Jason Bateman's surgery & more...

  • Ο Jason Bateman εγχειρίστηκε στον πολύποδα που είχε στις φωνητικές του χορδές (ευτυχώς καλοήθης) και αναμένεται να έχει αναρρώσει πλήρως μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Φυσικά το σετ του Arrested Development παρέμεινε κλειστό τον τελευταίο καιρό, αλλά σύντομα πιάνει ξανά δουλειά. Με το καλό.

  • Ο Kevin Williamson (Scream, The Faculty, Dawson's Creek) συμφώνησε με το UPN για παραγωγή πιλότου νέου teen δράματος. Όπου νέος, ωραίος και άνεργος μετακομίζει στο Palm Springs για να ανακαλύψει τα σκοτεινά μυστικά της νέας του κοινότητας. Μες στην πρωτοτυπία τον κόβω τον Magnificent Kev.

  • H Marti Noxon (Buffy) αρνήθηκε κάθε μελλοντικό δεσμό με το υπερφυσικό, αποκαλύπτοντας την ίδια στιγμή τα άμεσα σχέδια της. Θα ξεκινήσει τη διαδικασία παραγωγής 2 πιλότων για το ABC-- ένα "female-driven cop soap opera" (πόσο τέλειο είναι αυτό?), και μια 100% σαπουνόπερα που το ίδιο το δίκτυο της πρότεινε. Θα περιστρέφεται γύρω από τις ζωές 4 εργαζόμενων μανάδων. How original, ABC. Bra-fuckin-vo.

  • Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κι επισήμως, το FOX έκλεισε αυτές τις μέρες την pop τραγουδίστρια Holly Valance για έναν ιδιαίτερα σημαντικό guest ρόλο στη σειρά Prison Break. Η γυναίκα που έγινε διάσημη ανά τον κόσμο διασκευάζοντας τα "Φιλάκια" του Πανταζή, θα ερμηνεύσει έναν χαρακτήρα από το περιβάλλον του Michael. Λες και δεν του έφτανε η νοσοκόμα...

  • Μπήκε ο Νοέμβρης, άρχισαν τα sweeps, και οι εξελίξεις τρέχουν. Τις προηγούμενες μέρες κόπηκε επίσημα το Over There (FX), πήρε full season order το Out of Practice (CBS), ανανεώθηκε για 3η σεζόν το εξαιρετικό Battlestar Galactica (Sci-Fi), παραγγέλθηκαν 3 επιπλέον σενάρια από τα Killer Instinct και Kitchen Confidential (FOX), 6 από το Three Wishes (NBC), αντάλλαξαν slots τα απογοητευτικά Close to Home και Threshold (CBS) μπας και αλλάξει ο αέρας, ενώ από το Office (NBC) παραγγέλθηκαν επισήμως άλλα 3 σενάρια, σύνολο ως τώρα 16, αλλά οι φήμες μιλάνε για επικείμενη full season order-- μακάρι.

  • Kαι λίγο speculation για το τέλος. To FOX μοίραζε το παρακάτω κείμενο σε agencies, αναζητώντας νεαρή ηθοποιό για το ρόλο της μικρής αδερφής της Marissa, η οποία απ'ό,τι φαίνεται θα επιστρέψει στο O.C.:
    Kaitlin Cooper: 14 to 17, could also be 18 to play younger, Caucasian, beautiful, hot. Marissa's little sister is back from boarding school and it's clear she's growing up… way too fast. Hell on wheels, a precocious Lolita. Sexy beyond her years, cunning, intelligent, sarcastic. A bitchy bombshell, but we root for her. Recurring guest star.
    Τι να πω. Μήπως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η παραπαίουσα φετινή σεζόν της αγαπημένης ένοχης απόλαυσης, προκειμένου να ξαναφτάσει Such Great Heights (όπως θα παρατηρούσε και ο Seth Cohen) του παρελθόντος?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου