NBC 2006-2007 Schedule

Το NBC ξεκίνησε δυναμικά την προυσίαση των δικτύων για την επόμενη σεζόν, με ένα σύνολο φοβερών νέων επιλογών, και την ταυτόχρονη ανανέωση της κωμωδίας Scrubs ***. (Joey και Surface δεν είναι πουθενά στο πρόγραμμα, συνεπώς αποτελούν και επίσημα παρελθόν)

Στο πλήρες πρόγραμμα, με κεφαλαία είναι οι νέες σειρές (λεπτομέρειες παρακάτω) και με bold οι σειρές που θα σχολιάζονται στο blog.

ΔΕΥΤΕΡΑ
8-9 Deal or No Deal
9-10 HEROES
10-11 Medium

ΤΡΙΤΗ
8-9 FRIDAY NIGHT LIGHTS
9-10 KIDNAPPED
10-11 Law & Order: Special Victims Unit *

ΤΕΤΑΡΤΗ
8-9 The Biggest Loser
9-9:30 20 GOOD YEARS
9:30-10 30 ROCK
10-11 Law & Order

ΠΕΜΠΤΗ
8-8:30 My Name Is Earl
8:30-9 The Office
9-10 STUDIO 60 ON THE SUNSET STRIP
10-11 E.R. / THE BLACK DONNELLYS **

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
8-9 Deal or No Deal
9-10 Las Vegas
10-11 Law & Order: Criminal Intent


* Όσο η πρωταγωνίστρια της σειράς, Mariska Hargitay, βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, τη θέση της στη σειρά θα έχει η θεά Connie Nielsen ("One Hour Photo", "Demonlover", "Gladiator") και μιας και θεωρείται και η καλύτερη από τις 3 L&O σειρές, θα το ακολουθώ. Τουλάχιστον για όσο έχουμε την Connie, που προβλέπεται να μείνει για 6 επεισόδια.

** Το E.R. θα τρέξει με ελάχιστα repeats μέχρι το τέλος του 2006, όπου και θα έχει ένα winter finale. To timeslot τότε θα αναλάβει το δράμα The Black Donnellys των Paul Haggis και Bobby Moresco (οι βραβευμένες με Oscar, αχέμ, ιδιοφυίες πίσω από το "Crash"), το οποίο χωρίς επαναλήψεις θα τρέξει για όλη του τη σεζόν. Με την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν των Donnellys, θα επιστρέψει για την υπόλοιπη 13η σεζόν του το E.R..

*** Το Scrubs επιστρέφει "κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν", κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως θα αντικαταστήσει όποια κωμωδία πάρει την άγουσα γρηγορότερα. Ή, οτι θα το βλέπουμε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Argh.


ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Studio 60 on the Sunset Strip. Κοντολογίς, η πιο πολυαναμενόμενη νέα σειρά της σεζόν. Από τον μεγάλο Aaron Sorkin και τον μόνιμο συνεργάτη του, Thomas Schlamme, αυτή η dramedy παρακολουθεί τα γεγονότα στα παρασκήνια ενός SNL-type show, στη λογική του έξοχου Sports Night. Πρωταγωνιστεί το ονειρεμένο all-star cast των Matthew Perry, Amanda Peet, Bradley Whitford, μαζί με τους Sarah Paulson (Deadwood, "Serenity", "Down With Love"), Timothy Busfield (The West Wing), Carlos Jacott ("Being John Malkovich", Firefly), Evan Handler (Sex & the City) και άλλους.

Heroes. Τυχαίοι άνθρωποι ανακαλύπτουν πως διαθέτουν υπερηρωικές δυνάμεις, και πως το πεπρωμένο τους είναι να σώσουν τον κόσμο. Μιας στρίπερ ο αντικατοπτρισμός έχει δική του προσωπικότητα, ένας μπάτσος ακούει τις σκέψεις των άλλων, ένας ναρκομανής καλλιτέχνης ζωγραφίζει το μέλλον, ένας νεαρός μπορεί να σταματήσει τη ροή του χρόνου, κι αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους ήρωες που είμαστε καταδικασμένοι να αγαπήσουμε (τα πρώτα σχόλια για τον δίωρο πιλότο είναι αποθεωτικά). Σε μερικούς από τους 11 βασικούς ρόλους, συναντάμε τους Greg Grunberg (Alias, Felicity), Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), Leonard Roberts (Buffy the Vampire Slayer) και Ali Larter ("Final Destination").

30 Rock. Μην μπερδευτείτε με το Studio 60, αλλά και αυτή εδώ η κωμωδία της Tina Fey (SNL, "Mean Girls") ακολουθεί την καθημερινότητα των παρασκηνίων ενός variety show. Εκτός της Fey (που γράφει, πρωταγωνιστεί και είναι executive producer της σειράς), θα βλέπουμε τους Alec Baldwin, και Tracy Morgan (SNL). Στα credits των exec producers συναντάμε και τον Lorne Michaels, φυσικά επίσης του SNL.

Friday Night Lights. Spin-off της ομώνυμης ταινίας, με τον Billy-Bob Thornton στο ρόλο του προπονητή της τοπικής σχολικής ομάδας ράγκμπι. Εδώ, το κεντρικό ρόλο έχει πλέον ο Kyle Chandler ("King Kong"), αλλά το σενάριο και η σκηνοθεσία του πιλότου παραμένουν στον δημιουργό της ταινίας, Peter Berg, ο οποίος στη συνέχεια θα παραμείνει ως executive producer. Η σειρά έρχεται σε παραγωγή της Imagine των Brian Grazer και David Nevins, που απλά δεν μπορεί να κάνει λάθος.

Kidnapped. Ο Jeremy Sisto (Six Feet Under) ηγείται της αστυνομικής δύναμης που προσπαθεί να εντοπίσει τους απαγωγείς ενός εφήβου. Η σεζόν θα ακολουθεί αυτή τη μία υπόθεση. Στο cast συναντάμε επίσης τους Delroy Lindo, Timothy Hutton και Dana Delany. Showrunner είναι ο δημιουργός του Angel, David Greenwalt.

Και στα γρήγορα:

The Black Donnellys. Ιρλανδική μαφία στη Νέα Υόρκη, Paul Haggis, Bobby Moresco.
Raines. Αστυνομικό δράμα με τον Jeff Goldblum, από τους Graham Yost (Band of Brothers) και Frank Darabont ("The Shawshank Redemption")
20 Good Years. Κωμωδία με τους Jeffrey Tambor (Arrested Development) και John Lithgow.
Andy Barker, P.I. Κωμωδία με τον Andy Richter στο ρόλο ενός καταλάθος P.I., και τον Tony Hale (Arrested Development) στο cast. Σενάριο του πιλότου από τον Conan O' Brien.

2 σχόλια:

  1. Man oh man, ti tha protokatebazoume...

    To SVU einai kalo kai xoris tin "thea Connie Nielsen", pantos.

    To Heroes tha einai toso apisteuta teleio i autos pou egrapse to summary einai theos? :p

    Latreuo ton Peter Berg, alla giati tha paizei sto Friday Night Lights o lapas o Kyle Chandler? O anthropos einai walking Kryptonite.

    Auto Andy Barker, P.I. exei poly feugatous syntelestes, den to eixa syneiditopoiisei.

    Den tha kano asteio gia to The Black Donnellys giati einai apla too easy. This is called taking the high road.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To kserw mwre gia SVU kai epsaxna kairo mia dikaiologia gia na to blepw. Kai ti exei o Kyle Chandler? Ton agapisame sto King Kong kai ston Grey's Anatomy, wra na parei ti diki tou seira!

    Gia Donnellys min peis koubenta! Exoume kai mia ypoxrewsi pros to koino :P

    (plus, an bgaw ekei olo mou to axti tou xronou, isws kai na stamatisw na 8abw to Lost me toso pa8os!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή