Amy S-P on "The Return of Jezebel James"

Σε μια χορταστική της συνέντευξη στο EW.com, η Amy Sherman-Palladino μιλάει αναλυτικά για τη νέα της σειρά, The Return of Jezebel James, αλλά και για την παλιά της, το λατρεμένο Gilmore Girls (το οποίο δηλώνει ανήμπορη να παρακολουθήσει- δεν πειράζει Amy, δεν χάνεις και τίποτα), λίγο-πολύ αποκλείοντας την όποια πιθανότητα υπήρχε να επιστρέψει για το φινάλε.

Μαθαίνουμε πως ο νέος της πιλότος, μια 30-λεπτη κωμωδία που θα γυρίζεται μπροστά σε live κοινό, επιλέχτηκε κι επισήμως από το FOX για development μέσα στο 2007. Το κεντρικό concept θέλει δύο εντελώς διαφορετικές αδερφές που ως τώρα διατηρούσαν μια τυπική σχέση μεταξύ τους, να επανενώνονται κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες. Η μεγάλη -η συγκροτημένη από τις δύο- αποφασίζει να γίνει single μητέρα, αλλά για ιατρικούς λόγους δε μπορεί, κι έτσι ζητάει από την μικρή αδερφή της -που από ό,τι καταλαβαίνω θα είναι κάπως πιο ελευθέρων ηθών- να κυοφορήσει εκείνη το μωρό. Όπως λέει η Amy, αυτή η σειρά θα διαφέρει βασικά από το Gilmore στο οτι εκεί οι δύο πρωταγωνίστριες είχαν έτοιμη τη μεταξύ τους χημεία από τον πιλότο. Εδώ, οι δύο αδερφές ξεκινούν πρακτικά ως άγνωστες και οι σχέση τους θα αναπτυχθεί σταδιακά.

Φυσικά περιμένω αυτή τη σειρά σα να μην υπάρχει αύριο, και τώρα έχω και μια επιπλέον περιέργεια για το πώς ο γρήγορος και non-stop διάλογος της Palladino θα μπορέσει να συνυπάρξει με κόσμο που θα περιμένει το punchline για να γελάσει. Σε αυτό τον τομέα μυρίζομαι μια μίνι-καταστροφή α λα Sports Night (όπου το laughtrack εν τέλει εγκαταλείθφηκε) αλλά αυτό δε μειώνει σε τίποτα την αγωνία μου για το όλο project.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου