Serenity DVD announced ///UPDATED


Mε την ταινία να κλείνει την παρουσία της στην Αμερική στα $25mil., η Universal έκρινε πως ήρθε η ώρα να ανακοινώσει και επίσημα την κυκλοφορία του Serenity σε DVD. Η ημερομηνία έχει οριστεί στις 20 Δεκεμβρίου, και το play.com το έχει ήδη διαθέσιμο για preorder στα $28. Στο amazon.com όμως είναι φτηνότερο, στα $21..

Στην έκδοση περιλαμβάνονται 10 κομμένες σκηνές, blooper reel, ένα featurette πάνω στην ανάσταση του Firefly, η ιστορία του 'verse, μια περιήγηση στο εσωτερικό του Serenity, η εισαγωγή του Whedon για τα screenings του περασμένου καλοκαιριού, και φυσικά commentary από τον δημιουργό/θεό.

Με χαρά βλέπω πως έχει κρατηθεί μια καλή ισορροπία. Θεωρείται δεδομένο πως αργά ή γρήγορα η Uni θα προχωρήσει στην κυκλοφορία Special Edition, αλλά για un-Special έκδοση, μια χαρά υλικό μας έχουν μέσα. Ούτε υπερβολικά πολύ για να αναρωτιόμαστε τι παραπάνω θα έχει η SE (στα γρήγορα μου έρχονται τουλάχιστον 3 bonus που δεν συμπεριλαμβάνονται), αλλά ούτε και λίγα για να βρίζουμε.

2 σχόλια:

  1. den mporo na mpo sto teevee gia kapoio logo elpizo na to deis apo emena prota :D:D:D

    http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=21799

    Greece? :D:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LOL kala nai o an8rwpos einai 8eos! Stay crunchy, even in milk!!!

    To keimenaki to brika x8es sto whedonesque kai apla eftiakse ti mera mou! [itan kai prwi prwi]

    Gia na doume pws 8a mas trelanei pali... giati leei kai oti exei sto myalo tou olokliro arc, oxi apla istorioules... eimai periergos na dw pws 8a play out. In any case, can't wait. To olo project deixnei epitelous na apokta sarka kai osta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή