Disconnected

Για όσο ακόμα η Tellas προσπαθεί να ξεμπλέξει δυο καλώδια θα είμαι με δεμένα χέρια κάπως, και ευτυχώς που τα βαριά-βαριά έχουν τελειώσει. Τις μέρες που δεν ήμουν online είχαμε πάντως μερικές ενδιαφέρουσες εξελίξεις, με τον David Eick να αποκαλύπτει πως το sci-fi thriller "Them" που ανέπτυξε με τον Ron Moore για το FOX συζητιέται ακόμα για midseason (και με το "Galactica" να τελειώνει, θα έχουμε ανάγκη όσες Moore/Eick δόσεις μπορούμε να πάρουμε), όπως και οτι για το "The Thick of It" των Mitch Hurwitz και Richard Day έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τα ΗΒΟ και Showtime μετά το "όχι" του ABC. Βασικά αυτό βγάζει απόλυτο νόημα. Το φυσικό σπίτι των δημιουργών του "Arrested Development" θα μπορούσε να είναι μόνο η καλωδιακή τηλεόραση, και σίγουρα όχι ένα δίκτυο που προτιμά να δώσει το πράσινο φως σε 7 σαπουνόπερες αντί μιας κωμωδίας σκηνοθετημένης από τον Christopher Guest.

Σε αυτό πάντως που μπορεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες νίκες του cult επί του mainstream, το CBS αποφάσισε να ανανεώσει τελικά το "Jericho" για μια δοκιμαστική σεζόν 8 επεισοδίων (ή περισσότερων) κοιτώντας προς Γενάρη ή Φλεβάρη. Αυτό που απομένει είναι οι υποραφές του καστ για να επισημοποιηθεί η ιστορική αναβίωση της σειράς που πέρσι ήταν το lowest rated δράμα του δικτύου. Προσωπικά δεν έχω δει ούτε δεύτερο επεισόδιο, αλλά κάτι τέτοια πάντα με χαροποιούν. CBS, καλωσήρθες στην εποχή όπου οι μετρήσεις Nielsen δεν είναι ευαγγέλιο.

4 σχόλια:

  1. Καλή τύχη με την Tellas!

    Σπουδαία τα νέα για το Jericho :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Well, oi metriseis den einai evaggelio alla to Jericho apo tin alli den einai toso kalo. Opote gia mena pali lathos kanoun :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aman me to no gossip policy! Episis xorisan o Larry David kai i gynaika tou (pou profanos apofasise na paei na meinei pano se kanena dentro afou ta agapaei toso poly pia)... krima pou auti i season tou Curb Your Enthusiasm tha einai i teleutaia (an arxisei pote) giati fantazomai oti oi peripeteies tou xoris tin stiriksi tis syzygou tou tha einai akoma pio komikotragikes. :)

    (S'arese to plug mou gia to Curb? THA TO DEIS POTE?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο "Curb" μωρέ, φέρε κανά "Seinfeld" εκεί πέρα... :P

    Re: "Jericho", το θέμα έχει γίνει πολύ μεγαλύτερο από το σε ποιον αρέσει ή οχι. Χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, νομίζω πως η πρεμιέρα της 2ης σεζόν θα αποτελέσει landmark: όλη η βιομηχανία θα κοιτάει τα νούμερα που θα κάνει η σειρά εκείνο το βράδυ, και μπορεί να αποτελέσει "δεδικασμένο" για πολλές παρόμοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή