Spring Preview

The Unit
Η πολυαναμενόμενη νέα δουλειά του Shawn Ryan (The Shield, Angel) σε συνεργασία με τον βετεράνο David Mamet έχει αυτή τη στιγμή σαν tentative ημερομηνία πρεμιέρας την 1η Απριλίου. Ο πιλότος που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μήνες στο net μας προδιαθέτει για μια καθηλωτική σειρά η οποία εστιάζει εξίσου στις άκρως απόρρητες επιχειρήσεις μιας μονάδας που απαντά απευθείας στον Πρόεδρο, και στις ζωές των συζύγων τους, τα μοναδικά άλλα άτομα που γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας. Ο πιλότος που εν τέλει θα δούμε εμείς θα είναι δυστυχώς διαφορετικός, γιατί ο ρόλος της συζύγου του πρωταγωνιστή έγινε recast χωρίς να υπάρξει αιτιολόγηση. Στη βερσιόν που είχα την τύχη να απολαύσω, το ρόλο κρατάει η Amy Acker (Angel, Alias) με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ τελικά στη σειρά το ρόλο θα κρατάει η παγκοσμίως άγνωστη Audrey Marie Anderson (Point Pleasant). Στο υπόλοιπο cast συναντάμε stars σαν τον Dennis Haysbert (24), Robert Patrick ("Terminator 2"), Scott Foley (Felicity).
Πρεμιέρα ΤΒΑ.

Four Kings
Sitcom που παρακολουθεί τις ζωές 4 φίλων στη Νέα Υόρκη. Θα είχα αποκοιμηθεί εν μέσω της πρότασης αν δεν πρωταγωνιστούσε ο Seth Green (Buffy, "Austin Powers", Robot Chicken και πολλά, πολλά άλλα πράγματα).
A, επίσης είναι από τους δημιουργούς του Wil & Grace.
Kαι, α, είναι άθλιο. "Το-παράτησ
α-μετά-από-έξι-λεπτά-χωρίς-να-σκάσω-χαμόγελο" άθλιο.
Πρεμιέρα 5/1.

The Loop
Ενδιαφέρουσα νέα ημίωρη κωμωδία με stars σαν τον Philip Baker Hall και τη Mimi Rogers, που επικεντρώνεται στη ζωή του Sam, του πρώτου σε μια παρέα ρεμαλιών που πιάνει μια αληθινή δουλειά. Ο wacky πιλότος υπόσχεται μια εναλλακτικά χιουμοριστική σειρά που όμως μπορεί ανετότατα να εξελιχθεί σε κρυάδα. Ενδιαφέρον.
Πρεμιέρα Ιανουάριος 2006.

Emily's Reasons Why Not
To chick flick της χρονιάς, με την Heather Graham στο ρόλο μιας επιτυχημένης νεαρής εκδότριας. Μοιάζει εντελώς Bridget Jones, αλλά μια μικρή ελπίδα τη διατηρώ λόγω της συμμετοχής στα δημιουργικά του Gavin Polone, executive producer για πολλά χρόνια του Gilmore Girls.
Πρεμιέρα 9/1.

What About Brian
Ο τελευταίος πιλότος του JJ Abrams πριν αποχωρήσει από την τηλεόραση για τα μάτια του Tom Cruise, περιγράφει τη ζωή του Brian (7th Heaven's Barry Watson), τελευταίο εργένη σε μια παρέα παλαβών χαρακτήρων. Στο cast συναντάμε επιπλέον τη Rosanna Arquette, και την Sarah Lawrence του Everwood. Άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει, καθώς το ABC το αντικατέστησε τελευταία στιγμή με ένα νέο δικαστικό δράμα, λες και δε μας έφταναν όσα είχαμε. Φυσικά το περιμένω πώς και πώς.
Πρεμιέρα ΤΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου