Steve Carell on SNL & more...

  • Πρεμιέρα για 31η σεζόν κάνει το ερχόμενο Σάββατο η θρυλική σειρά Saturday Night Live. Όπως ανακοινώθηκε, χρέη host αναλαμβάνει ο φοβερός κωμικός Steve Carell (The Office, The 40-Year-Old Virgin, Anchorman) ενώ ως music guest θα εμφανιστεί ο Kanye West. Α classic, ακόμα και πριν προβληθεί!

  • Το δίκτυο FOX ξεπέρασε τον εαυτό του, ακυρώνοντας τη νέα σειρά Head Cases, μόλις 2 επεισόδια μετά την πρεμιέρα της! Στη δεύτερη εβδομάδα προβολής του το ασήμαντο procedural προσέλκυσε 3 εκατομμύρια θεατές και το δίκτυο, που είναι διάσημο για την ανυπομονησία του, σταμάτησε την παραγωγή με συνοπτικές διαδικασίες. Φοβάμαι πως αυτό μας υποψιάζει για τη μοίρα του Kitchen Confidential που ξεκίνησε με επίσης θλιβερά ratings.

  • Η Amy Acker (Angel), αφού ο ρόλος της στο επερχόμενο The Unit δόθηκε τελικά σε άλλη ηθοποιό, στράφηκε σε άλλα projects. Έτσι, θα τη δούμε στο Alias, σε ένα ρόλο που από guest έχει μετατραπεί σε "τουλάχιστον 3 επεισόδια", αλλά όλα δείχνουν οτι τελικά θα πρόκειται για recurring. Επιπλέον, θα εμφανιστεί και στο επόμενο επεισόδιο της ενδιαφέρουσας νέας σειράς, Supernatural. Τέλος, η Acker αποκάλυψε οτι ο Joss Whedon την έχει πλησιάσει για μελλοντικό project με την Illyria, τον χαρακτήρα της από το Angel.
    Περισσότερα εδώ (η πρώτη παράγραφος περιέχει spoilery rumors για το Alias).

  • O Forest Whitaker προστέθηκε στο καστ του αστυνομικού δράματος The Shield για την πέμπτη σεζόν, η οποία ξεκινάει τον Ιανουάριο. Θα παίξει έναν αστυνομικό των Εσωτερικών Υποθέσεων που αναλαμβάνει να ερευνήσει την Strike Team. Σύμφωνα με τον δημιουργό Shawn Ryan, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κίνδυνο που έχει αντιμετωπίσει η Strike Team μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου