HIMYM, Season 2, Episode 19


Σχόλια για το ελαφρώς άνισο προχθεσινό How I Met Your Mother.

OK, όχι ελαφρώς. Βαρέως! Εκτιμώ φυσικά το οτι η σειρά χτίζει σιγά-σιγά προς τον γάμο του season finale, αλλά θα περίμενα κάτι πιο awesome για bachelor party του Marshall. Όπως και ο ίδιος ο Marshall, βασικά. Θέλω να πω, αν είναι να σου χαλάσει μια τέτοια στιγμή, να σου καταστραφεί παντελώς, ας γίνει με έναν τρόπο που θα σε κάνει να το σκέφτεσαι και να λες "Τhank God for Barney!" H εξέλιξη αυτού του party όμως ακουγόταν περισσότερο ενδιαφέρουσα στη διήγηση που ακολούθησε παρά στην πραγματικότητα.

Aπό το A-story κρατάω κυρίως τον ξεκαρδιστικό τυπάκο με τα κλισέ, κυρίως γιατί τον ξέρω αυτόν τον τυπάκο, είναι εκεί συνέχεια, σε κάθε πιθανή κοινωνική εκδήλωση, και λέει τις ίδιες ακριβώς παπαριές! Αυτό είναι το μεγαλύτερο credit αυτής της σειράς, το πώς καταφέρνει και αγγίζει χιουμοριστικά καταστάσεις που σίγουρα έχουμε ζήσει. Πολλές φορές.

Κακά τα ψέμματα πάντως, όλα τα λεφτά σε αυτό το επεισόδιο ήταν η δεύτερη ιστορία, με τις θείτσες, τις γιαγιάδες, τη μοναχή και το μαύρο πέος της Robin! Oι γκριμάτσες της Cobie Smulders ήταν ανεκτίμητες, και η ανατροπή με το Sex & the City αποτέλεσε μακράν το highlight του επεισοδίου! Περιττό να αναφέρω πως ούρλιαζα από τα γέλια όσο η γιαγιά περιέγραφε τη χρήση της "μηχανής" στη Lily. Και μόνο για αυτές τις σκηνές, το επεισόδιο καταγράφεται στις καλές στιγμές της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου