24: We have a mole!

Δυο λόγια για το τελευταίο, καραπρωτότυπο 24.

Είναι περίεργο, ακόμα και στις δυνατότερες σεζόν του 24 αυτά τα μεσαία επεισόδια είναι συνήθως τα πιο βαρετά της χρονιάς. Φέτος όμως η κοιλιά μετά το opening miniseries ήταν τόσο μεγάλη, που οι προβλέψιμες εξελίξεις της μέσης μοιάζουν όαση. Παραμένουν προβλέψιμες, παρ'όλ'αυτά.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγραφα πώς οι supporting χαρακτήρες μπορεί και να σώσουν τη σειρά, αλλά εδώ τα πράγματα άρχισαν ήδη να χαλάνε. Καταρχάς οι Logans ήταν Μ.Ι.Α. και φοβάμαι την πιθανότητα να μην αναφερθούν ξανά, παρά να μας πουν off screen οτι ο Logan πέθανε. Σαν την Audrey ένα πράγμα. By the way, πέθανε η Audrey? So random!

Ο αντιπρόεδρος έχει κάθε προοπτική να εξελιχθεί σε "love to hate" κάθαρμα, αλλά εδώ φτάνει σε τέτοια επίπεδα παραλογισμού, που αυτή η αρετή κινδυνεύει να χαθεί, αν δεν έχει χαθεί ήδη για πολλούς θεατές. Επιπλέον... το πολιτικό κατεστημένο τρέχει να εμπλακεί σε έναν άδικο και ανήθικο εκδικητικό πόλεμο τη στιγμή που βγάζει από τη μέση τον πρόεδρο Palmer? Εμ, δεν έχουμε ξαναδεί το ίδιο ακριβώς σενάριο στη 2η σεζόν? Right down to the names?

Και μην αρχίσω καν με τις ιστορίες στη CTU. Όχι, να αρχίσω. Εξαιρώντας την ιδιοφυή σκηνή με το φιλί της Chloe και του Morris (που ούρλιαζε οτι ο Fury την πέταξε σαν ωραίο πιθανό αστείο και απλά την χώσανε στο σενάριο χωρίς να δένει με τίποτα), οτιδήποτε άλλο ήταν ξανα-ξανα-ξανα-ζεσταμένο φαγητό. Η Nadia αποκαλύπτεται και καλά ως mole -κάτι που προφανώς δεν είναι- σε μια διπλή "ανατροπή" που ήταν επίπονα προφανής από την πρώτη στιγμή που ο Milo τη φλέρταρε. Και δε θα με πείραζε αν πήγαινε για λίγο, αλλά εδώ το τραβάνε για τουλάχιστον άλλο ένα επεισόδια, άρα θεωρούν πως όταν έρθει, θα είναι legitimate ανατροπή! Και ο Doyle? Είναι τόσο απίστευτα προφανής ως ο πραγματικός mole, που θέλω να ελπίζω πως τελικά δεν θα είναι, αλλιώς θα χάσω πολύ μεγάλο μέρος της πίστης μου στις ικανότητες των showrunners του 24.

Τουλάχιστον δεν ήταν βαρετό, όπως μεγάλο ποσοστό των επεισοδίων που έχουν προηγηθεί.

4 σχόλια:

  1. I thought it was kinda sweet pou i teleutaia ton Moikanon Audrey epsaxne ton Jack. :p

    To oti oi Logans den tha exoun kalo telos epibebaiothike kai apo tis anakoinoseis ton epomenon seiron tis Jean Smart kai tou Itzin. Tha tous ksepetaksoun etsi kai tha meinei o Aaron me ta frouta sto xeri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά που πέθανε η Audrey... Σιγά που η Nadia είναι mole...
    Όπως το λες, τα ίδια τα παλιά...
    Ελπίζω πάντως ο Doyle να μην είναι mole, θα είναι εντελώς *μα εντελώς* χαζό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pantos auti i mini apokalypsi gia tin Audrey edose tin eukairia sto Kieferoni gia some more excellent acting, esto kai gia ligo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Indeed! Jack with a vengeance είναι πάντα ένας Jack που μας αρέσει να παρακολουθούμε! Αλλά θα έχει πλάκα να πάει στην Κίνα να εκδικηθεί το θάνατο της Audrey, και φυσικά να τη βρει ζωντανή. Τη σκοτώνεις επί τόπου?

    By the way, οι νέες σειρές των Logans μπορεί απλώς να σημαίνει οτι δε θα πολυεμφανίζονται. Εδώ ο McNicol είναι regular και στο Numbers! (είναι ακόμα? Αλλιώς μου χαλάει το επιχείρημα! Η ΖΩΗ ΤΟΥ CHARLES ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΌ! Όλοι οι άλλοι έχουν πεθάνει στο 24!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή