Cynthia Nixon on House & more...

  • H Cynthia Nixon (Sex & the City- duh!) μπαίνει στην περήφανη κατηγορία guest ηθοποιών-για-μία-εβδομάδα στο procedural extraordinaire Ηouse. Το επεισόδιό της αναμένεται να παιχτεί το Δεκέμβριο, ενώ η ίδια η σειρά επιστρέφει ξανά στην 1η του Νοέμβρη.

  • Το καλωδιακό FX επέκτεινε την επερχόμενη 5η σεζόν του The Shield κατά 8 επεισόδια φτάνοντας τα 21. Τα νέα φυσικά αποτελούν χαράς ευαγγέλια για όσους έχουν γούστο, αλλά από την άλλη ενισχύουν την πιθανότητα αυτή η σεζόν να είναι και η τελευταία του αστυνομικού δράματος. Τα νέα επεισόδια αναμένονται από τον Γενάρη.

  • Θα χρειαστεί να περιμένουμε έναν ολόκληρο μήνα για νέα επεισόδια του Arrested Development, αλλά το FOX θα μας δώσει διπλή δόση για να μας ανταμείψει! Όπως ανακοινώθηκε, στις 7 Νοεμβρίου θα προβληθούν τα επόμενα δύο επεισόδια της σειράς, η οποία θα "κλέψει" έτσι το timeslot του Kitchen Confidential το οποίο θα επιστρέψει πλέον στις 14 Νοεμβρίου. Λέμε τώρα...

  • Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, το ABC ανακοίνωσε οτι ο δημιουργός Rod Lurie (The Last Castle) θα αποχωρήσει από τη σειρά Commander-in-Chief, μόλις 4 επεισόδια μετά την έναρξή της. Τουλάχιστον ο Sorkin άντεξε για 4 χρόνια...

  • Και το καλύτερο για το τέλος! Στο Thunderdome της Αμερικάνικης TV, νικητές για αυτή τη βδομάδα είχαμε τις σειρές Bones (FOX) και How I Met Your Mother, Ghost Whisperer, Criminal Minds (όλες του CBS) οι οποίες και κέρδισαν το πολυαναμενόμενο full season order. Αντιθέτως, αιμόφυρτα αποχωρούν τα Inconceivable (NBC) και Just Legal (WB). "Next time, they'll do better!"

2 σχόλια:

  1. wooo-hoooooo! skepsou ti papades tha kanoun se mia sxedon dipli season shield. xalani an einai i teleftaia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με μεγάλο κακό τον Φόρεστ Γουίτακερ ως infnernalaffair-ατζή! Ντάξει, τη βλέπω τη δουλεία... The Strike Team goes down... badly!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή