The Good Wife: Get a Room

Το ξέρω ότι συνέβαιναν πολλά πράγματα στο επεισόδιο άξια σχολιασμού, αλλά δε μπορώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι αυτός είναι ο πατέρας της Brenda.

Από εκεί και πέρα, hello Eli Gold! Μου φαίνεται ήδη σιγουράκι ότι όλες του οι ιστορίες φέτος θα είναι καθηλωτικές, σκέτη απόλαυση. Θα ήμουν στο όριο να πω ότι θα ήθελα να βλέπω μια σειρά μόνο για αυτόν και το γραφείο διαχείρισης ιδιόμορφων κρίσεων, αλλά αυτό θα παρέβλεπε το πόσο πολύ συνδέονται οι δικές του αποφάσεις με οτιδήποτε άλλο συμβαίνει σε αυτό το γραφείο.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως στο συγκεκριμένο επεισόδιο δεν νοιάστηκα ιδιαίτερα για αυτό το "οτιδήποτε άλλο", γιατί αυτή η σαχλή υπόθεση που έκατσε στον Eli ήταν όλα τα λεφτά. Είχε τον James Eckhouse, είχε την μία γκάφα να διαδέχεται την άλλη, μια σειρά από ξεκαρδιστικά επιθετικά και over-the-top αποσπάσματα ειδήσεων μέσα στην αφήγηση του show, και τον Eli τυπικά να βρίσκει τη λύση εκθέτοντας όποιον τον εξέθεσε.

Ένα από τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του δημιουργήθηκε από το παράλληλο στόρι του Will και της Alicia που, κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο (αλλά όχι με τον σέξι τρόπο που θα περιμέναμε ή θέλαμε), έπαιζαν ένα χαριτωμένο παιχνιδάκι ισχύος με το απέναντι δωμάτιο, όπου βρισκόταν η Cuddy που πήγε να την στραπατσάρει ο House και έφυγε άρον-άρον. (Αυτό έχω καταλάβει ότι συνέβη, αλλά δεν παίρνω και όρκο, και δεν με πολυνοιάζει κιόλας.) Στο ρόλο διαμεσολαβητή του ΟΗΕ ήταν ο θεός "Sheeeeeeeeeeeet" από το Wire, πάντα ευχάριστο να βλέπουμε φάτσες από εκείνη τη σειρά σε κάτι αντάξιο της ΗΒΟ προϋπηρεσίας τους.

Εντάξει, cute όλο αυτό αλλά δε θα το θυμάσαι την επόμενη βδομάδα. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ρόλο θα παίξει η Lisa Edelstein στη συνέχεια της σειράς. Θα κρατήσει έναν recurring ρόλο από όσο έχω καταλάβει (κι από όσο υπονοείται εδώ), ο οποίος ενδεχομένως να πάει να μπει ανάμεσα στην Alicia και τον Will; Ίσως λίγο νωρίς για κάτι τέτοιο; Είναι μία παραπάνω επιπλοκή από όσο νομίζω ότι χρειάζεται η σειρά. Ή μπορεί και να το φαντάστηκα.

Ούτως ή άλλως, η σειρά αυτή τη βδομάδα ανήκε στον Eli και τα τυριά του.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου