HIMYM, Season 2, Episode 18


Spoilers για το τελευταίο How I Met Your Mother.

Well, σε κάποια φάση θα έπρεπε κάτι να αρχίσει να στραβώνει, σωστά? Ένα ακόμα άψογο επεισόδιο, humor-wise, αλλά το twist με την επιστροφή του Ted στο "πατρικό" είναι αυτό που μένει. Τα τελευταία επεισόδια ήταν λίγο-πολύ self-contained, και αναρωτιόμουν πότε θα αρχίσει να συμβαίνει κάτι με long-term επιπτώσεις, δεδομένου του οτι πλησιάζει το φινάλε.

Προσωπικά πιστεύω οτι ενώ ο Ted με τη Robin έχουν καλή χημεία (και είναι ιδιαίτερα συμπαθείς ως ζευγάρι όταν παραμένουν στο background των επεισοδίων), οι συγγραφείς έχουν σκιαγραφήσει πολύ αποτελεσματικά από νωρίς το οτι τελικά δεν είναι σωστοί ο ένας για τον άλλον. Αν μη τι άλλο, αν ο Ted ταιριάζει απόλυτα με κάποιον, είναι με τον Marshall και τη Lilly (η ιδέα του Marshall οτι πρέπει να τον παντρευτούν ήταν περίεργα spot on!) και φυσικά με τον Barney.

Πέρα από αυτό, τα αστεία δεν ήταν αθάνατα στο βαθμό άλλων αστείων που έχουμε πάρει πρόσφατα... μέχρι το φινάλε! Θέλω να πω, ποιος κάθεται να σκεφτεί 10 διαφορετικά barney-esque puns για το ίδιο πράγμα, και τα "καίει" μέσα σε ένα λεπτό?! (Και είναι ιδέα μου, ή τα πρώτα items της λίστας ήταν πολύ πιο αστεία από αυτά που είχαν τις πρώτες θέσεις?) Γι'αυτό λατρεύω τόσο πολύ αυτή τη σειρά, γιατί δεν τσιγκουνεύεται τις απίστευτες ιδέες της. Κατά τα άλλα, λάτρεψα τα 23λεπτα ταξίδια του Barney, την αναδημιουργία του υπνοδωματίου του Ted μέσα στο μεταφορικό φορτηγό, τον Marshall να ξεχνάει το χαρτί υγείας, και φυσικά τον Barney να μην μπαίνει καν στον κόπο να πείσει τον Ted οτι δεν είναι ο Barney, αλλά το λέει έτσι κι αλλιώς.

Και τώρα πάλι επαναλήψεις? Γκρμπφ. Γιατί δεν ακολουθούν όλοι το μοντέλο του Heroes ή του 24? Το ΗΙΜΥΜ είναι σταθερά η σειρά που ενώ έχει όσα επεισόδια ανά σεζόν έχουν και οι υπόλοιπες, έχω πάντα την αίσθση οτι δεν προβάλλεται ποτέ. CBS, τι περιμένεις...

1 σχόλιο: