Lost ends!!...

...eventually.

Σας είχα, ε? Χοχο. Λοιπόν, χωρίς πλάκα: στη διάρκεια του χειμερινού press tour του ABC, οι showrunners Damon Lindelof και Carlton Cuse αποκάλυψαν πως πλέον βρίσκονται σε συζητήσεις με τα κουστούμια του καναλιού ώστε να ορίσουν το endpoint της σειράς- ιδανικά, κατ'αυτούς, μέσα στο 2008. Η J.K. Rowling είχε εξαρχής ορισμένο το κλείσιμο της ιστορίας του Harry Potter στα 7 βιβλία, και έτσι μπορούσε να αναπτύσσει τις ιστορίες με στόχο τον 7ο αυτό τόμο: σύμφωνα με αυτή τη λογική κινούνται και οι παραγωγοί του Lost, που πιστεύουν πως ορίζοντας το φινάλε της σειράς θα μπορούν με μεγαλύτερη ελευθερία και δημιουργικότερα να κατευθύνουν την ιστορία προς τα εκεί, χωρίς τις κοιλιές που παρουσίαζε ασταμάτητα το δημιούργημά τους μέσα στο 2006.

Αν όλα πάνε όπως αναμένεται, το Lost θα έχει παράξει 93 επεισόδια ως το τέλος της 4ης σεζόν του, καλοκαίρι του 2008. Μια μίνι-σεζόν αντί επιλόγου, θα φέρει το μετρητή γύρω στο 100 (και το Lost σε syndication, όπου βρίσκονται τα πολλά λεφτά) και πιθανότατα, το φινάλε.


Μερικές σημειωσούλες ακόμα. Η Jennifer Aniston θα εμφανιστεί στο season finale του Dirt της Courtney Cox, αλλά ποιος νοιάζεται? Ξυπνήστε με όταν θα επανενωθούν και με τους άλλους τέσσερις...

Sopranos και Entourage επιστρέφουν για να κλείσουν 6η και 3η σεζόν, αντίστοιχα, στις 8 Απριλίου, με τον David Chase να γράφει και να σκηνοθετεί το φινάλε της σπουδαίας σειράς του.

ΦΥΓΑΜΕ! Το American Idol επιστρέφει απόψε! Όλα είναι όπως τα γνωρίζουμε: η Paula μεθυσμένη, ο Simon sooo into himself, οι ψωνάρες ατελείωτες, και ο Randy... ερμ, είναι απλώς The Dawg. To 2007 ξεκινάει απόψε.

6 σχόλια:

  1. Προφανώς είναι ο μόνος τρόπος να σωθεί το Lost. Άλλωστε όλες οι μεγάλες σειρές, έτσι δεν ξεκινάνε; Με φιξαρισμένο τέλος; Να, πάρε τη Βέρα στο Δεξί για παράδειγμα :οD

    Όταν λέμε syndication στα 100, τι εννοούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100 επεισόδια είναι το σημείο έπειτα του οποίου ένα κανάλι μπορεί να πουλήσει τη σειρά σε όποιον ενδιαφέρεται για να την προβάλει σε επανάληψη όσο και όποτε γουστάρει. Και βασικά το πολύ χρήμα για τα δίκτυα προέρχεται από αυτές τις συμφωνίες. Εν ολίγοις, που να χτυπιούνται οι Lindelof-Cuse, λιγότερα από 100 επεισόδια δεν υπάρχει περίπτωση να γυριστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. W nai, to Lost staff eide to fws!

    Egw sou lew, o BKV tous xtupise sto kefali me to hyperactive intelligence tou kai tous eipe ti prepei na kanoun... Den uparxei alli eksigisi... Allwste nomizw sto bkv.tv (i sto whedonesque) forum eida kapoion na gkriniazei (epitelous) gia to poso megali koilia exei kanei to Lost prin liges meres :P

    Episis kati kakomoira pou kserw gkriniazoun sto serendipitous forum, edw kai kana xrono malista, alla poios tous akouei autous...


    Double-yay gia to Entourage, btw, can't wait, simera malista vlepame to epika "meh" trailer tou A Boy-Girl Thing me tin Samaire Armstrong kai (prin kai meta apo tis faseis pou evriza tin tainia) suneiditopoiisa poso mou exei leipsei i seira...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Whedonesque ήταν ;)

    Eλπίζω μόνο μέχρι να τελειώσει η σειρά, να προλάβει να σηκώσει κανά Έμμυ ο BKV για να το έχει δίπλα στα Eisner... (ή έστω ο Drew Goddard)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως --και δεν παίρνω κι όρκο-- μου φαίνεται πως και πέρσι τέτοια εποχή, ο Lindelof πάλι προσπαθούσε να αφήσει κάτι τέτοια υποννοούμενα, ότι δλδ θα ήθελε να κάτσει με τους φραγκάδες κ να συζητήσουν για ημ/νια τέλους, αλλά δεν τον είχε βάλει κανείς απο κουβέντα.

    Και τι έγινε, θα μου πεις. Οκ, αυτό για όσους ρίχνουν το φταίξιμο στους δημιουργούς αντι στους παραγωγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι είναι. Ο Lindelof πράγματι ήθελε η σειρά να μην υπερβεί τις 4-5 σεζόν, αλλά θεωρούσε πως η μόνη απάντηση που θα έπαιρνε (ή που μπορεί και όντως να πήρε, πριν το Lost χάσει μες στο 2006 κάτι 7-8 εκατομμύρια θεατές) θα ήταν "ΟΚ, παραιτήσου, θα βάλουμε άλλους να τρέχουν το show."

    ΑπάντησηΔιαγραφή