HBO news & updates

To HBO ανακοίνωσε επίσημα οτι η έναρξη της θερινής σεζόν θα γίνει την Κυριακή 11 Ιουνίου. Τότε θα ξεκινήσουν και οι 3ες σεζόν για τα αριστουργήματα Deadwood και Entourage, ενώ πρεμιέρα θα κάνει το πρώτο multi-camera sitcom του δικτύου, Lucky Louie. To western θα δει 12 ακόμα επεισόδια, με τον Brian Cox να έχει προστεθεί στο καστ, η παρασκηνιακή dramedy θα τρέξει για 20 εβδομάδες, με ένα πιθανό arc από την Carla Gugino, ενώ το sitcom θα δει 13 επεισόδια.

Οι εν λόγω πρεμιέρες γίνονται αμέσως μετά το τέλος του ανοιξιάτικου lineup του δικτύου, το οποίο θα δούμε στις 4 Ιουνίου με τα season finales για Big Love και Sopranos. Μιλώντας για το (πολυ-)οικογενειακό δράμα, το ΗΒΟ ανανέωσε τη σειρά και επισήμως για δεύτερη σεζόν. Μπορεί τις Κυριακές η σειρά να χάνει πάνω από το μισό κοινό που του αφήνουν οι μαφιόζοι, αλλά μαζεύει περίπου 3 επιπλέον εκατομμύρια θεατές κατά τις επαναληπτικές του προβολές μέσα στην εβδομάδα.

Τέλος, οριστικά γεγονός είναι η δεύτερη σεζόν για το Rome, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες. Τα 10 επεισόδια θα ολοκληρώσουν γυρίσματα στην Cinecita μέσα στον ερχόμενο Οκτώβρη, ενώ η προβολή αναμένεται τον Μάρτιο του 2007. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, εξάλλου έχουμε δει και χειρότερα (όπως τον Tony Soprano να απουσιάζει για δυο χρόνια, και όταν επιστρέφει να τον βλέπουμε επί 3 εβδομάδες να ονειρεύεται βουδιστές μοναχούς).

Ε, ναι, υπάρχει και ένα Wire κάπου ξεχασμένο μέσα σε όλα αυτά. Θα το δούμε τον Σεπτέμβρη. Μάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου