R.I.P. Andy Whitfield



Στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας έγινε δημόσια γνωστός ο θάνατος του Andy Whitfield, δηλαδή ο αρχικός τηλεοπτικός Σπάρτακος της -αγαπημένης του blog- σειράς "Spartacus: Blood and Sand". Ο -μόλις- 39χρονος ηθοποιός είχε όπως όλοι θυμόμαστε αποσυρθεί από τη σειρά όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα. Αρχικά η παραγωγή θέλησε να περιμένει να δει την εξέλιξη της υγείας του, έτσι σκέφτηκαν να καθυστερήσουν τη 2η σεζόν, γυρίζοντας στη θέση της ένα prequel mini-season για να καλύψουν το κενό.

Πριν ένα χρόνο περίπου όμως, κι αντίθετα με κάποιες αρχικές εκτιμήσεις που μίλαγαν για θετικά αποτελέσματα, ανακοινώθηκε πως ο Whitfield θα έπρεπε να προχωρήσει σε επιπλέον θεραπεία. Τότε ήταν που αποχώρησε επισήμως από τη σειρά. (Αντικαταστάθηκε από τον Liam McIntyre.)

Ταλέντο κι αυτός από το φυτώριο της αυστραλιανής τηλεόρασης (παρ'ότι Ουαλός), ο Whitfield είχε εν τέλει τον μεγάλο του breakthrough ρόλο πριν 2 χρόνια με τον Σπάρτακο, σαν απλή υπόσχεση μιας καριέρας που δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ. Οι σκέψεις πάντα τρέχουν προς τα κλισέ μπροστά σε στιγμές τόσο μεγάλης αδικίας, αλλά τελικά καταλήγουν πάντα σε μία απλή σκέψη: Τόσο, μα τόσο κρίμα.

R.I.P. Andy.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου