Little Barney. Barnicle Junior? Barnana.


Λίγα σχόλια για το νέο How I Met Your Mother και τη Barnana του Barnicle.

That sounded dirty! Όχι, σοβαρά τώρα, αυτό το επεισόδιο ήταν ο Barney, κι ας μην είχε κάποιο κύριο plot. Η σειρά συνεχίζει να δημιουργεί catchphrases σα να είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου και αυτό είναι που την διατηρεί στο επίπεδο που έχει ανέβει, ακόμα και όταν το υπόλοιπο επεισόδιο είναι σχετικά αδιάφορο. Εδώ δεν πολυνοιάστηκα για τα τρεχάματα στη δουλειά του Ted, και η σκηνή με το μεγάλο payoff (όπου στέλνει το πρώην αφεντικό του σε έμφραγμα) έμοιαζε κάπως πολυπαιγμένη.

Αλλά τι να τα κάνεις αυτά άμα έχεις το γυμνό Marshall και τους άλλους 3 να τον κοροϊδεύουν? ("New dart"="Nude art" ρε!) Όποτε θελήσω ξανά να hype-άρω κάτι θα έχω στο νου μου πλέον τη στρατηγική Barney. "Αν αύριο ανακαλύπτανε πώς να γιατρέψουν τον καρκίνο, αυτός ο πίνακας θα ήταν ακόμα το κορυφαίο πράγμα που συνέβη αυτή την εβδομάδα!" Πώς να μην προσκυνήσεις?

Και φυσικά η σκηνή του κλεισίματος, με τον Barney να κάνει αγώνα για να μην κλάψει καθώς απαριθμεί nicknames για τον Barnicle Junior. Σοβαρά τώρα, όταν είπε "Barnana" έφτυσα τη γουλιά καφέ που μόλις είχα πιει. Barnana! Και ο αδένας που παράγει awesome! Πόσο πιο cool μπορεί να είναι ένας χαρακτήρας?!

1 σχόλιο: