ABC 2006-2007 Schedule

Το ABC με την σημερινή ανακοίνωση του προγράμματός του, μετατρέπει την ώρα 9-10 της Πέμπτης σε timeslot του θανάτου. Το οτι το Grey's Anatomy θα έφευγε από τις Κυριακές ήταν λίγο-πολύ βέβαιο. Γιατί να σπαταλά το δίκτυο δύο τεράστια fanbases στο ίδιο βράδυ, όταν μπορεί να τα έχει απλωμένα σε δύο, χτίζοντας έτσι μεγάλες θεαματικότητες στα lead-out shows? Με τη διαφορά οτι εκεί που πήγε και έβαλε το Grey's και τα 22 εκατομμύρια θεατών του, βρίσκεται ήδη το ανίκητο CSI και το πολυαναμενόμενο νέο show του Aaron Sorkin, Studio 60. Θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να δούμε ποιες σειρές τους θα θυσιάσουν τα CW και Fox. Αχ, κακόμοιρο O.C....

Kατά τα άλλα, τα νέα δράματα μοιάζουν τα περισσότερα να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, χωρίς να υπάρχει όμως κάποιο που να ουρλιάζει "must". Οι κωμωδίες ακούγονται η μία πιο αδιάφορη από την άλλη. Από την ανακοίνωση, τέλος, προκύπτει το επίσημο κόψιμο των σειρών Invasion, Sons and Daughters και Commander in Chief. Αναλυτικά το πρόγραμμα, με νέες σειρές σε κεφαλαία (περισσότερα για αυτές παρακάτω), και αυτές που παρακολουθεί το blog, σε bold.

ΔΕΥΤΕΡΑ:
8-9 Wife Swap
9-10 The Bachelor / Supernanny
10-11 What About Brian

TΡΙΤΗ:
8-9 Dancing with the Stars / SET FOR THE REST OF YOUR LIFE
9-9:30 LET'S ROB...
9:30-10 HELP ME HELP YOU
10-11 Boston Legal

ΤΕΤΑΡΤΗ:
8-9 Dancing with the Stars / George Lopez / According to Jim
9-10 Lost / DAY BREAK *
10-11 THE NINE

ΠΕΜΠΤΗ:
8-8:30 BIG DAY
8:30-9 NOTES FROM THE UNDERBELLY
9-10 Grey's Anatomy
10-11 SIX DEGREES

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
8-9 BETTY THE UGLY
9-10 MEN IN TREES
10-11 20/20

ΚΥΡΙΑΚΗ:
9-10 Desperate Housewives
10-11 BROTHERS & SISTERS


* Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο από κάποια επίσημη πηγή, το σενάριο που ακούγεται πολύ θέλει το ABC να προγραμματίζει το Lost σε δύο μεγάλα runs χωρίς επαναλήψεις, που θα χωρίζονται από το uninterrupted run του δράματος Day Break, στην ίδια λογική με την εναλλαγή των E.R. και The Black Donnellys στο NBC.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Six Degrees. Σπονδυλωτό δράμα που ακολουθεί 6 χαρακτήρες οι οποίοι δίχως να το συνειδητοποιούν, επηρεάζουν τις ζωές των υπολοίπων, και χωρίς να έχουν ποτέ τους συναντηθεί. Μας έρχεται από το δίδυμο των παραγωγών JJ Abrams και Bryan Burk (Alias, Lost, What About Brian) και τον υπέροχο σκηνοθέτη Rodrigo Garcia (Six Feet Under), και διαθέτει ένα εξαιρετικό cast απαρτιζόμενο από τους Jay Hernandez (The Inside), Hope Davis ("American Splendor"), Bridget Moynahan (Sex & the City), Erika Christensen ("Traffic"), Campbell Scott και Dorian Missick. Ακολουθώντας το Grey's Anatomy στο πρόγραμμα, δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο.

