HBO schedule

Σήμερα το HBO ανακοίνωσε με ακρίβεια το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι, οπότε επί τη ευκαιρία συνοψίζω για τους επόμενους 5 μήνες.

5 Απριλίου: Season 3b premiere, Entourage (8 επεισόδια) / Season 6b premiere, The Sopranos (9 επεισόδια).
3 Ιουνίου: (?) Season 3 finale, Entourage.
10 Ιουνίου: SERIES FINALE, The Sopranos / SERIES PREMIERE, John From Cincinnati (12 επεισόδια).
17 Ιουνίου: Season 2 premiere, Big Love (12 επεισόδια) / Season 4 premiere, Entourage (12 επεισόδια).


Οπότε ουσιασικά θα έχουμε Entourage αδιάκοπα επί 5 μήνες, αλλά εμένα άλλο μου κεντρίζει το ενδιαφέρον σε αυτό το πρόγραμμα. Δεν είναι φοβερά συμβολικό το οτι η signature σειρά του ΗΒΟ δίνει τη σκυτάλη σε αυτό που το δίκτυο ευελπιστεί να είναι το επόμενο μεγάλο δράμα του? Την ίδια νύχτα! Τελειώνει ο Chace, ξεκινά ο Milch! Για την ιστορία, να δηλώσω βαρύγδουπα οτι ο John του David Milch είναι H Πιο Πολυαναμενόμενη Σειρά Του 2007 Για Το US TV. (ή αλλιώς, "Εκεί όπου τα surfboards του 90210 συναντούν τον μετρικό διάλογο του Deadwood")

By the way, εκείνες οι τηλεταινίες του Deadwood τι απέγιναν? Την τελευταία φορά που ακούσαμε για δαύτες, τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν Μάιο, αλλά πάει καιρόοοοος από τότε που ακούσαμε ό,τι ακούσαμε. Να υποθέσω οτι σιωπηλά αποδέχτηκαν όλοι οτι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί? Προσωπικά, αν και θα ήθελα να δω το όραμα του Milch να ολοκληρώνεται, δηλώνω ικανοποιημένος με τον Al να σφουγγαρίζει τα αίματα μετά την έλευση του George Hearst. Είναι ένα συμβολικό κλείσμο πολύ πιο δυνατό από ό,τι ίσως και ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς θα περίμενε. Anyway. Νέα χρονιά, νέο αριστούργημα? Θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου