Rumors!

UPDATE: Η ανανέωση του 7th Heaven έγινε επίσημη λίγες ώρες αφού πόσταρα τη φήμη, κι έτσι αυτός ο τηλεοπτικός καρκίνος θα ρυπαίνει το CW για τουλάχιστον 13 επεισόδια στην επόμενη σεζόν. Περισσότερα, φυσικά, την εβδομάδα που έρχεται.

Δύο μόλις μέρες πριν τα May upfonts, όπου τα 5 δίκτυα θα παρουσιασουν κι επισήμως το πρόγραμμά τους για την επόμενη σεζόν, οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με την τύχη παλαιών και νέων shows. Μερικές τυχαίες φήμες (εντελώς ανεπιοβεβαίωτες) που έχω τρακάρει το τελευταίο διήμερο.
  • Το CW έχει ένα καταστροφικό pilot development σύνολο, με αποτέλεσμα να θεωρείται όλο και πιο πιθανή η ανανέωση πολλών shows του WB. Everwood, One Tree Hill ελπίζουν και πάλι, ενώ έντυπα αναφέρουν οτι το 7th Heaven μπορεί τελικά και να συνεχίσει για ΤΡΕΙΣ ακόμα σεζόν. Η Veronica Mars των χαμηλότατων ratings δεν έχει πολλούς φίλους, αλλά η Dawn Ostroff (πρόεδρος του δικτύου) λογικά φτάνει και περισσεύει. Παράλληλα, το CW εξετάζει την περίπτωση μερικών πιλότων που φέρονται να έχουν απορριφθεί από άλλα δίκτυα.

  • Στο ABC δεν ξέρουν ποιους από τους ατελείωτους πιλότους τους να πρωτοδιαλέξουν. Και με το What About Brian μάλλον να ανανεώνεται (yay), τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για το Invasion που μάλλον κόβεται. Κάτι ακούγεται για διαπραγματεύσεις με το CW. Επίσης, όλα δείχνουν οτι το Grey's Anatomy μετακινείται στα βράδια της Δευτέρας.

  • Το NBC είναι το νέο αγαπημένο μου δίκτυο (who knew?) αφού μετά την επιστροφή του Aaron Sorkin, ακούγεται πως έκλεισε και τον πιλότο Heroes, για ένα γκρουπ ανθρώπων που ανακαλύπτουν πως έχουν υπερδυνάμεις, με τον too cool Greg Grunberg στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και τον Milo -Jess!- Ventimiglia από κοντά. Επίσης, δεν αποκλείεται να εγκρίνει και τον πιλότο της κωμικής σειράς της Tina Fey, αν και θεματικά μοιάζει με κλώνο του Studio 60 του Sorkin.

  • Sto CBS είναι ευχαριστημένοι με τα procedurals, οπότε πού χώρος για το υπερηρωικό Sex & the City, με τίτλο Ultra? Αν το CW αποφασίσει να μην προχωρήσει με το Mercy Reef (a.k.a. Aquaman), και με δεδομένη τη φτωχειά σοδειά του σε νέους πιλότους, θεωρείται πιθανό να καταλήξει εκεί το TV adaptation τυ ομώνυμου κόμικ των αδερφών Luna.

  • Fox? Μμμ? Τι?
    (α, παλικάρια, μην ξεχάσετε να εγκρίνετε την επόμενη cancelled series του Tim Minear, το Drive-- είμαι βέβαιος οτι θα είναι όσο αριστουργηματική χρειάζεται για να κοπεί στα, μμ, 4 επεισόδια)

  • Και άσχετο με τα upfronts, αλλά ας το χώσω κι αυτό τώρα. Το μέλλον του Deadwood δεν μοιάζει ιδιαίτερα ευοίωνο. Το ΗΒΟ αποφάσισε να μην ανανεώσει τα συμβόλαια του καστ, κάτι που πρακτικά σημαίνει οτι η σειρά θα τελειώσει φέτος το καλοκαίρι με την προβολή της 3ης σεζόν της. Αν τολμήσουν να ακουμπήσουν το Entourage θα γίνει της κακομοίρας.

Αρχίζοντας από αυτή τη Δευτέρα, 15 Μαίου, και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα γνωρίζουμε την αλήθεια για όλα τα παραπάνω, και για οτιδήποτε άλλο αφορά τα 5 δίκτυα.

Εγώ απλά να στείλω όση θετική ενέργεια διαθέτω σε Veronica Mars και Everwood, και μετά βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου