Game of Thrones: The North Remembers


Ξεκάθαρα ο μόνος τρόπος για να στρωθώ πλέον να γράφω recaps ήταν να με υποχρεώσουν να το κάνω. (Το γνωστό τραβάτε με κι ας κλαίω.)

Τo Game of Thrones πέρσι το είχα αναφέρει μόνο σε ένα ποστ, εκεί στο τέλος της σεζόν, και φέτος προφανώς δε θα μπορούσα να κάνω ξανά την ίδια ανοησία. Είναι απλά από τις πιο συναρπαστικές σειρές εδώ και χρόνια (#duh) οπότε φέτος θα παίζει recap κάθε βδομάδα. Επειδή θα είναι σε άλλο site, θα ποστάρω εδώ κάθε Τετάρτη πρωί το σχετικό link για λόγους πληρότητας και ευκολίας.

Comment away, και ό,τι προτάσεις ή υποδείξεις έχετε, φωνάχτε εδώ κάτω.

~~~~~~



Όπως θα έλεγε και ο Μπρους Γουίλις στο “Pulp Fiction”, “Ned is dead, baby. Ned is dead.”


Δεν το λέμε ως πληροφορία αυτό, μιας και προφανώς το θυμόμαστε όλοι πολύ καλά. Όμως όπως κι αν το δεις, ο φίλος και αδερφός -και τόσο καλό παιδί αλλά γκαντέμης- Νεντ Σταρκ ήταν ό,τι κοντινότερο είχε η σειρά σε πρωταγωνιστή, κάτι που σημαίνει πως καθώς μπαίνουμε στον 2ο κύκλο, είμαστε πρώτα και κύρια σε αναζήτηση ενός κεντρικού προσώπου.


Δεν είναι ακόμα σαφές ποιο πρόσωπο θα είναι αυτό (ή αν θα υπάρχει - ή αν θα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να υπάρχει), όμως σίγουρα δεν είναι τυχαίο το άνοιγμα της σεζόν: Είναι μια σκηνή με τους δύο μάλλον πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες αυτή τη στιγμή στο σύμπαν του “Game of Thrones”, και κάνει πολύ καλή δουλειά στο να θέσει τον τόνο που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Γουέστερος.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου