Still here.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί! Για διάφορους λόγους δεν έχω καταφέρει να ανανεώσω καθόλου το blog, αλλά τώρα με την είσοδο του νέου έτους θα έχουμε και πάλι μπόλικο υλικό. (κι εκτός από τις επιστροφές και τα νέα shows, θέλω να πιστεύω πως θα προλάβω μέσα στο πρώτο μισό του Γενάρη να κάνω μια κάποια ανασκόπηση του 2006) Οι πρεμιέρες για την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους, πάντα με το ενδεχόμενο κάποιας αλλαγής της τελευταίας στιγμής, έχουν ως εξής:

Τρίτη 2/1
Dirt (FX)
Σε παραγωγή Courtney Cox και David Arquette, αυτό το νέο δράμα με πρωταγωνίστρια την ίδια την Cox ακολουθεί μια εκδότρια σκανδαλοθηρικής εφημερίδας και εξετάζει το πώς έχει τη δύναμη να επηρεάζει τις ζωές των διασημοτήτων. Για αυτό το project (το οποίο οι πρώτες κριτικές χαρακτηρίζουν από "βαρετή αποτυχία" μέχρι "λάσπη") το FX μας στερεί το Shield για 3 ακόμα μήνες.

Τετάρτη 3/1
Friday Night Lights (NBC)
Το πρωτοετές δράμα που έχει καθηλώσει κριτικούς και όποιο μικρό μέρος του κοινού μπήκε στον κόπο να το τσεκάρει, επιστρέφει για το δεύτερο μισό της σεζόν του σε νέα μέρα προβολής.

Πέμπτη 4/1
Comedy Block (NBC)
The Office, My Name is Earl, Scrubs και 30 Rock επιστρέφουν για να συνεχίσουν και στο νέο έτος αυτό το θεσπέσιο κωμικό δίωρο που συγκέντρωσε στις Πέμπτες το NBC.

The O.C. (FOX)
Το FOX συνεχίζει να καίει τα επεισόδια του O.C. σαν τρελό για να τελειώνει το συντομότερο δυνατό, και έτσι το show επιστρέφει τάκα-τάκα με την είσοδο του 2006. 8 επεισοδιάκια έμειναν!

Ugly Betty (ABC)
Άλλη μια αγαπημένη νέα σειρά επιστρέφει στο πρόγραμμα για το δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν της. Θα επιστρέψει μαζί και η Salma Hayek? Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου