Entourage: The Resurrection


Σύντομα spoilers για Entourage, το οποίο παρά τις ενστάσεις που εξακολουθώ να έχω, τουλάχιστον είναι ξανά διασκεδαστικό σε επίπεδα δεύτερης σεζόν.

Συνεχίζουμε λοιπόν στην κατεύθυνση της προηγούμενης εβδομάδας, με περισσότερο τρέξιμο και περισσότερες διαπραγματεύσεις, αυτό δηλαδή που η σειρά κάνει καλύτερα. Τα καλά νέα είναι πως ο Haggis αποχώρησε από το "Medellin" οπότε δε θα χρειαστεί να τον υποφέρουμε σε recurring ρόλο, τα κακά νέα είναι πως ο Vince θα έχει δημιουργικό έλεγχο, μη χέσω!

Δεν ξέρω, θα ήθελα για μια φορά να δω τον Μέγα Σταρ να χάνει. Όχι όπως "έχασε" το "Medellin" για να το ξανακερδίσει στην πορεία-- να χάσει. Ακόμα και οι φαντασιώσεις στερούνται ενδιαφέροντος αν δεν έχουν κάποιου είδους κόστος για τον ήρωα. Ο Vince είναι στην κοσμάρα του καθόλη τη διάρκεια της σειράς, και όχι μόνο έχει δόξα και χρήμα, όχι μόνο έχει τον Ari να τον παρακαλά να τον πάρει πίσω, αλλά τώρα θα βγει από πάνω επανεφευρίσκοντας τον εαυτό του ως παραγωγό και -εφιάλτης alert- ίσως και σκηνοθέτη? Μπρρρ!

(Τhat said, η σκηνή στο δείπνο όπου εξηγεί το pitch του στον υποψήφιο χρηματοδότη... Heh, that was cool.)

Στο Johnny-related subplot του επεισοδίου, οι λίγες σκηνές του "Five Towns" που είδαμε έμοιαζαν να αξίζουν κάθε ατάκα-δηλητήριο των κριτικών, κι επιπλέον το payoff με τα πανήψυλα ratings ήταν προφανές από τη στιγμή που διαπιστώσαμε πόσο αρνητικοί ήταν όλοι απέναντί του. Μέχρι και τον αριθμό των θεατών είχα προβλέψει! Παρ'όλ'αυτά, ο Drama παραμένει πιο διασκεδαστικός χαρακτήρας από τον αδερφό του, ακόμα και όταν δεν έχει κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο ή συναρπαστικό να κάνει. Όπως ο Turtle, που σκόραρε ραντεβού με μια hottie από το πουθενά. Oh well, χαλάλι του, μόνο και μόνο για τη σκηνή που τρακάρει το φρεσκοφτιαγμένο αμάξι επειδή τη χάζευε από τον καθρέφτη.

2 σχόλια:

  1. Heh, sto enallaktiko sympan tou Entourage, ena Black Donnellys-esque show einai big hit! Mallon to ekanan gia na parigorisoun ton palio tous filo... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ma re siii... auto einai to pio uperoxo kommati tis seiras. Ginontai pragmata actually asxima, alla to mono pou tha mporouse na ginei kai na tous epireasei tha itan na epistrepsoun sta NYkezika slums ap' opou ksekinisan, i na min einai pia 'Entourage', opou den exei pia noima i seira.
    Otidipote allo, kai exoun sumvei pragmata - anevainoun ta stakes kai ara einai megala pragmata - de tha tous ptoisei giati 'they have each other' reeeee. Xaze.

    ΑπάντησηΔιαγραφή