Day Break. Το "Groundhog Day" γυρισμένο σαν αστυνομικό δράμα. Ένας μπάτσος ζει και ξαναζεί την ίδια μέρα μέχρι να καταφέρει να ενώσει όλα τα στοιχεία και να αποδείξει την αθωότητά του στην υπόθεση της δολοφονίας του βοηθού Εισαγγελέα. Οι Taye Diggs και Adam Baldwin (yee-haw! Firefly, The Inside) πρωταγωνιστούν, και οι Rob Bowman (ο κορυφαίος σκηνοθέτης των X-Files, αλλά και ο άνθρωπος πίσω από το "Elektra"... διαλέχτε), Jeff Bell (showrunner του Angel, exec producer στο Alias) και Matt Gross ("Don't Say a Word") είναι executive producers. Η σειρά ακόμα δεν έχει επίσημη θέση στο πρόγραμμα.

Brothers & Sisters. Οικογενειακό δράμα με δυνατό cast, και executive producers τον Ken Olin του Alias και την Marti Noxon, showrunner του Buffy the Vampire Slayer κατά την σαπουνοπερίοδο της σειράς. Πρωταγωνιστούν οι Calista Flockhart (Ally McBeal), Ron Rifkin (Alias), Rachel Griffiths (Six Feet Under), Balthazar Getty (Alias), Patricia Wettig (Prison Break, Alias) και πολύς ακόμα κόσμος. Ακολουθεί το Desperate Housewives, για το κοινό του οποίου ίσως να προκύψει κάπως βαρύ.

Nine. Κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης ομηρίας σε μια ληστεία τράπεζας, κάτι συμβαίνει και ενώνει για πάντα τις ζωές 9 ανθρώπων. Η σειρά τους ακολουθεί μετά την τραυματική τους εμπειρία, και με 10λεπτα flashback της ληστείας σε κάθε επεισόδιο, θα μας αποκαλύπτει σταδιακά τι είναι αυτό που ενώνει ακόμα τους 9 αυτούς ανθρώπους. Οι Scott Wolf (Everwood, Party of Five), Kim Raver (24) και Chi McBride (House) πρωταγωνιστούν στο δράμα του Hank Steinberg (δημιουργού του Without a Trace), exec produced από τον Alex Graves (The West Wing).

Men in Trees. Σύμβουλος σχέσεων (Anne Heche) παγιδεύεται σε μια επαρχιακή πόλη γεμάτη διαθέσιμους άντρες. Τι να πω τώρα, ξέρω γω? Μπορεί να είναι όσο τραγικό ακούγεται, μπορεί και να έχει fun value όμως, δεδομένου οτι το υπογράφουν οι Jenny Bicks (Sex & the City) και James Mangold ("Walk the Line").

In Case of Emergency. O Jon Favreau ("Swingers", άντε και "Elf" :P) είναι σκηνοθέτης και exec producer σε αυτή την κωμωδία όπου 4 συμμαθητές συναντούνται τυχαία, πολλά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Πρωταγωνιστούν οι David Arquette ("Scream" Trilogy) και Kelly Hu (στην οποίας τον θάνατο στο "X2: X-Men United" όλα τα αγοράκια έριξαν μαύρο δάκρυ!). Η πρεμιέρα της σειράς ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί.

Επίσης συναντάμε ένα μάτσο αδιάφορες κωμωδίες και το δράμα Traveler (Ivy League terrorism και Logan Marshall Green... ευχαριστώ, δε θα πάρω).

2 σχόλια:

  1. simera arxisa "what about brian"...
    eida ta 2 epeisodia pou pira apo sena kai tora katevazo ta ipoloipa 3... den einai asxima... ligo tiga sta kleise, alla vlepete mia xara... good tv...
    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai, akribws opws to eipes me dyo logia einai. Gnwrimes kataastaseis, gnwrimoi xaraktires (apo tis 300 parallages tou idiou pragmatos pou exoume dei kata kairous) alla einai eilikrines, endiaferon kai kalogrammeno.

    Perimenw antidrasi gia to cliffhanger, emena mou arese poly i teleytaia skini.

    ΑπάντησηΔιαγραφή