Το Spartacus: Vengeance θα έχει πολύ αίμα και πολλή slo-mo δράση



Η νέα σεζόν του Spartacus θα ανοίγει με τους μονομάχους που έχουν μόλις αποδράσει να στήνουν μια ενέδρα και τον Σπάρτακο να στέλνει έτσι 'ένα μήνυμα'. (Το 'μόλις' το χρησιμοποιούμε με μεγάλη γενναιοδωρία φυσικά, μιας και πάνε σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ο Σπάρτακος ηγήθηκε της εξέγερσης, για λόγους που φυσικά όπως γνωρίζουμε όλοι είναι μόνο δυσάρεστοι.)

Ο νέος Σπάρτακος είναι ο Liam McIntyre και δίχως αμφιβολία θα μας πάρει κάποιο καιρό να τον συνηθίσουμε, αλλά γεγονός παραμένει πως ο χαρακτήρας αυτός δεν είναι ο βασικός λόγος για τον οποίον επιστρέφουμε στη σειρά. Το αίμα είναι. Και από δαύτο έχουμε μπόλικο σε αυτή την πρώτη σκηνή την οποία το Starz κυκλοφόρησε στα ίντερνετς περίπου ενάμιση μήνα πριν την πρεμιέρα της 2ης σεζόν.

Όπου βέβαια, το 2η σεζόν το χρησιμοποιούμε με μια κάποια χαλαρότητα, καθώς στην πραγματικότητα είναι κάτι-σαν-την-3η, και ακόμα και το ίδιο το Starz δε μπαίνει στον κόπο να τις αριθμεί. Απλά δίνει στην κάθε μία και διαφορετικό τίτλο. Αυτής ο τίτλος είναι Vengeance. Μπορούμε να υποθέσουμε ποιος θα παίρνει την εκδίκηση, αλλά δεν είναι πολύ σαφές από ποιον και γιατί. Θα τολμήσουμε να υποθέσουμε πως οι διαδικασίες είναι πάντως αιματηρές.

Η σεζόν Spartacus: Vengeance κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου