υπόλοιποι Τύποι... Είναι πολλοί για αυτό το σημείο της σεζόν.

Τεσπά. Προφανώς δεν είναι η καλύτερη των σεζόν, αλλά δεν είναι και η χειρότερη των σεζόν. Η τρελοNaonka νά'ναι καλά, και οι ανοησίες του "νομίζω πως κάνω κουμάντο" Marty.


.

15 σχόλια:

  1. Βασικά φέτος είναι λίγο αλλά αντι άλλων από πλευρά strategy, αυτό είναι το μόνο που το χαλάει. Ακόμα και Sash Brenda που είναι τα μυαλά της σεζόν έκαναν την τραγική κίνηση αφήνοντας τον Μάρτι στο παιχνίδι ένω μπορούσαν να το βγάλουν 2 βδομάδες πριν. Ένω έχει πάει περίπατο η λογική του μετά την ένωση στοχεύουμε τους δυνατούς παίκτες μη ξεμείνει κάνενας π θα φτάσει στον τελικό κερδίζοντας απανωτές ασυλίες. Αντί να στοχεύσουν Chase και Benry δίωχνουν την Αλινα που όυτε physical, ούτε strategical threat ήταν. Τα ονομάτα τους ούτε καν ακούστηκαν for consideration ακόμα.
    Ο Μάρτι όντως κλασσικός παίκτης που νομίζει ότι είναι έξυπνος αλλα δεν. Επίσης σε αυτό το επ πρόσεξα ότι ο Fabio είναι λέει φοιτητής. Πως μπορεί κάποιος τόσο κλινικά ηλίθιος να είναι φοιτητής ακόμα κ σε πανεπιστήμιο του Τατζικισταν απορώ.

    Όσο για τη συνέχεια βλέπω εύκολα Brenda, Sash, Naonka φιναλ 4 ίσως με τον Νταν που είναi αδύνατον να κερδίσει ασυλίες κ ψήφους αρά κ ιδανικός παρτενέρ γ τελικό.

    Επίσης Chase-Jane τους κόβω να πέφτουν ηρωικά και να είναι στο τελικό οι bitter γραφικοί jurors που θα μας τα πρήξουν πέρι εντιμότητας, υπερηφανειας κτλ.

    Γενικά αν κ δεν έχει τις τρέλες συγκινήσεις κ τη στρατηγική άλλων σεζόν, μια χάρα είναι ως τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης Chase-Jane τους κόβω να πέφτουν ηρωικά και να είναι στο τελικό οι bitter γραφικοί jurors που θα μας τα πρήξουν πέρι εντιμότητας, υπερηφανειας κτλ.

    Πω ναι, αυτό παραείναι προφανές. Μου τη δίνουν αυτοί οι ένορκοι btw. Τους μισώ, μου χαλάνε τη γεύση του παιχνιδιού. Η Κίνα ήταν μια μετριούτσικη σεζόν που όμως ανεβαίνει χαλαρά στο upper tier της σειράς ακριβώς επειδή είχε ενδιαφέροντες χαρακτήρες που ήταν και λογικοί άνθρωποι χωρίς bitterness.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sash-Brenda στο final 3 άνετα. Και η 3η θέση είτε Fabio/Nay λόγω βλακείας/ανικανότητας, είτε κάνας Benry αν αρχίσει να κερδίζει challenges. Και χαζό εντελώς δεν τον λες κιόλας. Φυσικά θέλουμε Sash να κερδίσει, καλή η Βrenda (απ' όλες τις απόψεις :P ), αλλά χωρίς Sash δεν θα είχε κάνει τίποτα απολύτως.

    Είχε τις στιγμές του ο Marty και πριν αλλάξουν οι φυλές μου άρεσε σαν παίχτης. Μετά κατάφερε όντως και τα σκάτωσε. Θα τον ήθελα να πάει πιο μακριά, αλλά δεν θα μου λείψει κιόλας.

    Ακριβώς αυτό που λέτε για Chase-Jane! Και ας μου πει κάποιος αν έχει υπάρξει πιο άχρηστος παίχτης απ' τον Dan. Ένα τεράστιο "ΤΙΠΟΤΑ". Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως αυτό τον πάει και final 3, αν δεν καταφέρει να τα παρατήσει νωρίτερα.

    ΥΓ. Στο preview πάω στοίχημα ότι είδαν σκοτωμένο πίθηκο. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ φίλε ξέρω ότι είδα τον Sash να πηγαίνει κατευθείαν στην Brenda για να τη ρωτήσει τι να κάνουνε!

    Ο Benry δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει τελικό. Είναι αόρατος όλη τη σεζόν. Όπως εκείνο το παλικαράκι στη Samoa που μου διαφεύγει το όνομά του, που είχε φτάσει στους 4 και ξέραμε όλοι ότι αν πήγαινε τελικό θα το έπαιρνε με 100% ψήφους, οπότε προφανώς και δε θα πήγαινε ακριβώς επειδή δεν θυμόμαστε τώρα το όνομά του ;)

    Ο Dan παίζει πολύ για τελικό. Εγώ χαλαρά τον έπαιρνα μαζί μου. Ακόμα και ο πιο bitter των ενόρκων δε νομίζω ότι θα μπορούσε να εκλογικεύσει ψήφο υπέρ του Dan, ακόμα και τον Russell να είχε αντίπαλο. Ο Fabio είναι ρίσκο. Δε θα τον έπαιρνα μαζί μου. Τη Nay άνετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Benry πρέπει να είναι το πιο αστείο όνομα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Η purple Kelly κάθε επεισόδιο λέει μια ατάκα και τη δείχνει η κάμερα μια δυο φορές να κουνάει το κεφάλι της ή να χαμογελά.Παίζει να είναι φάιναλ φορ και να μας την παρουσιάσουν ως το απόλυτο underdog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω ότι από Sash-Brenda η Μπρέντα είναι η πιο έξυπνη. Η δυναμίκη τους θυμίζει κάτι από Αμάντα-Τοντ στην Κίνα. Ο Σας είναι αυτός που μιλάει στους πάντες, μιλάει στις κάμερες, και γενικά είναι έξυπνοςε άλλα λίγο too much και η Μπρεντα η πιο υσήχη αλλά αυτή που κάνει τις ουσιαστικές κινήσεις. Ελπίζω μόνο να μην μοιάσει στην Άμαντα κ στο τελικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι ότι το Benry είναι από αυτά τα ονόμα που νομίζεις ότι είναι φτιαχτά μόνο για ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωχου μη με βάλετε τώρα να ξαναβλέπω τα επεισόδια για να βρω σημεία που η Brenda έλεγε "ό,τι πει ο Sash", "ωραίο το σχέδιο του Sash" και λοιπές παραλλαγές του "συμφωνώ με ό,τι σχέδιο έχεις". Το ό,τι έγινε το αντίθετο μια φορά, δεν μου λέει τίποτα. :P

    Anw, είναι αρκετά καλή η αναλογία με Amanda-Todd, αν και εγώ προσωπικά κλίνω προς τον αρσενικό αυτή τη φορά για mastermind του ζευγαριού. Σε κάθε περίπτωση, όποιος απ' τους 2 κερδίσει, θα το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτσε να τους δούμε και στα πιο δύσκολα που έρχονται, αλλά με βάση τα ως τώρα, συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα Tayler, δεν ξερω εαν επεσε στην αντιληψη σου μια καινουργια σειρουλα. Walking Dead λεγεται. Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο απλα εκανε τα πιο καλα νουμερα στην ιστορια του AMC και ανανεωθηκε για δευτερη season απο το δευτερο επεισοδιο. Εαν βρεις χρονο γραψε κανα σχολειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι, δε μου λέει τίποτα η σειρά, παίζει κανά λινκ μήπως; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω αυτον τον chase δεν τον θυμαμαι. ποτε μπηκε στο παιχνιδι? και την purple kelly γιατι την φωναζουν ακομα ετσι αφου εχει φυγει η αλλη?

    εγω στεναχωρηθηκα με τον marty. κ δεν εδειξαν γιατι αλλαξαν την ψηφο τους το τυρρανικο διδυμο... αφου ειχαν συμφωνησει να μην τον διωξουν

    αλλα κ η naonka. ανενδοτη! δεν το παιζει με τιποτα το idol, το πηρε χαμπαρι οτι την θελουν ολοι για τον τελικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Einai endiaferon to pws exei diamorfwthei h dynamikh sto paixnidi. Sigoura ton elegxo pros to paron exoun oi Sash-Brenda, alla mou ekane entypwsh to sxolio ths Brenda gia th Naonka sto TC: 'Take someone like Naonka who is a troublemaker and someone like Jane who's feeding us fish who would you take to the end. I think it's a no-brainer'
    kai to eipe mprosta ths, pragma pou sigoura tha th valei se skepseis giati ypotithetai einai solid 3some oi Nay-Sash-Brenda...
    Akomh mporoun na allaksoun poly eykola ta pragmata.. Holly-Jane-Chase-Dan mporoun na kanoun kati.
    Oso gia ton Fabio, eimai sigouros pws den einai oso xazos thelei na parousiazei ton eayto tou.. Ta leei ola h syzitisi pou eixe me ton Benry oti 'best thing for us is to lay low now..'
    Idwmen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι η Naonka καθόλου δε χαλιέται που τη θεωρούν καμμένο χαρτί, γιατί σημαίνει πως θα είναι πανεύκολο να φτάσει στον τελικό. Το θέμα είναι τι άλλες παλαβομάρες θα πρέπει να ανεχτούν οι υπόλοιποι μέχρι να φτάσουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή