News 2/3: YOU HEARD IT HERE FIRST!!


Οι επιθυμίες μας γίνονται πραγματικότητα!

We put
Τζοβάννα Φραγκούλη to shame!!

Διαβάστε (αρκετά) παρακάτω!!!




Άπαντες επιστρέφουν στο 'The West Wing'
Όπως ανακοινώθηκε χθες από το NBC, 9 βετεράνοι της πολυβραβευμένης σειράς πρόκειται να επιστρέψουν για το τελικό σερί 5 επεισοδίων. Το μεγάλο γεγονός είναι βέβαια η επιστροφή του Rob Lowe, στο ρόλο που του χάρισε μια υποψηφιότητα για Έμμυ, για τα 2 τελευταία επεισόδια της σειράς. Άλλα ονόματα που θα εμφανιστούν σε κάποια από τις τελευταίες 5 ώρες, είναι η προφάτως βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Mary-Louise Parker (Amy Gardner), καθώς και οι Anna Deavere Smith (Nancy McNally), Emily Procter (ως η ρεπουμπλικάνα δικηγόρος Ainslee Hayes), Marlee Matlin (η στατιστική αναλύτρια Joey Lucas), Gary Cole (ο αντιπρόεδρος 'Bingo' Bob Warner), Tim Matheson (ο αντιπρόεδρος John Hoynes), Timothy Busfield (ο λατρεμένος μας Danny Cancannon έρχεται να πάρει αυτήν που του ανήκει!) και Annabeth Gish (η κόρη του Bartlet, Elizabeth).

Υπέροχα όλα αυτά, αλλά έτσι και δεν δω τουλάχιστον μία ΠΟΛΥ καυτή σκηνή ανάμεσα στον Josh και τη Donna, τότε John Well's ass is grass.

'24' Updates
Τα νέα στο μέτωπο της κινηματογραφικής μταφοράς του 24 δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά τελικά. Ο showrunner Howard Gordon διέψευσε φήμες οτι ο Kiefer Sutherland είχε υπογράψει συμβόλαιο για 3 ταινίες, αν και το ενδεχόμενο παραμένει. Φυσικά ο Gordon είχε θέσει ένα timeframe ενός μήνα στα τέλη Γενάρη για να επιτευχθεί συμφωνία, το οποίο τώρα έχει ξεπεραστεί. Κατά συνέπεια, η όποια πρώτη ταινία '24' δε θα συμβεί πριν την 6η σεζόν όπως ακουγόταν αρχικά. Κοιτάμε δηλαδή προς το 2007 πλέον.

Σε άλλα σχετικά νέα, ο Gordon αποκάλυψε οτι πέρσι φλέρταρε με την ιδέα να γυριστούν 6 επεισόδια της σειράς στο Λονδίνο, αλλά τελικά κρίθηκε υπερβολικά ακριβή κίνηση και δεν συνέβη ποτέ. Όπως όμως λέει, δεν εγκαταλείπει την ιδέα. "Όχι απαραίτητα με τον Kiefer, αλλά το να πούμε μια άλλη ιστορία σε κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη είναι κάτι που πολύ θα ήθελα να κάνουμε του χρόνου", συμπληρώνει.

Τα Έμμυ αλλάζουν
Όπως ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, η διαδικασία επιλογής των υποψηφιοτήτων για τις βασικές κατηγορίες των Έμμυ αλλάζει από φέτος. Μέχρι σήμερα, τα μέλη της Ακαδημίας ψήφιζαν και οι 5 πρώτοι σε ψήφους αποτελούσαν αυτόματα τις υποψηφιότητες. Φυσικά το αρνητικό στοιχεία εδώ είναι οτι σειρές με πολύ μικρές θεαματικότητες πολύ απλά δεν είναι αρεκτά γνωστές για να μπορέσουν να συναγωνιστούν εμπορικές επιτυχίες μεγάλων δικτύων ή του ΗΒΟ. Επιτέλους γίνεται τώρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, με τη θέσπιση μιας επιτροπής 500 επιλεγμένων ατόμων η οποία και θα επιλέξει τις τελικές 5 υποψηφιότητες μέσα από μια λίστα με τους 10 (στις κατηγορίες καλύτερης σειράς) ή 15 (στις κατηγορίες ερμηνειών) πρώτους σε ψήφους.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά? Οτι αν ίσχυε αυτό πέρσι δε θα βλέπαμε ποτέ το West Wing υποψήφιο για καλύτερο δράμα. Γιατί μπορεί τα μέλη να το ψήφισαν μαζικά, πιθανότατα από συνήθεια, είτε επειδή έτυχε να δουν κάποια από τα 5-6 εξαιρετικά περσινά του επεισόδια, αλλά η επιτροπή θα το απέρριπτε εις βάρος κάποιας καλύτερης συμμετοχής που θα βρισκόταν κάτω από την 5η θέση σε ψήφους. Αντίστροφα, είναι λογικό οτι η μάζα των ψηφοφόρων γνώριζε τη Glenn Close ή την Jennifer Garner και δικαίως τις ψήφισε κιόλας για να μπουν στην πεντάδα ερμηνειών, αλλά η Lauren Graham του πολύ μικρότερης θεαματικότητας και star power Gilmore Girls παρότι ισάξια ή και καλύτερη είναι λογικό να μην βρήκε θέση στην πεντάδα. Αλλά στη 15άδα δε θα ήταν? Αυτό, με τα νέα δεδομένα, της δίνει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για μια υποψηφιότητα.

Προσωπικά δεν πανηγυρίζω ακόμα οτι το νέο σύστημα θα φέρει δόξα, βραβεία και τιμή σε λιγότερο προβεβλημένα αριστουργήματα σαν τα Veronica Mars, Gilmore Girls ή Battlestar Galactica, αλλά σίγουρα τα πράγματα δείχνουν καλύτερα τώρα.

Casting News
Κατόπιν επιθυμίας αυτού του site και των αναγνωστών του (sic), ο βραβευμένος με Έμμυ Bradley Whitford (West Wing), αλλά και οι Timothy Busfield (επίσης) και Sarah Paulson (Deadwood, 'Serenity') προστέθηκαν στο ασύλληπτο καστ του Studio 60 των Sorkin/Schlamme. Και τώρα θέλω $1,000,000 όπως θα έλεγε και ο Chandler. Ο οποίος, συμπτωματικά, θυμίζω οτι είναι ο πρωταγωνιστής του νέου αυτού δράματος, μαζί με ονόματα σαν τους Amanda Peet, Evan Handler (Sex & the City), Carlos Jacott (Firefly) και άλλους. Περιττό να (ξανα)πω οτι πρόκειται για το σημαντικότερο νέο TV project εδώ και πολλά χρόνια.

Η Courtney Cox (Friends) θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Dirt του καλωδιακού FX, στο ρόλο της editor μιας tabloid φυλλάδας. Η σειρά θα είναι σε παραγωγή της ίδιας και του David Arquette. Tελικά είναι ακόμα παντρεμένοι αυτοί, δηλαδή? Έχω χάσει το μπούσουλα.

Palladinos συνεχίζουν τα "άντε γεια" castings στο Gilmore Girls. Το Stars Hollow θα επισκεφθεί στις 11 Απριλίου ο Paul Anka! Αχαχούχα...

3 σχόλια:

  1. It's time for a "w00t!" I think.

    Καλά νέα και για West wing και για Studio 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh Carol, I am but a fool
    darling I love you though you treat me cruel

    Norman Mailer, Madeleine Albright kai tora Paul Anka... mipos to Gilmore Girls exei tous pio liberal guest stars ever?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ante na doume twra ti 8a kanei ki o Richard Schiff, de fantazomai na paei xamenos, de 8a to anteksw! 8a mou leipsei i talantouxa mizeri fatsa tou!

    Kai Carole King sto Gilmore, e? Kala, gia Sebastian Bach de syzitw, o typos einai semi-regular...

    ΑπάντησηΔιαγραφή