Entourage: Aquamom


Στην φρενήρη πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Entourage, ο Ari Gold έχει στήσει το δικό του ανεξάρτητο γραφείο και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ποντάροντας στην καριέρα του Vince και το αναμένομενο μεγάλο άνοιγμα του Aquaman. Ο Ari, όπως και ο ίδιος ο Vince, δε δείχνει να αγωνιά-- ξέρουν πολύ καλά οτι η ταινία θα είναι τεράστια. Στο Entourage, η επιτυχία δεν έρχεται με αρνητικούς συνειρμούς και αυτό ήταν πάντα η μεγάλη αρετή της σειράς. Πάντοτε μακριά από κάθε μίζερη λογική, έτσι και στο 'Aquamom' η λύση που βρίσκει ο Vince είναι ταυτόχρονα το publicity stunt που επιθυμεί ο Ari, αλλά και αυτό που ο ίδιος ο σταρ επιθυμεί πραγματικά. Ποιος είπε οτι για να ικανοποιείς τα media πρέπει καλά και ντε να είσαι δυστυχισμένος? Ο Vince Chase παίρνει πάντα αυτό που θέλει (εκτός αν αυτό λέγεται Mandy Moore), αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία αυτό που συναρπάζει δεν είναι ένας ακόμα σε μια σειρά θριάμβων, όπως δίχως αμφιβολία θα είναι και η νέα του ταινία. Αλλά η εξέλιξη των χαρακτήρων που τον περιτριγυρίζουν ελπίζοντας να εκμεταλλευτούν ένα κομμάτι της επιτυχίας του.

Ο Johnny Drama παραμένει ο κομπλεξικός αδερφός που δε μπορούσε: γκρινιάζει που η μητέρα του αγκαλιάζει πρώτα τον Vince, και απορεί πώς συμφώνησε να τον συνοδέψει στην πρεμιέρα του blockbuster εκ
είνου ενώ πριν χρόνια δεν είχε κάνει το ίδιο και για το dvd release της αποτυχημένης σειράς του Johnny. O Turtle παραμένει μια μικρή βδέλλα που εξαργυρώνει τη φιλία του Vince με προσκλήσεις για την μεγάλη πρεμιέρα τις οποία μοιράζει χωρίς μέτρο σε όποια γκόμενα δει μπροστά του. Κι όμως κι οι δυο τους ανταπεξέρχονται την ώρα της ανάγκης ("It's not your night, it's Vince's night", τους θυμίζει ο πάντα νηφάλιος Eric) όσο κι αν δε θέλουν να το δείξουν. Στον γυαλιστερό αλλά υπέροχο κόσμο του Entourage, τα εγωιστικά και κακομαθημένα παιδιά δεν τιμωρούνται για το φέρσιμό τους. Απλά το πολύ-πολύ να αναγκαστούν να θυσιάσουν την "best pussy night of the year" για να συνοδέψουν τις μητέρες τους στην πρεμιέρα της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας του καλοκαιριού.

Μερικά άλλα ωραία. Η παρουσία του James Woods ξεκαρδιστική. Στην βραδιά της πρεμιέρας αναρωτιέται on camera κατά πόσο μπορεί να ταυτιστεί με τον χαρακτήρα του στο Aquaman, έναν "wanna-rule-the-world"-type villain. Αυτό ενώ σε όλο το επεισόδιο κόβει βόλτες με την πλαστική γκόενά του (fun fact: είναι η πραγματική φιλενάδα του Woods!) απαιτώντας οι άλλοι να υπακούσουν σε ό,τι ζητάει χωρίς να έχει πραγματικό leverage! ("I'll shove your head up Turtle's ass" η απειλή του προς τον Drama, λίγο πριν αυτός του δώσει τον άδειο φάκελο)

Λάτρεψα το μικρό σχόλιο του James Cameron, οτι για να αποδωθεί πιο ρεαλιστικά ο χαρακτήρας του Aquaman έπρεπε να βρουν ένα τρόπο να αναπνέει μέσα στο νερό ο Vince, μια έξυπνη αυτοσαρκαστική ατάκα του σκηνοθέτη για την εμμονή του στην ακριβή αναπαράσταση κάθε στοιχείου των ταινιών του που έχει να κάνει με το νερό.

Ο Ari του Jeremy Piven παραμένει ο πιο απολαυστικός supporting χαρακτήρας της τηλεόρασης, και ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίνο τον αντιμετωπίζουν ο βοηθός του και η γυναίκα του είναι άριστα γραμμένος. Speaking of, η παρουσία του gaysian Lloyd είναι πάντα ξεκαρδιστική!

Αλλά πού ήταν η Mandy Moore?

3 σχόλια:

  1. "The gym, Lloyd. The fucking gym."


    O Jeremy Piven einai o kalyteros ithopoios ekei mesa. Kanei enan gigantic jerk alla exei kai merikes poly anthropines stigmes o atimos. Ontos tin Mandy Moore tin egrapsan teleios, eidika an skeftei kaneis ti drama eixe pesei tin proigoumeni season. Speaking of drama, mipos den symaptheis ton Johnny??? Why? Exei poly gelio kai as einai toso pathetic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oxi re, eisai kala? I love Drama! Einai toso aksiolatreytos mes stin pathetic-ness tou!! Pws to eipe to apisteyto se ayto to epeisodio gia tin gkomena pou pernage? "Top-tall... torso's too long, legs are too short. She's inverted!"

    Basika o monos apo tous 5 pou den einai pragmatika endiaferon einai o Vince, alla kata kapoio tropo aytos einai san plot device tis idias tis seiras tou (LOL).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Vince/Adrien Grenier einai poly art-imitating-life fasi, alla prosopika pio axristo kai annoying theoro ton Turtle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή