DVD 7/2: Sex & the City 'Essentials'

Release of the Week
Όλες αυτές οι συλλογές επεισοδίων σε φτηνές εκδόσεις είναι σαφώς ένα ξέφρενο milking the cow, αλλά σε ακραία περίπτωση που κάποιος ήθελε τα εντελώς απαραίτητα και δεν έχει 150άρια για ολόκληρη τη συλλογή, τα 10$αρα single disc 'Essentials' δεν είναι και τόσο κακή λύση. Στο Sex and the City Essentials: Breakups ξεχωρίζει ο χωρισμός της Carrie με τον κομπλεξικό συγγραφέα μέσω ενός post-it, ενώ στο λιγότερο κυνικό στρατόπεδο του Essentials: Romance πρέπει να λατρέψει κανείς το βραδινό περίπατο της Carrie με τον Aidan όταν προσπαθεί να τα ξαναβρεί μαζί του. Επίσης εδώ περιλαμβάνεται και το φινάλε της σειράς που ακροβατεί επικίνδυνα ανάμεσα στο γλυκό και το sappy, αλλά τελικά νομίζω τα καταφέρνει ωραία.

Οι πιο memorable στιγμές όμως βρίσκονται στη συλλογή Essentials: Lust, με λατρεμένα στιγμιότυπα όπως τη Natasha να κυνηγάει την Carrie στις σκάλες και να σπάει τα δόντια της, τη Miranda να γουστάρει έναν τυπά ντυμένο σάντουιτς ή την Carrie να επιχειρεί σχέση με τον Κ.Δ.Ο.Α. fuck buddy της. Priceless. Το καλύτερο όμως για το τέλος, με τον απόλυτο χαρακτήρα της σειράς (συγγνώμη κορίτσια, υπήρξατε υπέροχα στερεοτυπικές), τον Mr. Big. Η δική του συλλογή περιλαμβάνει το απλώς υπέροχο φινάλε της 2ης σεζόν, με εκείνη την εκπληκτική αναφορά στο 'The Way We Were', όπως και το φινάλε της 4ης σεζόν με την heart-wrenching σκηνή του άδειου διαμερίσματός του. Αν στη θέση του πιλότου βρισκόταν το επεισόδιο 'The Big Journey' από την 5η σεζόν, τότε θα μιλάγαμε για τον Big σε 3 επεισόδια.

Also This Week
To κλασικό Moonlighting βλέπει την 3η, και κατά πολλούς φαν κορυφαία, σεζόν του να βγαίνει σ
ε dvd. Η έκδοση είναι φτωχότατη, αλλά για τις vintage περιπτώσεις αυτό δεν αποτελεί ποτέ πρόβλημα. Αυτό που θέλω εγώ τώρα είναι να βγουν οι υπόλοιπες 2 σεζόν για να τις ξαναδώ και να διαπιστώσω αν είναι όσο τραγικές τις θυμάμαι. Kαι αν το φινάλε είναι όσο αστείο και έξυπνο το θυμάμαι.

Διπλό χτύπημα από την Warner με σειρές του Cartoon Network. To εξαιρετικής φήμης Teen Titans συλλέγει ολόκληρη την πρώτη σεζόν, του 2003, διαθέτοντας μεταξύ άλλων υπογραφών στα σενάρια αυτή του Marv Wolfman, δημιουργού του ομώνυμου κόμικ τη δεκαετία του '80. Επίσης έρχεται με recurring φωνή τον Ron Perlman στο ρόλο του Slade, μεγάλου κακού της πρώτης αυτής σεζόν, όπως και την αξέχαστη του Keith Sarabajka (Holtz στο Angel). Αν φτάνει τη μισή αξία του current run στα κόμικς της DC, θα αξίζει.
Μαζί το The Batman, επίσης στην πρώτη του σεζόν, αλλά με λιγότερα καλά λόγια να το συνοδεύουν.

Future Releases
Έντονες φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν την original Mission: Impossible σειρά να έρχεται σε DVD, αλλά περιέργως όχι να συμπίπτει με την έξοδο του πολυαναμενόμενου 'M:I-3' του JJ Abrams. Το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσουν στο ίδιο σετ οι 2 πρώτες σεζόν (μιας και στην πρώτη δεν πρωταγωνιστούσε καν ο Peter Graves) περίπου τον καιρό εξόδου της νέας ταινίας σε DVD.

Σημειώνουμε και μερικές ημερομηνίες--
Deadwood - Season 2 (23 Μαϊου)
The West Wing - Season 6 (9 Μαϊου)
Scrubs - Season 3 (9 Μαϊου)
Star Trek - The Borg Fan Collective (7 Μαρτίου)
Star Trek - Time Travel Fan Collective (4 Απριλίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου