Tελευταίες ανακοινώσεις DVD κυκλοφοριών

Oρισμένες αναμενόμενες κυκλοφορίες που μπήκαν στο amazon.com τις τελευταίες εβδομάδες:
  • The Shield (season 4): Η κορυφαία σεζόν της εκρηκτικής αστυνομικής σειράς κυκλοφορεί στις 27/12. Πρωταγωνιστεί και η υποψήφια για Emmy, για αυτό της το ρόλο, Glenn Close.
  • Gilmore Girls (season 5): Οι φαν την θεωρούν, στην πλειονότητά τους, ως την καλύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς. Μάλιστα, εδώ περιέχεται και το 100ο επεισόδιο, συνοδευόμενο και από αρκετά αφιερώματα στο bonus υλικό. Κυκλοφορεί 13/12.
  • The West Wing (season 5): Η πρώτη μετά-Sorkin σεζόν της κλασικής σειράς, θεωρείται κατά κοινή ομολογία πως αποτελεί και το all-time low της. Κυκλοφορεί 6/12.
  • Roseanne (season 2): H 2η σεζόν της καλής σειράς αποτελεί το ξεκίνημα ενός θρύλου. Μεταξύ των 22 επεισοδίων βρίσκονται και 7 γραμμένα από τον Joss Whedon, επεισόδια που αποτελούν και την πρώτη σεναριακή απόπειρα του σπουδαίου δημιουργού. Κυκλοφορεί 6/12.
  • Ducktales (volume 1) & Chip 'n' Dale Rescue Rangers (volume 1): Δύο από τις πιο αγαπημένες παιδικές σειρές της Disney, επιτέλους σε DVD. Καλή τιμή, πολλά επεισόδια (27 έκαστο) και όμορφο art. Κυκλοφορούν και τα δύο στις 8/11. Να ελπίζω και στο TaleSpin?
Και μιλώντας για κυκλοφορίες σε DVD, o Seth Green ανακοίνωσε οτι η ξεκαρδιστική animation σειρά Robot Chicken θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, επ'ευκαιρίας της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν. Τέτοια να ακούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου