Catching up on Ugly Betty


Λίγα σχόλια για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ugly Betty...

Δεν είναι από τις σειρές που νιώθω την ανάγκη να σχολιάζω κάθε εβδομάδα, αλλά είναι ίσως αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη σταθερά (μαζί με το How I Met Your Mother) όταν μιλάμε για τηλεοπτική διασκέδαση! Tα πρόσφατα περάσματα από Tim Gunn (πακέτο με την αναφορά του Mark στο Project Runway καθώς φώναζε στην Christina "make it work!") και Lucy Liu έκαναν για δυο ακόμα bits εμνευσμένου casting, και το ίδιο ένιωσα και με το 1-2 pounch που ήταν η αποχώρηση του Walter (καλά ξεκουμπίδια!) και η έλευση της Charlie. By the way, η Jayma Mays παίζει μέσα σε λίγους μήνες μια αξιολάτρευτη κοπελίτσα που λέγεται Charlie σε δύο διαφορετικά shows? Oh, the post-whateverism!

Στο κεντρικό στόρι, είναι εντυπωσιακό το ότι παρακολουθώ μια ειρωνική σαπουνόπερα και νοιάζομαι για τους χαρακτήρες παρά για την σεναριακή παλαβομάρα! Αλλά ναι, ούτε που μου καίγεται καρφάκι τι θα απογίνει ο papa Meade, ενώ την ίδια στιγμή έχω περιέργεια να δω πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Alexis με τον Daniel. Στην ίδια λογική, δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο ποιος σκότωσε τη Fay και τι σχέση είχε η mama Meade, αλλά από την άλλη κάθε σκηνή της είναι χρυσός, αρκεί να μη μιλάει για την πλοκή! Δηλαδή συγγνώμη, αλλά η αντιμαχία της με τη μανιακή stalker Constance δεν ήταν ανεκτίμητη?

Και μια που ήρθα στο πιο πρόσφατο επεισόδιο... Πρώτα απ'όλα, ο οδοντοτεχνίτης? Τον κακομοίρη! Ήταν αστείο την πρώτη φορά όταν θεώρησε κάποιος δεδομένο πως ήταν ο Henry, έγινε ακόμα πιο αστείο όταν το πίστευαν όλοι, έγινε highlight της σειράς όταν το νόμισε και η Constance! Kαι, στη γλυκιά παράδοση της σειράς, ο χαρακτήρας παρότι σχεδιασμένος αποκλειστικά για one-joke, μέχρι να κάνει την έξοδό του τον είχαμε ήδη συμπαθήσει πανάθεμά τον. Αυτές οι έξυπνες κινηματογραφικές αναφορές τον έκαναν πολυ πιο συμπαθή από όσο και οι σεναριογράφοι ίσως περίμεναν.

Δύο άλλα πρόσφατα highlights? Η Amanda ως θύμα της ματαιοδοξίας της, να κυκλοφορεί όλη μέρα σαν φυλακισμένη σε αυτό το αισχρό κολλητό λάτεξ (?), και πάνω από όλα? Η αναπαράσταση του Hairspray από τον Justin, στο αναπόφευκτο για κάθε σειρά επεισόδιο, όπου κάποιοι χαρακτήρες παγιδεύονται στο μετρό και φτιάχνουν και πάλι τη σχέση τους. Κλισέ? Κλισέ!. Αλλά η παράσταση από τον Justin έβαλε το στόρι εκείνο στο hall of fame. Mark Indelicato FTW.

5 σχόλια:

  1. O Justin einai apisteytos! Mazi me thn Amanda kai ton Mark einai oi agaphmenoi mou. Parempiptontws, h Becki Newton einai pantremenh me Ellhna kai kserei Ellhnika! 8elw na th gnwriswww LOL

    Asxeto (teleiws): Prison Break de blepeis? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kι εγώ θέλω να τη γνωρίσω! (LOL)

    Prison Break το βαρέθηκα ανεπιστρεπτί κάπου γύρω στο 6ο-7ο επεισόδιο της 2ης σεζόν. Δεν ξέρω αν η σειρά όντως έγινε πο βαρετή ή αν απλώς σε εκείνο το σημείο είχαν ξεκινήσει όλες οι υπόλοιπες σειρές που βλέπω, αλλά όταν συνειδητοποίηση πως η παρακολούθησή του μου είχε γίνει υποχρέωση, το παράτησα.

    Πώς πάει τελευταία? Σκέφτομαι να δω τα 2-3 τελευταία επεισόδια της σεζόν, τώρα που ανακοινώθηκε οτι θα γυριστεί και 3η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δες ξανά Prison, έχει φτιάξει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Opws eipe k o tony, des to. K gw ksenerwsa sto 2o kyklo, sthn arxh, to 8ewrhsa argo k bareto alla meta pairnei ta panw ths h seira... Eidika apo kei pou o ka8enas pairnei to dromo tou k pali. Trust me!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με χάλασε λίγο το διάλλειμα που έκανε, έχασα επαφή
    πάντως είναι από τις πιο ευχάριστες στιγμές μου η UB και γουστάρω σχεδόν όλους τους χαρακτήρες (-> μη ξεχνάτε τη τη γουλιελμίνα, in bitch we trust!) το ντεκόρ στο διάδρομο που αλλάζει, χιομουριστικά σχολιάκα από το χώρο της μόδας, τους guests κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή