New Season Preview: Τα σκουπίδια

Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω οτι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα κομμάτια του preview (όπου έχω δει 6 απ'τους 12 πιλότους που παρουσιάστηκαν), δεν έχω δει καμία από τις σειρές που χαρακτηρίζω "σκουπίδια". Οι όποιες κρίσεις αφορούν αποκλειστικά τους δημιουργούς, τους ηθοποιούς και το τι ακούγεται. Με κάθε επιφύλαξη, λοιπόν, ιδού οι σειρές της σεζόν τις οποίες πιθανότατα θα κατεβάζω για να ρίχνω κανα γέλιο!

  • Commander-in-Chief (ABC): Όταν ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ πεθαίνει απρόσμενα, στην εξουσία έρχεται η δημοκρατική (?) αντιπρόεδρος Mackenzie Allen η οποία κατά προφανή τρόπο τα έχει όλα εναντίον της. Αναλαμβάνει μια χώρα σε πανικό, έχει και τα δύο κόμματα για εχθρούς της και είναι και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος. Και σα να μην της έφταναν όλα αυτά, την υποδύεται και η Geena Davis! Η καημένη Mackenzie στην επόμενη ζωή της θα γεννηθεί απόγονος των Hilton για να εξισωθεί η αδικία.
    Δημιουργός της σειράς που θέλει να γίνει West Wing στη θέση του αργοπεθαίνοντος West Wing, είναι ο μέγας σκηνοθέτης Rod Lurie, του αείμηστου ανοσιουργήματος The Last Castle. Καλή μας διασκέδαση.
    Πρεμιέρα 27/9

  • Sex, Love and Secrets (UPN): Σοβαρά τώρα, ο τίτλος δε φτάνει? Αλλά ας κάνω μια προσπάθεια. Η σειρά ακολουθεί τους έρωτες μιας παρέας 20-something σε μια trendy συνοικία του Hollywood. Μμμ... αυτά! Διάολε, ακόμα και η γλαμουριά κουράζει όταν είναι too much. Και κάτι άλλο: συνήθως οταν κάτι έχει επιτυχία, τείνει να αντιγράφεται την ίδια κιόλας σεζόν, άντε την επόμενη. Το UPN πρωτοπορεί όμως και έτσι θα δούμε το δικό τους O.C. impression με ένα χρόνο καθυστέρηση! Με τη διαφορά οτι το O.C. μπροστά σε αυτό εδώ θα μοιάζει με Ντοστογιέφσκι.
    Τέλος, μια κουβέντα για το καστ. Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί ριγμένοι από τη μοίρα, καταδικασμένοι να παίζουν πάντα guest στις μισές σειρές της αμερικάνικες τηλεόρασης ενώ έχουν το ταλέντο για να σηκώσουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Eric Balfour (Buffy the Vampire Slayer, NYPD Blue, 24, Dawson's Creek, Six Feet Under-- ουφ!) ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς. Να όμως που ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε τη μία και μοναδική περιφερόμενη περσόνα του στην ολοδική του σειρά που προβλέπεται να κρατήσει και, μμμ, 9 ολόκληρα επεισόδια πριν κοπεί! Μαζί του η πάντα "ταλαντούχα" Denise Richards. Ελπίζω να προλάβει να πλύνει έστω ένα αμάξι με το μπικίνι της πριν η σειρά πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια.
    Πρεμιέρα 22/9

  • Freddie (ABC): Εδώ έχουμε μια κωμωδία βασισμένη εν μέρει στη ζωή του Freddie Prinze Jr. (how low can we go?) η οποία παρακολουθεί τα γεγονότα στη ζωή ενός τυπάκου που αναγκάζεται μετά το θάνατο του αδερφού του να πάει να ζήσει με τη μητέρα του και την αδερφή του. Φαντάζομαι ήδη τα πρωτότυπα αστεία που θα απολαύσουμε. Α, και σε περίπτωση που δεν έγινε σαφές-- ο Freddie πρωταγωνιστεί. Τι χαρά! Να, κοιτάχτε φωτό να δείτε κι αυτός πόσο χαίρεται. Και περιμένετε μέχρι να σας πω ποιος μέγας tv star κάνει το comeback του εδώ--Brian Austin Green! O ένας και μοναδικός David Silver του 90210.
    Δεν ξέρω τι είναι πιο απίστευτο σε όλα αυτά. Το οτι αυτή η σειρά εγκρίθηκε? Το οτι εγκρίθηκε από το ABC που πέρυσι είχε τις 2 μεγαλύτερες επιτυχίες των '00s? Ή το οτι βρήκε πρωταγωνιστικό ρόλο ο David Silver?
    Πρεμιέρα 5/10



  • Ghost Whisperer (CBS): Last and possibly least, μια ακόμα υπερφυσική σειρά που όμως δεν είναι σαν όλες τις άλλες! Γιατί σε αυτήν εδώ, η Jennifer Love-Hewitt (που κάπου την χαρακτήρισαν "has-been at the age of 25") όχι μόνο βλέπει νεκρούς ανθρώπους, αλλά τους μιλάει κιόλας. Και αυτοί όχι μόνο της δίνουν διάφορα στοιχεία, αλλά μιλάνε και με γρίφους! Διότι αν απλά της έλεγαν καθαρά και ξάστερα τι να κάνει, θα έπρεπε οι σεναριογράφοι να σκεφτούν και τίποτα έξυπνο για να γεμίζουν 42 λεπτά κάθε βδομάδα. Έλα Jenn βάλε τα δυνατά σου, θα πρέπει για τη μισή σεζόν που θα κρατήσει η σειρά σου να αποκρυπτογραφείς τα μηνύματα από το υπερπέραν 2 λεπτά πριν το τέλος του κάθε επεισοδίου!
    Πρεμιέρα 23/9

1 σχόλιο:

  1. Hello Friend! I just came across your blog and wanted to
    drop you a note telling you how impressed I was with
    the information you have posted here.
    I also have a web site & blog about upcoming dvd release 2005 so I know I'm talking
    about when I say yours is top-notch! Keep up the
    great work, you are providing a great resource on the Internet here!
    If you have a moment, please visit my site upcoming dvd release 2005
    Best success!

    ΑπάντησηΔιαγραφή