Bits

Ανακοινώθηκε κι επίσημα οτι ο πολυβραβευμένος Βραζιλιάνος ηθοποιός Rodrigo Santoro αποτελεί νέο cast member για το Lost, σε ρόλο-μυστήριο (duh). Τον Santoro τον ξέρουμε οι περισσότεροι από το ρόλο του στο 'Love, Actually' όπου και ήταν το αντικείμενο του πόθου της Laura Linney- και κάποιοι τυχεροί είχαμε πλαντάξει στο κλάμα βλέποντάς τον στο αριστούργημα του Walter Salles, 'Abril Despedaçado'. Εξαιρετική κίνηση για το δράμα μυστηρίου ενόψει της 3ης σεζόν του. Αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις για άλλα δύο νέα μέλη του καστ.

Το ΤΝΤ μας ενημερώνει οτι ο Kevin Bacon θα σκηνοθετήσει το φινάλε της δεύτερης σεζόν του The Closer, στο οποίο πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Kyra Sedgwick. Το εν λόγω επεισόδιο, για κάποιο λόγο, θα προβληθεί το Δεκέμβριο (?!).

Σχετικά με το Prison Break, τέλος, οι παραγωγοί μας πληροφόρησαν τι πρόκειται να συμβεί τώρα που πρακτικά όλο το recurring cast φεύγει από τη σειρά. Ο ρόλος του Terrence Steadman θα γίνει re-cast (ο John Billingsley είναι series regular στο εξαιρετικό νέο δράμα The Nine), ενώ οι χαρακτήρες της Προέδρου Caroline Reynolds και της κοπέλας του Sucre, Maricruz, θα συνεχίσουν ως έχουν, αλλά προφανώς off-screen. Οι παραγωγοί ελπίζουν οτι θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν κάποιες εμφανίσεις των δύο ηθοποιών αργότερα στη σεζόν. Η Patricia Wettig (Reynolds) είναι series regular στο οικογενειακό δράμα Brothers & Sisters, ενώ η Camille Guaty (Maricruz) θα είναι κι αυτή μόνιμη στο The Nine. Ιδιαίτερα για την αποχώρηση της Wettig από τη σειρά, ακούγεται πως στο Fox έχουν πέσει κεφάλια. Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου