Season Finale: How I Met Your Mother (s1)

Χωρίς ποτέ να καταφέρνει να φτάσει τα επίπεδα του Office, το How I Met Your Mother συνεχίζει τη μοναχική του πορεία ως το μοναδικό old school sitcom που δεν προσβάλλει τον θεατή του. Μία σχέση δημιουργείται καθώς μια άλλη φτάνει σε οριακό σημείο, κι όμως ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν αισθάνθηκα το βάρος ενός "RossRachel". Ο Ted με την Robin είναι ιδιαίτερα ταιριαστό ζευγάρι, και αν και γνωρίζουμε οτι δεν θα καταλήξουν μαζί, έχουν την κατάλληλη χημεία που θα τους επιτρέψει να τραβήξουν μια σχέση για αρκετό διάστημα χωρίς να χρειαστεί να καταπιούν τη σειρά.

Αυτό οφείλεται εν μέρει και στο οτι επιτέλους η Lilly και ο Marshall είχαν ένα λόγο ύπαρξης. Προσωπικά, οτιδήποτε δίνει ευκαιρία στη δραματική ηθοποιό που κρύβεται μέσα στην Alyson Hannigan να λάμψει, είναι για μένα δεκτό. Το build-up που γινόταν εδώ και μερικά επεισόδια οδηγεί σε μια συγκινητική κατάληξη, τη στιγμή που ο Ted φτάνει σε νέα άκρα cheesιάς για να πείσει τη Robin να του δώσει μια ευκαιρία. Αλλά είναι τόσο πιστό στο χαρακτήρα που δεν μοιάζει ξένο ή επιτηδευμένο. Ο ρομαντικός Ted που έχουμε γνωρίσει εδώ και μία σεζόν, είναι ο άνθρωπος που θα χόρευε το χορό της βροχής για να κερδίσει την αγαπημένη του, και είναι αυτός που θα την φώναζε στη μέση του δρόμου για τη φιλήσει, εν μέσω καταιγίδας.

Eπίσης φοβερή ήταν η εμφάνιση των λατρεμένων μου Amy και Alexis, μακάρι να τους ξαναδούμε και του χρόνου. Για τον δεύτερο είναι πλέον χλωμό, αλλά η πρώτη άφησε υποσχέσεις για σχέση με τον Barney (ανήκουστο!), κι ενώ προηγουμένως είχε διδάξει στον Ted τον χορό της βροχής.

Συνεπές με ό,τι παρακολουθούσαμε επί 21 επεισόδια, το φινάλε της σεζόν για το How I Met Your Mother σίγουρα δεν έγραψε ιστορία (όπως υποπτεύομαι οτι έκανε το Office) αλλά επιβεβαίωσε τα στοιχεία που αγαπάει όποιος ακολουθεί τη σειρά, και δίνει αρκετούς λόγους για να περιμένουμε τη συνέχεια.

Α, και επίσης, όποια σειρά κλείνει τη σεζόν της με το "This Modern Love" των Bloc Party δε μπορεί να είναι κακή...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου