Doctor Who dafuq?

That feels so rough.

Τώρα το πρόσεξα. Αυτό είναι το εξώφυλλο του τεύχους του Doctor Who Magazine αυτού του μήνα. Πολλά συγχαρητήρια να πούμε αγορίνες μου.

Πέραν της σαχλαμάρας, παραμένω έξαλλος που δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία επιστροφής της σειράς κι απλά ήθελα να το τοποθετήσω αυτό στο τραπέζι. Υπενθυμίζω ότι η σεζόν ολοκληρώνει την πλήρη μετατόπιση του calendar προβολής της σειράς, έχοντας με χάρη και τσαχπινιά καταφέρει να ξεκινά φθινόπωρο και να ολοκληρώνεται άνοιξη, τη στιγμή που τις Παλιές Καλές Μέρες ξεκίναγε και τελείωνε, λίγο-πολύ, μες στο καλοκαίρι.

Πώς είναι κάτι τύποι στις συναυλίες που διακριτικά κερδίζουν ίντσα-ίντσα και ξαφνικά συνειδητοποιείς πως, Περίμενε, αφού ήμουν στην ευθεία του ηχείου, τώρα γιατί πρέπει να κοιτάει προς τα αριστερά για να βλέπω τη σκηνή;;; Ε, κάπως έτσι μας την έφερε και το BBC. Αλλά χαλάλι όμως, γιατί φέτος η σεζόν θα δει να ολοκληρώνεται (υποθέτω) η κάτι-σαν-τριλογία-σεζόν που είχε στο κεφάλι του ο Moffat γύρω από το όλο Έκρηξη Tardis/River Song/The Pond/Silents uber-story που χτίζει από πριν καν αναλάβει τη σειρά.

Και του χρόνου, 50ή επέτειος. Exciting times. Άσε που έχουμε και πανέξυπνα εξώφυλλα σαν το παραπάνω. Κι εις ανώτερα, παιδιά.

So call me maybe?

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου